Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anka..bubu tau ramane asa cumintel
aaa..si noi de vreo sapt am scapat de colici,nu stiu daca sa zic hop..sau sa mai stau. e mult mai linistit seara,la baie nu mai plange deloc. papa 160ml si adoarme ca tunul de la 8.30-9 pana dimineata la 5.

mai fetelor..chiar vroiam sa va intreb zilele trecute. in sarcina toate eram hormonate si vb de sex..acu ce faceti ??? cum sa fugiti,de ce ? eu stiu ca e oboseala,lipsa timp..da faceti voi un pic de timp si pentru tati. plus ca va veti simti mult mai bine pe urma,mai calme,mai energizate iar viata de cuplu nu trebe sa aibe de suferit,iubiti-va ca sunteti tineri oameni buni

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Hai ca umplu eu pagina asa de una singura...
Intrebare: mai e norul ila deasupra Romaniei?
G

nu cred ca mai e..si de e,nu ne zice nimeni,asa ca.

ps: plecasi ? ca umplu io acu pagina aci de una singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

m ati facut sa plang dragele mele
ce m as face fara voi

gabi il implicic si pe el sau ma rog, ma chinui sa l implic
il chem cand fac baie, dar daca a vazut ca ma descurc si singura; nu mai vine.....si decat sa ma incurce mai bine sa stea la laptopul lui
il chem sa le mai dea de mancare, sa fie atent cand ii schimb ca sa invete, doamne fereste pic si nu are cine, ii pun copii in brate sau in pat langa el, dar dupa 5 minute ma cheama sa l iau de langa el sau sa ii iau din brate ca nu mai poate
pai cum pana mea un ditai omu de 130 kile nu poate cara un tzanc de 5 kile?????????????
cum sa nu ma infurii si sa ma las pagubasa in a mai trage de el sa se implice sau in mai stiu eu ce
mai bine ma descurc singura, e o cauza pierduta
eu ii culc, eu ii pazesc noaptea, eu ii spal, eu ii schimb, eu le dau sa suga, eu le incalzesc laptele, nu mai spus ca nici nu stie cum se face un LP, eu ii plimb si inca cum din dudesti de la policlinica pana in parcul IOR, acolo bagam 2 ture de parc - si stiti cat e parcul ala de mare (inconjuram balta aia) - si apoi inapoi acasa, si toate astea pe jos impingand un carucior de 25 de kile gol, plus 12 kile umplutura, am picioarele praf cand ajung acasa, dar stiu ca lor le place
azi n am putut sa i scot
mi a parut tare rau, asa s au marait si sau franguit de jale
i am pus in carucior ca sa i pacalesc un pic, Robi doarme si acum (de la 7 seara e acolo) frasu n a vrut nici chip, i am facut baie si l am pus in patut, cu chiu cu vai abia a macat 2 masuri jumatate de LP, ca LM n a vrut nici sa l pici cu ceara....offf, tare sclifosit copilasul asta

dar ma bate la cap sa aduca pe nush ce matusa de a lui de la Galati ca sa ma ajute ce sa fac cu ea fetelor, e batrana, e grasa, abia se misca si pe deasupra fumeaza, o fi ea buna la suflet, dar sunt satula de fumul lui nepotu (al meu sot), nu vreau sa inghita copii fum dublu

offff
trec toate, copii sa fie sanatosi si sa manance, mor cand ii vad ca abia ciugulesc
marti mergem la control, sa vedem cat au luat in greutate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, Mirela da-o incolo de matusa, o sa ajungi s astrangi si dupa aia sau sa-i servesti micu' dejun. Il recunos pe al meu sot in povestile tale, din pacate.

Roxx ai avut dreptate cu colacul, am pus invesc, cu "inchiderea" la spate..a fost si mai palcut in seara asta- deciiii..ne-a tras iar hohote minunate de ras in cada!!!

Shine da-mi si mie detalii despre unde faceti inot?? Ca am niste balacitori aici nu numa' iar baby spa ..nu-i de buzunarul nostru.

O noapte usoara si copii dormiciosi!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Lori www.cursuri-inot.ro/inot-de-placere/program-si-costuri/" target="_blank">aici am mers aici si la ei o sa mergem de acum inainte. sapt trecuta am fost in alta parte,dar ff scump, vreo 50 euro am platit pt cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Anka m-ai facut sa rad pe seara asta cu sotul tau. Si la mine e cam la fel, tot asa - face cot la cot cu mine (chiar mai mult as putea spune ca o paranteza) - el gateste, eu am grija de bb, eu dau cu aspiratorul, el cu mopul si sterge praful, mai si lucreaza intre timp.... iar cand isi cere portia (bine-meritata si asta recunosc), fac la figuri si de-abia de-abia "ma prosteste" peste cateva seri.
Din pacate nici eu nu stau bine cu pofta de , nici in timpul sarcinii nu am stat mai bine - dar acum sunt ingrozitoare. Nici eu nu ma suport si ma simt aiurea ca nu-mi trebuie.
Ma bucur totusi sa citesc ca nu-s singura - ma simt mai bine, o sa va parasc si la sot sa nu creada ca doar eu sunt asa varza.

Mirela - deci e mai grav decat credeam, iar tu o si mai super mamica decat banuiam.
Au dreptate fetele, incearca sa-l implici mai mult, da-te si tu "lovita" si chiar daca il vezi asa stangaci si neindemanatic - lasa-l sa faca asa cum poate... gestul in sine conteaza, sa vrea sa te ajute. Noi suntem sigure ca te descurci oricum si singura (si fara matusa si fara el) ca doar ai trecut peste lunile critice de acomodare, dar pune-l in fata faptului si nu-i arata cum se schimba bb ci roaga-l sau cere-i direct sa-i schimbe. Fara avertizari - doar "te rog" si "trebuie" si in nici un caz "vrei?!"
Ai grija de tine!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna seara, mamici!

off, mirela...sa stii ca-i tare greu cu barbatii in general. si eu sunt genul care cred ca eu fac cel mai bine lucrurile si nu prea imi place sa cer ajutor si uite asa se invata consoarta ca ma descurc f bine si singurica. si cu cat il menajez mai mult cu atat i se pare mai nefiresc sa-i cer ajutorul. acum ne-am impartit copiii pe din doua, el al mare, eu piciul mic. el il pregateste de gradi, il culca seara, dar ziua stau eu cu amandoi sa-l las pe el sa munceasca. eu cred ca trebuie sa-l implici putin cate putin chiar daca e mai lenes sau mai stangaci, se va obisnui usor usor cu mici responsabilitati. probabil iti va fi mai usor un pic dupa ce vei intarca. pup o mamica puternica.

noi suntem bine, visam la un concediu, cu copii, fara copii, numa dusi sa fim. ba si david mi-a zis acu vreo ora ca vrea sa mai stea si el la hotel. plecam de pasti la bulgari vreo 3 zile toata gasca.

despre rasfat eu nu stau sa cuget prea tare, am fost toata viata si sunt si acum omul toanelor si reactionez instinctiv, desi incerc sa ma autoeduc. cand sunt in toane proaste, apoi sa te tii, ca uit si cum ma cheama. eu sunt super mamoasa si sunt topita sa stau cu puradeii atarnati dupa mine. desi am posibilitatea sa mi-i creasca soacra sau sa-i las cu bona, eu umblu precum tiganca cu ei dupa mine oriunde am vreo treaba. de-aia nu prea mai ajung sa fac si pt mine una alta, gen masaje, coafat, sala etc., dar nici de capatat n-arat.
la psiholog as merge si eu, ca am ceva pitici (la cap), cu care nu ma inteleg si pace, dar stau prost cu administrarea timpului.

jucarii si eu am cumparat cu duiumul la david, acu o las mai moale ca am material didactic. concluzia este ca nicio jucarie nu mai prezinta interes desi are tot ce-si doreste. se joaca doar cu servetele, pungi, sticle goale, mop, umerase...azi plangea ca nu-si gaseste o bucata de sfoara care-o gasise prin curte, desi acu o spatamanaa primit de ziua lui o tona de jucarii. parerea mea este sa nu investiti prea mult in jucarele, sa fie de calitate doar cele pe care le molfaie bb ca-s pline de toxine.

ne-am achizitionat si noi colacel si bb a stat cumintel la inotat. o sa pun maine ceva poze.

noi ne luptam in schimb cu icterul care nu mai trece si care-mi da dureri de cap. am fost cu marc si i-am recoltat sange si i-a iesit marisoara valoarea bilirubinei, dar acum stau pe ghimpi pt. ca unii medici spun tratament cu fenobarbital, altii ca nu-i nevoie. oricum, experienta a fost traumatizanta si pt. bb si pt. mine care plangeam cu el odata.
mi-a recomandat cineva un ecografist bun pt. eco abdominala si am uitat sa-mi notez numele, rog, cu mii de scuze, sa-mi mai zicao data numele si locatia medicului. cel mare se plange zilnic de dureri de burta. i-am facut analiza la kk si e ok.

mi-am comandat si eu un wrap de pe wrap . ro, dar nu inteleg de ce e diferenta de pret asa mare intre asta si cel de pe hiphip. daca stiti ceva legat de asta sa-mi spuneti ca nu m-au sunat inca pt confirmare comanda. o fi calitatea mai proasta?

ooo, si daca tot a venit vb, si eu tot putzicioasa sunt. asa am patit si dupa prima sarcina. e normal. o sa treaca cu timpul, nu va faceti griji.

si acestea fiind spuse, inchei aici transmisiunea.
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Sunt pe aici, nu ma trageti de urechi. Am un cupil fomist rau zilele astea. Cam la o ora jumate, doua ore iar vrea mancare. Sau a descoperit beneficiile tzatzaitului si ma exploateaza?

De ras nu radem inca, dar de cate ori schimba mami pampersul, aruncam niste zambete cu toti dintii(sau mai bine zis cu toate gingiile) ca zici ca cine stie ce chestie se intampla...

Fructe... eu am mancat si mere, si portocale. Darius nu a protestat. Ba am mancat si o salata de rosii cu castraveti...

Citat:
citat din mesajul lui Shines
mai fetelor..chiar vroiam sa va intreb zilele trecute. in sarcina toate eram hormonate si vb de sex..acu ce faceti ??? cum sa fugiti,de ce ? eu stiu ca e oboseala,lipsa timp..da faceti voi un pic de timp si pentru tati. plus ca va veti simti mult mai bine pe urma,mai calme,mai energizate iar viata de cuplu nu trebe sa aibe de suferit,iubiti-va ca sunteti tineri oameni buni

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Offf... Discutati aici despre contraceptie, despre facut frumoase pentru tati... Bravo voua. Pe mine m-au speriat povestile voastre si m-am facut arici. Si ma ascund si dupa copac (a se citi "nu m-am dus la controlul de 6 saptamani nici pana acum, la 8 saptamani, de frica sa nu-mi dea liber la sex"). Imi fac curaj... Oare cat mi-o merge?

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Ce tari am fost noi, am comandat colacei din Hong Kong !Ia uitatiaici!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Pun pariu ca este un user DC care a tras cu ochiul la noi. Blogul e proaspat, aia e singura postare, in 23 martie 2011. L-am intrebat si eu pe al meu daca il tenteaza sa facem trafic cu colacei, dar n-are stofa de comerciant...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetelor

Am fost la tara la socrii.A fost bine..si soacra af de treaba astazi..am facut gratare,am stat mult la aer

Sherbi;m-ai descris pe mine exact..deci cred ca asa e zodia noastra..asa-i si Mama(tot leoaica) .. cum scrii:cu copiii,cu sentimente,cu maximalism(caci Eu le fac p toate cel mai bien)lasa cand vii de la Bulgari vei fi schimbata

Mirelush;mamica obosita..Trebuie sa fie f greu ceea ce faci..cu mulsul:-daca asa simti nu te mai mulge.Copilasii tai in primul rand au cel mai mare nevoie de tine,de dragostea ta..ce pui tu in sticluta pt ei e indiferent.Nu trebuie sa te epuizezi drept la maxim..au nevoie de tine si mai incolo.Trebuie sa ai grija
Poate nu e frumos sa spun dar azi am fost la spovedit si simt Eu ce simt,cum pacatuiesc..n-are importanta ... atata vreau sa-ti spun ca primul sfat pe care l-am primit a fost sa incerc sa accept ajutorul oferit,sau chiar sa cer ajutorul cuiva si sa ma duc cate un pic sa ma relaxez,sa ma plimb,sa intru in conact cu lumea cu prietenii...Cred ca ar merge de minune si la tine reteta

Missexy' daca sanul e moale ,usor..s-a golit..dar!daca lasi bb acolo iara se umple "din mers"..si iara vine lapticul

Carmen;ce dur cu gimnastica lui tati..am ras
Dar multa sanatate..sa nu ajunga la dr.aaaa..Si Sonic se sperie ,cred ca din cauza ca nu vede bine inca.Si cand o dezbrac,si dac fac miscari bruste;la schimbat,la baita

Simo;suntem tineri ,ai dreptatedar p mine creca nu ma mai vrea sotul..tot astept sa deschida subiectul..da nu se arata..deja am inceput a filozofa..poate are vreo mandra

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

tunde, stai calma, mami, ca n-are nicio mandra. si pt. ei e o trauma sa ne vada cu copchiii la tzatza toata ziua si sa isi faca apoi fantezii cu noi in patul conjugal. le da cu radical, iti zic eu. eu dupa prima sarcina am facut "din cele lumesti" dupa 3 luni ca soata nu si nu, ca el nu poate, ca eu sunt mamica etc....parca el nascuse, nu eu. acu ma intreaba de ce ma fofilez, dar ma scot si eu precum mayane cu aia cu controlul de 6 saptamani pe care-l tot aman. pofta n-am ce-i drept, mai mult ma roade curiozitatea cum o mai fi. si mai e si treaba cu timpul, ca eu sunt lata de oboseala seara dupa ce culcam piticii. ca tot ziceai de zodii, cica asa se spune ca leoaicele sunt cele mai tari mamici.

ma bag si eu la somn ca a inceput "foila" sa dea semne de trezire.
pe maine!

Mergi la inceput