Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 8
anka-maria spune:
Neata iar pe la pranz.
Mi-am cantarit plodul: 6.7 kile! maiculita doamne... se face omuletul asta ditamai tractorul!
Azi iar a facut fitze la mancare, da' io nici ca am mai insistat dupa cantarirea asta. Sa moara de foame, ca are de unde...
Azi-noapte s-a trezit la 3. pt. prima data in 3 sapt. I-am bagat suzi s-a culcat, iar s-a sculat iar am bagat suzi. De nervi l-am luat cu noi in pat si a dormit pana la 5 jumate cand iar a inceput frichineala.
La noapte imi iau o patura langa patutul lui si acolo intepenesc. Daca se scoala nu-l mai ridic nici moarta ca iar stric bunatatea de program.
Doamne si cand sunt io asa suparata pe el si il tot cert, imi baga o gura d-aia pana la urechi si se ineaca de ras. Na, cearta copilul daca poti...
luciact spune:
si Eva isi baga mana in gurita, suzi nu vrea, desi eu as prefera suzeta manutei, vorba lui Lorich, suzi o sterilizez, dar manuta???
hehe, ce tare...coada la oale, epuizare stoc in cateva minute....Doamne ce lume nebuna,,am ramas asa de pe vremea lui raposatu, tre sa mai treaca zeci de ani probabil sa scapam de obiceiurile astea primitive....nu mai spun, bataie pe ulei, zahar....suntem de rasul lumii
eu nu o dau cu nimic pe fata, doar o spal la baita, sterg cu ser fiziologic si atat
o sa incerc si eu tortul snickers vineri cred ca mi vine fratiorul cu cumnatica cea noua, abia astept, sper sa mi iasa
bebelu, ras in hohote...vreau si eu...., roxx masaj..te invidiez sincer
deea_sav85 spune:
Maimutica eu am reusit sa alaptez in masina fara nicio problema, e bine si ca tati are geamurile negre pe spate si nu prea se vede nimic afara, deci pot sta foarte relaxata.
Azi am avut si eu parte de un monolog mai mare de gangureli din partea lui bebe, si primul ras mai zgomotos
Ce ar mai fi de zis e ca am fixat si noi botezul pe 21 mai, am fost si la restaurant partea mai proasta e ca nu avem nasi sper sa ii gasim ca sa ma apuc de invitatii...
Lorich daca esti buna sa mi dai si mie reteta de la snickers
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
deea_sav85 spune:
Si legat de bebei care dorm in pat cu parintii...aveti vreun sfat cum il pot dezvata? ca eu nu mai reusesc de vreo 4 zile sa-l mai bag la el in patut parca are gramezi de ace acolo...am gresit eu ca l-am luat de prima oara langa mine dar imi era mila de el cu durerile de burtica
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
roxx26 spune:
MADA, ursitoarele mele nu au cantat, au povestit asa...dar au fost tare simpatice, au mai improvizat, au facut glumite, invitatii s-au distrat, ne-am emotionat..la final a fost un moment simpatic cand au inmamat bagheta magica, pe rand, lui tati, mie, nasilor, bunicilor, ca sa ii "urseasca" si ei ceva Catalinei.Cea mai lacrimogena faza a fost cand i-a urat strabunica (bunica sotului) - care de altfel a fost intr-o forma de zile mari, coafata, aranjata, la cei 83 de ani ai ei...La final au stat dupa noi sa facem poze cu ele in toate pozitiile. A durat cam 25 - 30 minute, de ajuns zic eu, ce-i mult strica
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MAIMUTICA, azi-noapte cand o alaptam pe donsoara ma gandeam la o chestie...(alea-s momentele mele de liniste si de inspiratie) - tu ai mancat din tortul ala bun cu multe ciocolatzuri? Ca m-as baga si eu, sambata mandra face 3 luni, luni e ziua mamei si le sarbatorim duminica impreuna. Ca de obicei, mi-s responsabila cu tortul si ma gandeam la ala. Dar sa infulec si eu, nu doar altii...parca mi-e teama de asa multa cioco...tu ai papat? Maimutica mica ce parere a avut? Ma duc sa mulg niste laptic. Azi vine mami sa stea cu mandra un pic, in timp ce io ma voi duce la un masaj de relaxare _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Cred ca te referi la cel cu 3 feluri de cioco. Da, am mancat si inca cum!! Io fetelor, cand va aud cu ale voastre cure de slabire, cad pe ganduri... Io is uscata rau, mi-a disparut si putinul fund (daca se putea numi asa ce aveam io la cele 50 kile si 1,68 inaltime) si as manca non stop orice, ca o termita nesatula (pleonasm, n-am ce-i face!!). Ma abtin de la prajeli, mezeluri, fasole, varza.. In schimb la praji nu pot si pace. Cred ca am nevoie de calorii si pt ca-s obosita. Programul nostru seamana cu cel al Laurei (Pufoasalaura), adica la 7 cel tarziu suntem in picioare (trebe s-o invatam ce-i ala uichend, sa ne lase mai mult la nani macar atunci). Deci 2 deshte de cafea si 'ceva buuun' (azi n-am nik, da' ma duc la Lorich).
Io zic sa faci praji-ul, ca e demential si usor de facut(l-am repetat si am avut cioco de la Kandia, cate 2 din fiecare), ti-o recomand ca mi s-a parut mai faina. Si mananca si tu o bucatica, vezi ce zice printesa ta. A mea e obisnuita, cum ii ziceam si lui Deea (manac praji facute in casa, mai putine din comert) ; iarasi, fiecare bb cu particularitatile lui (a mea face urat dc beau lapte - mie imi place, as inghiti cate un litru pe zi).
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Lorich spune:
de ea sav uite aici e si varianta cu foi, mai complic, si varianta tort, pe care am facut-o eu.
fetelor, prajitura pingui nu e asa de grea- eu am facut doar cu o glazura (cea din mijloc)... si n-a fost greu; din pacate erama coperita d ecopii, ca Ana plangea, Robert nu mai stiu ce voia, telefoane sunau...nici albusul nu a stat batz, dar a iesit buuuna..desi eu aveam crema si-n buric iar robert avea parut "batz"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Mitsu-bishu spune:
Hehe, ce-mi place, v-am zgandarit pe toate cu Snickersu'... Foarte bine! Are Lorich super-reteta AICI.
Tocmai voiam sa ma laud ca al meu bblush nu are nevoie de companie ca sa adoarma, suzi is more than enough, cand a-nceput sa bazaie ca am plecat de langa el. Ma duc, il linistesc, iar plec, iar plange, si tot asa pana a adormit... Cu mana mea pe carut (il tin acolo ziua, ca inca nu are patutul lui) Uuuf! Cred ca o sa ii pasez pe doudou www.apluche.com/getinter.php?img=poupees/doudou_patrick.jpg" target="_blank">Patrick, ex-proprietate a lui Conrad care nu prea l-a bagat niciodata in seama, spre deosebire de alti bebici, poate la Aaron tine figura...
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
roxx26 spune:
Bai, ce ma oftic, tipic romanesc...Comand 2 calendare la Cewe fotocarte. Unul iese super (cel pt mama). Culmea, cel pt soacra iese cu defect De vineri incerc sa trimit mailuri, imi vin toate inapoi, cica e nu stiu ce problema la server. Azi sun de dimineata, le explic care-i baiul, aia imi zice sa retrimit comanda si dup-aia sa sun sa-i spun nr comenzii, ca sa stie ea sa nu ma taxeze, sa o ridic practic fara nici un cost ca e greseala lor. Ma conformez, retrimit comanda si de azi dimineata tot incerc sa sun din nou...nr ocupat NON STOP!!! Cred ca au aruncat aia cu telefonul pe jos...sau mi-au pus nr in lista de pers carora li se respinge apelul automat (emoticon care se impusca in cap...)
_
Roxana
roxx26 spune:
Nu m-am abtinut si am navalit peste TUNDE, imi faceam griji, nu ii e caracteristic sa nu intre 2 zile la rand...e ok, e cu copiii la plimbare, la ea e vreme frumoasa. Si ieri a fost la fel. O asteptam mai tarziu la raport!
_
Roxana