Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 9
maimutzica10 spune:
Sa raspund la sondaj: io am dat-o pe fata (destul de rar pana acu) cu crema www.organik.ro/mama-si-copilul/creme-uleiuri-tratamente/crema-de-fata-cu-galbenele-weleda" target="_blank">asta de la Weleda.
Ziki, un link, ceva?!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
deea_sav85 spune:
Mama Lorich cum e site-ul cu retete si partea proasta e ca nu am nimic dulce in casa si m-au luat niste pofte de zile mari
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
roxx26 spune:
Am pus pe picassa invitatia si meniul fata-verso de la botez. Poate va mai dau idei
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
anka-maria spune:
Am cumparat si noi licuriciul si chestiile alea chitzaitoare de se pun la maini si picioare de la Lamaze. Deocamdata imi fac curaj sa le bag la masina de spalat. Voi ati spalat draciile alea?
Ne-am luat si centru de activitati de la Baby Einstein. Nu-s foarte incantata dar la bubu vaz ca a prins. Nu l-am lasat mult ca trebuie sa spal si draciile alea. Salteluta aia de jos mi se pare foarte subtire, va trebui sa-i mai pun ceva sub ea.
madalina_m spune:
am reusit sa intru si eu pe Picasa sa vad poze. Pfuai ce bebei frumosi avem!!! Nu ma mai satur privindu-i. M-am bucurat mult sa vad 'prospaturile' Tudor de Gabi si Luca de Anka. Bb Edi haios foc si printesuca Catalina frumoasa ca de obicei!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
ANKA, io le-am bagat la masina, scrie si pe eticheta ca se pot spala la 40 grade, eu am spalat la 30. Si noi cautam centru de activitati..inca nu ne-am decis
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Anka ui ce-mi trazni mie: tu nu poti trage patutul langa patul tau? Langa un pat? ca altfel e greu tare ce zici tu. Mai, eu recunosc ca nu spalam jucariile inainte d efolosire. Am zis!
Roxx super pozele!!!mai voiam s azic ceva si am uitat!
deci..omorati-ma cu pietre!!!!! Am gustat si eu -abia acu - kinderu meu pingui!! E ceva de moor, nu ma pot opri!! Omorati-ma!!! Best praji ever, vai fundu meu cel grasu!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
apropos de masajul Roxanei ... stiati de siteul cupon.ro? Apar acoloo tot felul de oferte in special la servicii de infrumusetare (masaj, impachetari, electrostimulare, sala, coafor, tratamente faciale, mani-pedi) dar si multe altele la super preturi. trebuie sa cumperi cuponul de pe site si te duci cu el la salon. Prietena care mi-a povestit de el si-a luat un pachet "Fast slim" - 15 sedinte de tot felul de impachetari, masaje, electro etc - cu 85 ron iar valoarea lui era de 500 ron.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Lorich spune:
MADALINA mai e si site-ul zumzi.ro si fundeal.ro
super , ce oferte apar, in orice domeniu, dar mai ales al sericiilor, e si asta o forma buna si ieftina de reclama - de ex un stomatolog in loc s aplateasca reclama mai bine ofera 50% reducere la o lucrare; am prieteni care au profitat deja.
EDIT : CHIAR ROXX poate prindem vreo ofera si mergem amandoua la zumba cum s-o numi - si pe mine ma intereseaza, mai ales dupa pinguinul asta!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
am pus poze pe FB (nu dati cu rosii) cu primul zambet clar al maimutelei! urmat de inca doua replici
cracracra, indata imi iau zborul, sau pocnesc de-atata umflat in pene
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]