Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 7
roxx26 spune:
MAIMUTICA, azi-noapte cand o alaptam pe donsoara ma gandeam la o chestie...(alea-s momentele mele de liniste si de inspiratie) - tu ai mancat din tortul ala bun cu multe ciocolatzuri? Ca m-as baga si eu, sambata mandra face 3 luni, luni e ziua mamei si le sarbatorim duminica impreuna. Ca de obicei, mi-s responsabila cu tortul si ma gandeam la ala. Dar sa infulec si eu, nu doar altii...parca mi-e teama de asa multa cioco...tu ai papat? Maimutica mica ce parere a avut?
Ma duc sa mulg niste laptic. Azi vine mami sa stea cu mandra un pic, in timp ce io ma voi duce la un masaj de relaxare
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
pufoasalaura spune:
legat de hohtul de ras.si la noi d-soara a ras ieri,in timp ce dormea,de 2 ori de s-a auzit pana in camera la tati! ce frumos...
mirela2 spune:
mmmmmmm masaj de relaxare
ce as vrea si eu
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
madalina_m spune:
Roxx eu nu dau cu nik pe fata, doar il curat cu apa Avene. Mana cand o baga i-o s ot si dau suzi. Uneori o ia, alteori nu dar nu mai baga nici mana.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Roxx am uitat sa te intreb, ai fost multumita de ursitoare, le recomanzi? Ai observat cumva daca mai mult cantau sau mai mult vorbeau?
M-a batul la cap o prietena sa iau d-alea cantatoare ca cica e mai frumos. acu eu intreb dar nu o sa fac din asta criteriu de selectie.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabivalceanu spune:
`Neata!
Repede, repede
ROXX, Catalina ta e Ioana mea cind era mica... cel mai cuminte copil... Bun. Suge degetul? Si ce? Asa se va culca singurica, se va calma singurica... cu suzi indesi tu cind crezi ca vrea sa suga... cu degetul.. stie ea exact ce si cind. Cu igiena... mda! Ioana n-a facut niciodata diaree, nici macar una mica-mica. Faceam toti in casa, zaceam ca mortii si ea se duce de 2 ori si gata. Deci, probabil ca s-a imunizat la chestii prin suptul degetului... Dar, atentie! Am interzis categoric s-o prinda cineva de mina!!! Si daca punea miinile pe jeguri, o spalam cu apica din biberon pe minuta. La un an l-a scuipat de buna voie... Acum isi pupa minuta cind se culca sau cind e obosita... Si-o atinge asa usor cu buzele, sus, intre palma si cot, pe la jumate (acolo e mereu curata, oricum).
Of, uitam ce voiam...
Recitesc si revin.
Pup,
G
luciact spune:
ce fac fetele?
chiar ca...multe subiecte dezbatute
sudocrem si eu folosesc de la inceput, mi a fost recomandata din maternitate, o dau la fiecare schimbat de pampers si nu s a iritat niciodata
si me mine ma interesa cu ce sa i dau pe piciorus, manuta sa i iau amprenta pt album, dar recunosc ca nu mi a dat prin cap de ruj!!!
lorich, ff funny robertelul ce cuvinte scoate
roxx felicitari pt crestinarea buburuzei, nu cred ca am apucat sa ti spun, ff frumoase poze e o scumpa si o dulce, abia astept restul pozicilor
simo spor la treburi, vad ca esti busy rau
missmj te ai stresat degeaba
tunde unde esti???
la multe lunite si la multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Eva mea s a inrosit asa de jur imprejurul unui vaccin dar nu mult , si e si un pic tare, l am facut pe cel de stat, iar la celalt picior e ok, se vede doar intepatura
temperatura nu a facut, avea 37,3 aseara, dar i am dat si ieri si aseara cate 2,5 mil panadol
la buburuzele voastre s a inrosit?
da, prajitura data la micul dejun de lorich azi si mie mi se pare cam complicata, dar in schimb arata super, nu mai spun ca sunt fan desert kinder pingui
mda, gata nu mai stiu
madalina_m spune:
Ieri am fost la Plafar sa intreb daca au ceva pt lactatie, in afara de ceai. De la farmacie le-am testat deja pe toate si nicio imbunatatire. Mi-a dat comprimate de marar de la Dacia Plant si mi-a zis ca exista tot la Dacia Plant niste comprimate Mami pt stimularea lactatiei dar nu le aveau. Am intrat pe net la Dacia Plant - aveam cont ca acu un an incercam tot ce se putea pt fertilitate - si mi-am comandat direct de la ei. Sa le testez si pe astea. Daca functioneaza va anunt.
Andutza_B spune:
Ziki, stai linistita, mitocania exista peste tot in Romania, mai ales in orasele mari, chiar daca unele guri zic ca unii-s mai civilizati decat altii. Oricum, e chestie de gust. Si de ce fel de "mitocanie" preferi Dar, din partea mea... hai sa facem schimb!
A propos de bubite, deramtita, etc. Miruna are pe fata o suprafata mica-mica unde e rosie si e uscata pielea asa, ca si cum ar fi deramtita, dar nu mai are nicaieri asa ceva. Dureaza de vreo saptamana. . O dau doar cu ser fiziologic pe fata. Oare ar trebui sa intervin cu altceva, desi doar acolo are?
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
gabivalceanu spune:
PUFOASALAURA, asa-i Ilicile... Zi saru`mina ca macar noaptea doarme... Ilinca mea doarme numai cocotata pe mine, si eu in fund pe perne... Si are pat mumos de la Mothercare... Mereu ii spun ca al meu e vechi si urit... si burta mea grasa si suncata... nimic! Pe mine e mai bine! Dar si pe mine se trezeste si se foieste de-mi vine sa o bat!
Mai, Roxx, masaj?!!!! Imi vine sa pling.. eu-s laliie in tricourile sotului...
A, eu bag ciocolata...oricum, indiferent de ce maninc se comporta la fel...
Madalina, Bebelu, ce mumos...
Pup.
G