Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 6
deea_sav85 spune:
Neata all!!!
LA MULTE LUNITE NATALIA MARIA, TUDOR CONSTANTIN, KEVIN CLAUDIU DANIEL!
Multumim fetele pentru cafea chiar era nevoie, ieri pe mami a mancat-o undeva si a baut un pahar de pepsi si o fi fost o coincidenta sau nu dar bebe nu a mai inchis un ochi de la 10 ziua pana la 12 noaptea. In legatura cu mancatul si el face la fel, cel mai mult ma distrez cand suge si tine laptele in gurita si dupa il scuipa pe tot afara, trebuie sa ii fie foarte foame ca sa manance ca omul.
Colici au revenit si la noi, ca parca o perioada a fost mai bine, dar parca il doare si mai tare decat pana acum.
Simo Tot respectul meu pentru toata energia care o ai in tine, cu doi copii reusesti sa faci foarte multe, eu cu 1 si nu fac nici jumate cat faci tu.
Mai aveam de zis dar am uitat
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Andutza_B spune:
Simo, dupa ce am fost in Rm. Valcea prima data, de unde e sotul meu, desi socrii mei incercau sa ma convinga ca nu e frumos, eu am ramas indragostita iremediabil de orasul asta. Cu Bucurestiul am patit la fel. Uite, pentru Cluj, desi e un oras frumos si locuiesc aici de 11 ani...nu simt acelasi lucru, as pleca maine fara regrete. Deci... nu ma indragostesc chiar de orice oras. Oricum, barza a gresit drumul de m-a dus in nordul tarii, in sud trebuia sa ma lase. Dar si-a reperat greseala cu sotul meu
Lorich, deci si tu, Brutus?
A propos, Lorich, Monika si Ziki, multam de invitatie pe FB, asa ma delectez de dimineata cu pozicile voastre...
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Irinukaaa spune:
Roxx sunteti o familie minunata! Este o scumpa micuta Catalina! Va cuceri multe inimi cand va fi mare!!!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
roxx26 spune:
LORI, ia zi mami, cand ai "amprentat" galusca pt album i-ai desenat conturul manutei si piciorusului sau ai mozolit-o cu ceva pe talpita (cu ce?) ca sa iasa amprenta cu totul?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
am revenit :)
MITSU nu ma stresezi deloc!
pai in cazul asta e precis dermatita la felix! si oricum,sotul a dat comanda la farmacia noastra de Stela..ceva, ca acum pe moment am si uitat- pentru ca nu aveau in stoc. Intre timp, azi ii facem baita cu Pelin, Tarate, Musetel. vedem noi. eu nu ma mai agit. oricum a stat bietul copil 5 zile cu bubite, pana am mers la control. eu nu-s MissPanick de obicei, asa ca am rabdare si pana se descopera (daca se mai descopera) ce erau bubitele, si pana o sa-i treaca. sunt ZEENNNN
subscriu la prajitura snickers! e fff buna, si usor de facut
ANDUTZA hai sa facem schimb!!! o, doamne, si maine as pleca de aici! nu numai praf, si aglomeratie, ai uitat sa mentionezi mitocania...
noi ne facem planuri de plecat de tot, dar si asta e greu. desi parca nu atat de greu cat plecatul in provincie.. ciudat, nu?
a. acum am citit postarea SIMONEI
multumesc, SIMO, ai rezumat tabloul
RALU, ce frumos, ras in hohote...
precis se va repeta. incepe o perioada superba si complice intre voi, din cate imi amintesc eu
LORICH ce tare Robertelul, te linistea tot el pe tine, cu ancidentul...
ce comic mi se pare acum, ca mi-am dat seama ca citesc postarile noastre si oameni pe care nu ii cunoastem, din umbra asa, si care totusi ne stiu pe noi si iau parte la discutiile noastre - mai cu temeri, mai cu tampenii (ale mele, of course), mai cu intimitaturi...
drumurile intortocheate ale netului...
ROXX - sa'mna pt urari! am transmis!
si tot pt incurajari! ma bucur pe ascuns, asadar!
cat despre degetel, eu zic sa lasi fata sa suga ce doreste nu stiu daca esti pro sau contra suzetei, dar i-o poti oferi cand vezi ca incepe sa tzocaie degetelul, ca o sa se prinda ce insinuezi, si poate ii place mai mult. dar nu cred sa aiba ceva la degetelul ala. daca o durea il lasa... cred.
desi nu ma intrebai pe mine, ROXX, eu flaviei i-am dat cu ruj pe talpita, si am foaia pana in ziua de azi
alaturi mi-am pus si eu mana, tot cu ruj, si pe a ei, sa se vada diferenta maaaare
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
maimutzica10 spune:
Repedeeeeeee! Sa va scriu si io ceva, ca iar pierd 'trenul'!
Citit tot, imposibil sa mai comentez, ca sunt multe subiecte... Vaz ca ati avut 'ferestrele' deschise, ati povestit care mai de care despre voi; multe chestii de invatat (pt mine una)
DEEA_SAV, io beau o cafea mica in fiecare dimineata, de 2 zile am furat si cate o gura de cola de la tati (doar o inghititura) si a mea doarme; cred ca depinde de plod
BEBELU, si a mea a ras prima data azi, eram cu spatele, am crezut ca hohoteste sa dea in plans mai intai; cand colo, monkey princess se distra copios...
ROXX, si a mea indeasa pumnu', nu doar degetu, pan' spre amigdale, cred ca o sa fie durere cand ies dintii, o sa roada si mobila si canapele, nu mai scapa nik din casa
LMA sarbatoritilor zilei!
Din seria ASA NU: Va povesteam ca in we am fugit in 3 la carref; pe drumul de intoarcere, bineinteles, foamete ca la '48; al meu imi zice sa-i dau putin tzitzi sa se linisteasca pana ajungem; asa ca in mersul masinii, trec peste "sa nu pateasca ceva dc o scot din scoica" (stateam cu ea in spate) si o mufez; bineinteles ca la toate hopurile alea multe, monkey princess tinea cu dintii (nu doar cu gingia) de tzitziloi; drept care io m-am ales pana in ziua de azi cu un san dureros; dau cu garmastan pe juma de san, aveti si alte idei, ce-as mai putea sa pun? Nu mai alaptez 'din mers' ever!
Pup, zi buna!
ps: LORICH, vin la o bucata de praji ca arata bine, dar pare greu de facut (foi, crema, 2 glazuri..)
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Lorich spune:
Roxx n-am facut contur...iar mana a iesiitttt aiurea rau ca strange, asa fu si la robertzone; eu am dat cu "acualele"
-nu dau cu nimic crema pe fatza, o mai sterg de lapte cu apa termala
-suge desht, n-am ce face, suzy putuin, dar o scapa , se agita si mai rau.
merg sa vad poze..uooff delogare, logareeee
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
pufoasalaura spune:
fetelor,un sfat!
ilinca noastra ne-a pus parul pe bigudele.nu mai sta neam in patut!vrea numai in brate...reusim sa adormim burtica pe burta,zici ca poti taia lemne pe ea,si cand o pui in patut sare ca arsa, si repetam figura.unde mai pui ca ziua imi doarme doar 3h-4h,restul nervii chiselita.
este si greseala noastra,caci, din cauza colicilor cam agresivi o tinem in brate cu comprese fierbinti intre cele 2 burtici(A mea+a ei)+dureaza sa scoatem aerul si 1h.(mi-e teama de vomat in jet,intru in panica chiar si atunci cand regurgiteaza mai mult).
oricum,maine, o sa mergem la eco sa vedem unghiul de crestere al picioruselor, si o sa facem si o eco abdominala sa vedem care este faza cu sfincterul(cel care da varsaturile).dr.meu mi-a zis ca nu are rost sa merg,dar eu vreau certitudine,nu speculatii.oare gresesc?
si noi raportam ca ne ia somnul pe la 21.00,pana la 24-01h dimineata,papam si adormim.ne mai trezim pe la 3.30-04.30 si luam felul 2.somn pana la 06.30,si incepe ziua! cred ca m-a mostenit pe mine,numai eu eram treaza cu noaptea in cap...
madalina_m spune:
Piciu sta in wrap . Dupa multe incercari am reusit sa il conving. A adormit instant. Am spalat biberoane, le-am pus la sterilizat, am schimbat asternutul (asta a fost mai greu) si acu am picat si eu lata. Parca sunt iar gravida .
Si eu am reusit, cu vorba buna sa conving piciu ca e mai bine noaptea la el in pat decat cu mami si tati. A fost mai greu la inceput (1-2 ore stat la capul patului, luat in brate daca plangea dar pus la loc cand se linistea) si de 2 sapt acolo dormim si dupa prima trezire. Mai are nopti cand are chef de vorba. Daca l-as lua cu mine in pat ar adormi repede, dar il shhashai, ii zic ca acum se doarme, el mai gangure, mai zambeste, dar daca vede ca nu are cu cine se culca. De 3 zile s-a treZit doar o data - nu stiu daca a fost doar o minune care dureaza 3 zile sau un obicei (Doamne ajuta) dar sunt fericita.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
mirela2 spune:
noi de am putea, bagam si suzi si 2 mainute pe langa
dimineata ii auzeam cum isi sugeau mainile, dar imi era asa de somn ca i am lasat sa se distreze in voie
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)