Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
Anduta mda..si mie imi place Bucurestiul, nah, am recunoscut! hehehe...ikea avea stoc limitat-300 buc la oalili alea 9ca seturi scumpe de meleoane, sigur la u greu) ; si mie imi place de mor ikea, mereu gasesc ceva interesant la cap instrumente de bucatarie" macar.
Lavi imi pare rau c ala voi a fost mai serioasa cazatura, Robert a picat in picioare cumva, ca el doarme pe burta apoi a zis repede nu te speia, nu e nimic, e un ancident
Deci sa v-o zic pe fifi - s-a frichinit si s-a agitat pana si-a scos pantalonii de pe ea!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
Inca citesc din urma... dar sa adaug si eu cate ceva.
Carmen acum mi-am amintit ca exact cum zici tu ca patesti cu Andrei acum cu tzitzi - am fost si noi asa acum vreo luna. Si mi-am facut si eu o mie de griji si am avut o mie de intrebari. Eu nu am vrut sa cred ca mi s-a terminat lapticul, dar oracaia cat il tinea gura dupa 3 minute de cand manca. Schimbam pozitie, lugu-lugu, de-abia reuseam sa-l mai pacalesc (si asta nu tot timpul). Ideea era ca dormea cateodata si 3-4 ore si mi-am zis ca inseamna ca nu are vreo legatura cu laptele meu. Vreo 2 saptamani m-a tinut asa. Eu am incercat cat am putut sa am incredere in mine. Asa ar trebui sa faci si tu! A fost doar o perioada a lui... explicatie n-am. Dee la burtica sigurrr nu era!
Deci - relaxeaza-te!
Flagrant m-ai facut sa rad cu mami tau cu feisbucul si cu forumul.
Am avut si eu secretara pentru forumul nostru (deci stiu cum e), acum a demisionat: sotul meu! De prin timpul sarcinii ne urmarea indeaproape, stia tot ce se intampla, va stie pe toate.
La inceput era curios de cat timp petrec eu pe dc si sa vada ochisorul lui care si cum e treaba. Apoi era captivat, mai ceva ca mine. Dupa ce am nascut el imi povestea care ce si cum se intampla, eu cum nu aveam deloc timp...
Acum s-a lasat. Mai baga cate-un ochi ocazional, dar rarut - ca-i mai dragut!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
Tot ma tineam de ieri sa zic dar n-am apucat.
Am fost si noi cand am venit pentru botez - la Bucuresti la o dna dr dermatolog pentru problema cu colturile de la picioruse (care dupa cum ati zis si voi nu prea are rezolvare, ci doar temporara din pacate).
Si am intrebat-o si cu ce sa-i dau pentru pielea uscata - o avea asa ca un serpisor - ca niste solzisori, crapata - si cel mai rau era pe spate. Am banuit totusi ca ar putea fi de la tratamentul cu antibiotic pe care-l luase, apoi ii dadusem cu Kanamicina la piciorus... o tinusem numai asa. Doar i-am explicat si povestit cum arata.
Ne-a prescris de la Ivatherm asta pentru a-l spala si pe corp si pe cap (ca si in cap se vedea pielea uscata), apoi sa-i dam cu [url=http://ivatherm.ro/ivahidra-crema-hidratanta-pentru-corp.phpwww.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
mirela2 spune:
neata
hop si eu, ca a trebuit sa citesc ca ati scris o gramada
multi ani sarbatoritilor de azi
simo mai ai timp sa respiri? pup
carmen of, te ai agitat degeaba
offff ca mai trebuia sa scriu cuiva, dar am uitat ce
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
alinushali spune:
La multe lunitze comori mici Natalia Maria,Tudor Constantin ,Kevin Claudiu Daniel
La multi ani Katja de InaIoana
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
roxx26 spune:
Neata gagici!
CARMEN, ce ma bucur ca s-a rezolvat!
ZIKI, eu zic ca nu se mai schimba, decat asa o scapare pe ici pe colo...nu zice hop, dar in gand, asa, poti sa te bucuri deja
La multi ani cu intarziere sotului!
LORI, ce-am vorbit cu prajiturile alea, ha? Pupam mamica harnicuta
Ce tare e Robert, nu mai pot de ras!
LA MULTE LUNITE NATALIA MARIA, TUDOR CONSTANTIN, KEVIN CLAUDIU DANIEL!!
LA MULTI ANI KATJA DE INAIOANA!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
Si acum sondajele zilei:
1. Dati bebeii cu vreo crema pe fata? Mi se pare ca are pielea pe frunte cam uscata si as da-o cu ceva, mai ales cand iesim afara si mai adie vantul, dar nu stiu daca merge orice.
(Multam de ideea cu Sudocrem fetelor pt pielea iritata, foarte buna!)
2.Aveti bebei care sug degetelul? Domnisoara mea suge 2-3 degete o data (in general inainte sa adoarma), din care face parte intotdeauna degetul mijlociu. E saracul rosu si putin umflat la baza unghiei. Mi-e sa nu faca vreo infectie ceva. Nu o intereseaza suzeta. Nu pot sa-i dau cu ceva dezinfectant la degetel ca il baga in gura dup-aia. Degeaba ii pun manusa ca si-o scoate singura si se si miorlaie intre timp. Stau cu ochii pe ea si-i scot degetelele din gura, dar ma fenteaza destul de des. Deci???
_
Roxana
roxx26 spune:
Si inca ceva, ca ma uitai si io la stiri si-s informata acu, m-am lamurit cu norul radioactiv, NU E DOMLE NICI UN NOR!
S-a facut o confuzie, probabil in contextul cu Japonia. E vorba de o zona cu stratul de ozon foarte subtiat, care de obicei se afla deasupra Polului Nord, si care se pare ca zilele astea s-a deplasat si, in special maine, se va afla pt o perioada deasupra Europei de Est. Intrucat radiatiile UV vor fi mai puternice, se recomanda sa stam in casa binisor, mai ales cu copilasii. Asta-i tot.
_
Roxana
ocsanica80 spune:
LA MULTE LUNITE SI DE LA NOI PENTRU SARBATORITI:
NATALIA-MARIA; TUDOR-CONSTANTIN; KEVIN-CLAUDIU;
LA MULTI ANI KATJA
Simo esti chiar super;
Roxx tare frumoasa este Catalina;
toate fetele;
Roxana mami de Maria-Sofia