Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ne-am intors de la vaccinel.

Mamamama...mi-am mai pierdut 5 ani din viata si sigur mi-a mai iesit o suvita alba; inca una!
Ne-a urlat ROBERT(!!) de ne-a capiat, desi nu l-am introdus in cabinet ianite s anu se sperie etc; a plans cat l-a masurat, cat l-a consultat, cat l-a vaccinat, dupa aia nu voia afara, urla inauntru...a fost mare circ!!! Ana saraca i-am distras atentia in momentul intepaturii si apoi a durut-o si a plans nitel, dar f putin si usor de consolat o fost. Acum doarme in scoica, ne-a dat 2,5ml panadol si maine la fel de 3 ori pe zi. Si lioton gel pt piciorus. Doamne ajuta sa fie ok

frangrant nu e niciodata "done and nu stiu cum" un subiect, se vorbeste liber, fiecare dupa timp si fus orar; te pupam s te asteptam cu bagajelul tau - toata lumea cred ca-l are.
Si apropo de topicul de azi PSI sa fac o legatura cu vaccinul nostru, Robert nu are nicio trauma "doctoriceasca" nu luat sange, nu branule (Doamne fere!) doar vaccinurile obisnuite...de aici deduc ca are doar traumele mostenite de la mine, transmise prin gene

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Si inca ceva: avem 6150g si 61 cm... fata mare!

missmj stai fato cumite, ca la pompa nu iese ca la bebe, ei mai au si momente de agitatie, nu te gandi tu acum la prostii- adica i-a mers bine pana acum si deodaca a secat...nu cred!

Ce aveti mai cu feisbucu??? Eu nu vad ce e rau sa pot vedea poze de pe propriul meu id si sa fac comentarii (ca deh..nu ma pot abtine la asa poze superbe) in numele propriu si personal cu care m-a inzestrat mama din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Eu nu vad ce e rau sa pot vedea poze de pe propriul meu id si sa fac comentarii (ca deh..nu ma pot abtine la asa poze superbe) in numele propriu si personal cu care m-a inzestrat mama din dotare.

hai ca m-ai facut sa uit de supararea cu laptele

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu zic la fel Carmen: relaxeaza-te; ca bb sigur are ce papa de la tine! Fi fara grija mamico! Ai incredere in tine. Si dupa cum zici si tu... nu dormea atatea ore daca ii era foame - asta in mod sigur!

Ca tot ziceti de rasul in hohote... al meu baga in forta cat il tin plamanii la oglinda si cand il fac "avionul" spre tac-su... chiar ne topim de drag
Si cand il tinem unul din noi in brate si il vede pe celalalt se zmuceste si baga un ditamai zambetul sa vina cum o veni, nu alta!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

vb la tel cu sunshine si imi zicea ca poate nu am baut suficiente lichide ieri, si parca nu am baut cum obisnuiam.asa ca azi mi-am facut 1,5l de ceai de lactatie si inca 2 l de apa .mai am putin din fiecare, la noapte bag iar pompa sa vedem. uite d'abia a terminat de supt si sta cu pumnul in gura si plange Daca tot asa e la noapte, si nu scot, maine dim il trimit pe sot sa imi ia galactogil.
sunt supiiiiiiiiii

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

IRINUKA, ce dragut e bebe!

MISSMJ, ca regula, daca faci pipi si caca mai putin, poate ca nu-i ajunge. Daca face caca mai mult... e clar ca baga cit trebuie! La Ilinca e sigur legatura intre miriiala si caca cu ceva mucozitati...
Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

HELPPPPPPPP am facut febra dupa vccin 38,7; am luat si eferalgan si tot am facut; nu stiu ce sa ii fac, ca am sunat medicul si mi-a zis ca la 2 luni nu ii mai pot da altceva; offff ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Pup copii cuminti ce au facut vaccin astazi!

Am si eu o problema nelamurire...
Cand ii dau lui bb sa pape in pozitia culcata si el langa mine (asta o folosesc in majoritatea timpului), ii curge laptic din nara care sta in jos/ spre mine. Asta nu se intampla pana acum cateva saptamani si nu cred ca am schimbat ceva. Pe el nu il deranjeaza dar mie mi se pare cam nasol... glumesc eu si zic ca are sistem de evacuare rapida, dar totusi.... cum sa fac sa nu se mai intample asa?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

HELPPPPPPPP am facut febra dupa vccin 38,7; am luat si eferalgan si tot am facut; nu stiu ce sa ii fac, ca am sunat medicul si mi-a zis ca la 2 luni nu ii mai pot da altceva; offff ;

Roxana mami de Maria-Sofia

noua chiar acum ne-a zis; ii dam 2,5 ml panadol la culcare si maine d e3 ori; daca depaseste 38,3 sa-i pun 1/2 supozitor novocalmin.
Stiu care e treaba cu novocalminul, daca daca depaseste 38,3 cu tot panadolul ii pun si novo; ti-am spus poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici. intram sa semnam si noi condica p ziua de azi.
raportam bb energic, care nu are stare 2 min, nu a dormit o oora pus cap la cap toata ziua de la 6 ne-a dat trezirea si de atunci ne tine in priza.

Ocsanica noua ne-a zis sa ii dam in seara aia 2.5ml panadol
si dc face febra a doua zi sa ii mai dam o data.

si voi v-ati mutat p fb??? nu ma mai joc asa.

si ne auzim maine.poate vom avea o zi mai linistita. noapte buna si somn usor

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput