Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)
Raspunsuri - Pagina 7
andri31 spune:
am zis eu ca decand s-a dat liber la FB nu o sa se mai vorbeasca aici
am avut dreptate....
in ritmul asta nu ne prind aici 6 luni implinite de bb
eu personal URASC FB ....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
AMR 18 kg
madalina_m spune:
Am venit de afara. Super a fost. Racorel dar fara vant, numai bine de plimbat.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
sunshine_rox spune:
fetelor sunt super happy; motata mea m-a cadorisit azi cu primul raset in hohote pret de vreo 10 secunde; m-am topit toata, imi venea sa o mananc
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
roxx26 spune:
ANDRI, nu stiu cat timp, nu m-am gandit...om vedea ce mai zice si medicul; suntem la prima sticla. Ii dau 10 pic pe zi, nu stiu dc asta inseamna o lingurita. Nu se pune pb ca bebe papa LP. Teoretic si LM si LP asigura necesarul de vitamine pt bebe.
Bafta cu kilele.
TUNDE, si eu stiu ca nu ai voie sa plastifiezi doc originale.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
fragrant8 spune:
mamici, dragi mamici uite de aia imi place mie forumul asta: dupa ce capitole de-a randul dezbatem subiecte "telurice" gen constipatii, raceli, unghiute, vome, pampersi etc..., vin de-al de Mitsu, Ziki, Gabi et co si ne lanseaza cate "una adanca" de ne pun pe ganduri toata ziua (pe mine cel putin).
un lucru ma frustreaza pe mine: pana ma trezec eu, voi ati terminat de dezbatut un subiect, l-ati ingropat si mergeti mai departe, si ma trezesc si eu la spartul targului sa mai arunc cu parerea-n voi, cand deja lumea e "done and over with it".
dar, chiar si asa, in dimineata asta vreau sa felicit calduros cele trei mamici de mai sus, pt exercitiul de sinceritate, pt ca aduc o nota aparte discutiilor noastre, pt ca ale lor confesiuni ne spun voalat ca "mamica perfecta nu exista", ci doar mamici care se straduiesc cu inversunare sa fie cat mai bune pt copiii lor.
sunt perfect de acord cu ce zice ziki: decat o atmosfera familiala infecta, mai bine mama monoparentala. eu provin dintr-o familie monoparentala, mama ne-a crescut sg de cand aveam 7 ani, dar si pana atunci prezenta tatalui era mai mult meteorica si zbuciumata.
eu am facut acum pace cu tatal meu; adica il inteleg, il accept asa cum e si nu mai am nici un fel de asteptari de la el si de asta suntem acum prieteni. Dar ii sunt recunoscatoare mamei mele ca a ales divortul, pt ca daca ar fi continuat impreuna, prezenta lui ar fi lasat mai multe urme decat a lasat deja.
incurajez fetele care vor sa faca terapie. acum 5 ani am facut si eu un "menaj emotional" in profunzime, am avut norocul sa dau peste un terapeut exceptional, care a excelat nu prin raspunsurile pe care mi le-a dat, ci prin intrebarile pe care a stiut sa mi le puna. mai presus de toate, sedintele de terapie m-au ajutat sa fac pace cu mine insami, sa ma accept asa cum sunt, si in mod automat din asta a decurs acceptarea celorlati.
am invatat ca dragostea se poate manifesta in cele mai nesuferite chipuri. am invatat ca cicaleala nesfarsita, intrebarile intruzive, asteptarile nerealiste sunt si ele o forma stangace si neslefuita de dragoste. si asa am facut pace cu soacra mea, cu tatal meu, cu toti aceeia cu care relatia nu a fost intotdeauna lina si curgatoare.
eu ma pierd acum in efuziuni sentimentale cand de fapt ar trebui sa ma pregatesc sa duc sophiotul la pasapoarte. asa ca am sa inchei abrupt:
shines - felicitari pt un baietel frumos foc si recent crestinat.
mitsu - te-am retinut cu camilia si am sa iti trimit pm
mai erau cateva nume pe care voiam sa le invoc dar am uitat acum.
revin poate cand ma adun de prin plimbari.
gabivalceanu spune:
FLAGRANT, imi placi!
SUNSHINE, da, de risul acela mi-e dor!
ANKA, mama, dar ce depresie, olei, maica, vorba bunicii mele din Olt! Eu la Ioana eram fara foame complet, insomniaca complet, cu tot cerul in cap complet... dar cam atit.
Cu vitaminele... ROXX si fetele, Infant Formula ista mi-a fost si mie indicat de medic... dar chestia e ca e produs sau importat de california fitness, stiti voi, firma controversata si interzisa in unele tari... asa ca ma lipsesc (oricum nu-i dadeam, io-s pe principiul: lasa organismul sa munceasca sa-si ia, sa puna metabolismul la treaba, nu sa primeasca totul de-a gata si sa se leneveasca... Habar n-am daca asa ar putea fi, dar eu asa-mi zic).
Pup,
G
Mayane spune:
blue_night
Mor de suparare, toata lumea a primit colaceii, numai eu nu. A fost al meu de 3 ori pana acum la posta - nimic. Obosita aia i-a zis ca in 10 zile se returneaza si ca expeditorul trebuie sa faca eventual reclamatie, noi n-avem ce face.
Edit: Faza cu returnatul a zis-o de umplutura, pentru ca pachetul n-a ajuns la oficiul postal
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
ce fac fetele? raportez un bebe marait , nu a mers nimic azi, nici carusel, nici maimutoaie, nici radio, nimic, decat bratele lui mami.dim am fost in carrefour, a dormit bustean.am ormit si la pranz amandoi vreo 2 ore in rest, maraiala. azi-noapte m-am muls si nu am scos decat 40ml din ambii sani oare nu se satura copilul si d'ai e asa marait ? parca si casca intr-una gura dupa tzatza.l-am cantarit pe 25 si luase 350g in 10 zile, e ok nu? aaaaa, si i-am dat sa pape aia 40ml, si s-a strambat la biberon.i-am dat cu seringa, iar se stramba si il dadea afara.cand i-am bagat tzatza tragea de mama focului. nu stiu ce sa zic...azi am inceput sa beau iar ceai de la fares.si ma mulg iar la noapte....sper sa iasa mai mult, deja sunt stresata. plus ca de doua zile face caca mai mult decat de obicei, si cam mucios asa, dar de culoarea mustarului.sunt normali mucisorii aia in caca? ce stiti ? dar banuiesc ca daca nu se satura de la laptele meu...nu mai dormea azi dim la cumparaturi...si azi-noaptea, si ieri la pranz a bagat 3 ore...zic si eu...nu stiu...sunt stresata.
si din cate am apucat sa citesc...multumim fetelor pt ca ati impartasit cu noi intamplarile voastre...avem ce invata.SI felicitari fetelor care ati avut puterea sa parasiti sotul fara sa va uitati inpoi, decat o casnicie nefericita, care sa dauneze si copilulu, mai bine , singura.
anka si al meu isi baga in gura numai pumnul stang, si ma laudam acum ceva vreme ca l-am invatat sa doarma pe burta...de vreo 1 sapt nu mai vrea neam ! aaaa, si astept cu nerabdare filmarile cu bebe razand
Eu spal lucrurile lui bebe cu ariel si nu am avut probleme.
Iar despre ras, al meu rade in hohote doar in somn....in rest, zambeste si scoate chiuituri d'alea subtiri cum zice simo
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
loutzy spune:
Carmen nu-ti fa probleme cu greutatea lui bebe. E chiar f bine cat a luat. Al meu bebe daca ii e foame nu doarme mai mult de o ora si apoi incepe sa urle de foame.
Asa deci numai voi sa va laudati cu ce fac bebeii vostri. Noi avem cef de vb de vreo 5 zile noi vb intruna(tot felul de sunete) ba cu peretii, ba cu mami/tati, ba cu jucarelele.Ma omoara cand incepe sa zambeasca cu toata gura ca la stomatolog.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)