Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

daca certificatele de nastere sunt facute din hartie de budase pot infolia?le-as duce la foliat..a lui Mario deja e carpa

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

aveti 'galoparnitza', nu mai tin pasu la scris, bene ca apuc sa va cetesc!!

tunde, sapt trecuta am fost la notar si avea afisat ca nu legalizeaza dupa documente cu tipla (cu folie pe ele); acu', cum vrei tu..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..baga certificatul intr-un chilotel din ala de plastic..si capseaza la capete,pe langa el.. sa il poti desface cand ai nevoie..si sta si protejat de umiditate/praf/deteriorare.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna seara si de la noi, rapodtam vaccin facut si copil un pic suparat; acum doarme in brate; mi s-a rupt sufletul azi cand am vazut ca o inteapa, asa ca toate mamicile curoajoase cu micuti bolnavi si in special Fluturas;
asa, acum revenind la subiectele zilei:
1. hernie ombilicala avem si noi si la fel ni s-a spus sa nu facem nimic pentru ca muschii trebuie sa se intareasca; cat de multe miscari de ridicat de manute in fundulet atunci cand va sta in fundulet, iar dupa 1 an vedem ce se mai intampla; eu una incerc sa o las cat mai putin sa planga, bineteles asta insemnand ca stam numai in brate;
2. rotavirus noi nu facem pe motiv ca eu una nu am incredere in vaccinuri, si pediatra mi-a spus ca ea nu i-a facut copilului ei, iar daca se respecta igiena foarte bine garanteaza ca nu se intampla nimic; varul meu care are un baietel cu o luna mai mare decat S il face si chiar mi-a spus ca a citit foarte mult despre rotavirus si este de parere ca trebuie facut; intrebarea mea este in schimb daca face cineva PREVENAR 7 la vreun bebe?
3.infant formula, nu mai stiu cine intreba, se gaseste si la farmacia academia am luat noi azi;
4. vreau si eu cura de slabire ca nu se MAI POATE ASA;
am vazut pozele lui bebe Eduard tare frumusel este;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Andri31, despre ce cura vorbesti?
Adun info, si cum n-am tinut in viata mea vreo cura...

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

tin sa spun asa: pana la cura asta nu am mai tinut alta

cura probabil ca o stiti se numeste 3-3-3.
3-lactate
3-proteine (carne)
3-vitamine(verdeata)

ideea este ca poti manca cat iti trebuie (nu fara limita evident) , dar cat iti trebuie , sa-ti stapanesti foamea din categoria la care esti.

eu am inceput cu carnea (aveam peste , mai am peste si apoi piept pui in ultima zi)
la verdeata preponderent sa fie legume nu fructe ca au mai mult zahar decat vrem noi sa credem(asa ca bag morcovi,salata,ridichi,ceapa verde,castraveti,porumb)....
la lactate evident ca nu-ti iei cu 3.5% grasime sau de la tarani ca doar esti la cura. Cu 0.1 si1.1% tot asa... lactate cat iti trebuie.

Singurica regula este ca la nici un preparat sa nu folosesti ulei si/sau sare acolo unde te-ar tenta sa pui.EU folosesc lamaie pt gust (nu intra in discuite de ex.telemeaua unde e de la mama ei si oricum organismul are nevoie si de sare).

eu am tinut 5 ture continuu ... si am slabit fara sa ma stresez 10 kg.
in functie de organism poti sa slabesti si mai mult normal.
ideea este ca aceatsa cura nu o poti tine mai mult de 3 luni .. se dezechilibreaza organismul.

BAFTA.
e usoara , atata doar PENTRU CINE VREA SA SE APUCE ACUM vedeti ca in per urmatoare vine PASTELE si trebuie sa luati in calcul ca in zilele alea o sa fiti in anumite zile de masa (pe mine ma stimuleaza , stiu ca de Paste nu o sa pot face nici un feld e exces ... o sa ife zile obisnuite dpdv culinar).

Motivatia?! BURTA incredibil de mare cu care am ramas si COAPSELE mult , mult prea grase si groase pt gustul meu .. (aripioare , chestii.. deja sunt auxiliare)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

AMR 18 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde dosarul de alocatie sigur se poate depune pe numele celuilalt sot care ia indemnizatia. La noi a depus sotul pentru alocatie ca se putea duce el sa depuna actele si eu nu. Daca se poate depune doar in orasul in care locuiesti -a asta nu stiu sigur dar banuiesc totusi ca da, doar acolo!

Mada eu am mai zis - noi am facut Rotarixul din motivele enumerate si de tine - ca daca se imbolnaveste bb cu acest Rotavirus e destul de grav - deshidratarea fiind f periculoasa. Dezavantaje da sunt destule, dar la care nu sunt?!?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

prevenarul i l-am facut lui Robert, dar au fost f multe doze 2-4-6 luni si 2 ani
La ana o sa-i fac dupa 2 ani cand se face o singura doze. (sper sa nu fi inteles gresit)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

dragelor, the monkey princess doarme doar pe burtica, cu picioarele aduse sub ea, ca o testoasa; isi intoarce singura capul, nu-i pb, dar parca as mai fi pus-o si pe stanga si pe dreapta... isi da cu mainile peste fata, se sperie si se trezeste; o fi bine?!

n-am iesit azi afara si-mi pare rau, cred ca a fost numai bine; de-acu numai in caz de intemperii stam ascunse

think pink

Mergi la inceput

m-ati innebunit cu pozele de pe FB; si comentarii pe acolo, complimente, alea, alea.. hai reveniti acilea ca io-s de la tara si nu-mi place site-ul ala deloc

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

prevenarul i l-am facut lui Robert, dar au fost f multe doze 2-4-6 luni si 2 ani
La ana o sa-i fac dupa 2 ani cand se face o singura doze. (sper sa nu fi inteles gresit)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

nu nu, ai inteles foarte bine, asa am inteles si eu ca se face la 2-4-6 luni dar se poate face o singura doza si la 2 ani; ideea era la vaccinul asta ca la 2 ani intra in colectivitate (gradi, cresa) si din cauza asta se face asa, insa mie imi este frica ca, asa cum a spus mada cu rotavirusul, ca il poate lua din parc si pe asta il poate lua din parc sau alte locuri, nu neaparat cand merge la gradi;
eu ma gandeam sa il fac la 3 luni (nu vroiam sa il fac tot azi odata cu infarixul ca imi era teama de reactiile adverse) si apoi sa respecte intervalele 4-6 luni;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

buna fetele.
AM revenit in peisaj. Noi am fost plecati la tara sa luam aer curat. Lui bebe nu i-a prea placut ca a fost marait mai toate zilele.
Ati fost destul de vorbarete. Nu prea am timp sa citesc din urma.

nu mai stiu ce voiam sa zic. Sunt total aiurita zilele astea.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput