Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)
Raspunsuri - Pagina 5
Shines spune:
Tunde..alocatia poate fi facuta pe oricare dintre parinti,nu are nici o legatura cu indemnizatia,la mine alocatia lui Edu vine pe numele sotului.
Andri..bafta ,sa slabesti cum iti propui
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
andri31 spune:
haide ca daca tot sunt singura aici sa ma destrabalez .
de retinut !!!!! www.evz.ro/detalii/stiri/america-interzice-rotarix-europa-se-mai-gandeste-890297.html" target="_blank">ROTARIX
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
AMR 18 kg
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde daca certificatele de nastere sunt facute din hartie de budase pot infolia?le-as duce la foliat..a lui Mario deja e carpa ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata! AMR 6!KILE |
NUU, TUNDE oricum ar arata, originalul nu are voie sa fie plastificat!!
ai grija, lasa-l asa, hartie de buda poate foloseste la ceva si dupa aia il dati pierdut
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Lorich spune:
Si pt meningita este vaccin, azi as vrea sa i-l fac lui Robert. (se face mai tarziu, dupa 1 an)
Andri daca e ragusita, ceai caldut, sa nu o mai lasi s aplanga /tipe - daca si cat poti; trebuie urmarita, la varsta lor e periculos, da, ca au laringe f mic si daca s einflameaza nu e bun.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
lisssa_ana spune:
buna fetelor!
Sunt o mamici de un licurici din 2009(ianuarie), va mai citesc din cand in cand pentru ca timpul a trecut atat de repede si mi se pare ca am uitat tot, sper sa nu va suparati ca dau buzna aici la voi
Multa sanatate tuturor buburuzelor
Mama de Ana si 25+
Fashion
adryiii spune:
Andri31, despre ce cura vorbesti?
Adun info, si cum n-am tinut in viata mea vreo cura...
ziki spune:
citat din mesajul lui andri31 haide ca daca tot sunt singura aici sa ma destrabalez . de retinut !!!!! www.evz.ro/detalii/stiri/america-interzice-rotarix-europa-se-mai-gandeste-890297.html" target="_blank">ROTARIX Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 AMR 18 kg |
deeci: am dat click pe linkul cu rotarixul, si mi-a aparut Alteta Sa Regala Margareta a Romaniei. OK, zic, sunt cu capul.
ma uit mai bine - scria "carte de bucate". eu, luminata imi spun: "aa, a pus Andri link catre reteta de slabit"... abia intr-un tarziu mi-am dat seama ca era o reclama de la jurnalul national
alcoolul este viata si viata e alcool - clar
asadar: zi-ne si noua ce regim tii, plizzz!
mi-ar prinde bine ceva mai incadrat, eu acum slabesc haotic...
observ ca astazi de la sondaje zikiene am trecut la cerut sfaturi direct de la interesa(n)ti
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Shines spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana buna fetelor! Sunt o mamici de un licurici din 2009(ianuarie), va mai citesc din cand in cand pentru ca timpul a trecut atat de repede si mi se pare ca am uitat tot, sper sa nu va suparati ca dau buzna aici la voi Multa sanatate tuturor buburuzelor Mama de Ana si 25+ Fashion |
ma bucur ca treci pe la noi
sa va traiasca licuriciul..e mare deja
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:
Doamnele mele, nu va plangeti de depresie ca nu aveti, va zic io, sunt cunoscatoare. O vizita la psiholog nu strica niciodata, dar scoateti-va din cap ideea ca mergeti pt. depresie. Poate asa, o tristete accentuata, multe intrebari, preocupari, la unii urla hormonii, la altii oboseala, etc.
Dar sa va zic io cum e cu depresia aia adevarata, ca doar am experimentat 6 luni. Oameni buni, este iadul. Am trecut prin niste stari de-mi venea sincer sa ma arunc de la etaj. Tot ce mancam vomitam. Nu dormeam nici cu somnifere. Luam pastile cu pumnul (am fost la 3 psihiatri, fiecare avea alta parere despre ce trebuie sa fac). Am bagat calmante de nu mai stiam pe ce lume sunt, nu ma mai puteam da jos din pat ca ameteam si cadeam. Faceam atacuri de panica de 5 ori pe zi. Ramaneam fara aer, ma apuca tremuratul, mi-o lua inima razna, mi se inclesta maxilarul si mainile. Un cretin de medic in Franta ma trata de schizofrenie. Am venit in Ro facuta tzandari efectiv. Dormisem de-o luna numai cate 2 ore pe noapte si alea mai mult drogata.
Norocul meu a fost sa gasesc aici (al treilei doctor consultat) o psihiatra care m-a inviat din morti. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca fara femeia aia io nu mai eram om acum. M-am dus de 3 ori la ea si a fost mai buna decat toate cele 15 sedinte la psiholog (am facut si d-alea). In fine, atunci am inteles eu ce inseamna sa ai talent in meseria asta. Cu ce mi-a dat ea (pastile am luat vreo 3 luni, am continuat cu tincturi, ceaiuri, regim) mi-am revenit complet si m-am jurat in veci sa nu mai ajung in halul ala. In fine, de atunci am mai fost pe la ea si m-a mai ajutat si cand m-am imbolnavit de tiroida ca imi dadea tot asa, niste stari foarte aiurea. Oricum, a fost un cosmar. Mintea omului are o forta incredibila! Io credeam sincer ca am ceva boala in stadiu terminal, nu puteam concepe ca toate manifestarile alea nasoale sunt create de mintea mea. Tipa imi spunea: "Acum ca ai vazut de ce esti capabila, forta asta trebuie sa inveti sa o folosesti sa te vindeci, nu sa te imbolnavesti". Greu am inteles ce vrea sa spuna...
De atunci am mai trecut io prin suparari, dar dupa alea 6 luni nu le-am mai numit depresii, ca stiam ce este "the real deal".