Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aoleu, am citit acum din urma, experienta lui Mirenescu si m-am ingrozit. Se pare ca nu am facut o alegere buna, dar nu putem sa mai facem nimic acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anca, nu plecati din start cu ideea ca va fi nasol. Pana la urma m-am mai uitat si eu pe net si astera are pareri bune, de paste anul asta s-a intamplat ceva. Poate in vara n-o sa mai fie asa rau.
Oricum in nisipurile de aur e misto, noi anul trecut am fost la glarus, cu demipensiune. Mancarea a fost cam de kko dar in rest, zau ca m-as fi dus anul asta tot acolo daca nu ne cuplam cu niste prieteni care vor neaparat all inclusive. Mi-as fi luat sejur doar cu mic dejun si in rest as fi mancat la restaurant ca sunt o gramada, si cu mancare bunaaaaaa. In schimb hotelul e ultimul din marginea plajei, langa port, si a fost acolo o linste si lume aputina, asa pe sufletul meu si e chiar pe plaja. Camera a fost mai mult decat m-am asteptat Hai ca am facut review pentru Glarus.

Naty, pai cine mai merge la sol mare? Noi nu, ca sotul meu si-a luat prost concediul anul asta, in iulie, si e mult mai scump decat ne permitem asa ca pana la urma ajungem la sunny beach la complex calimera, rodopi, flora. Sper sa nimerim bine, acum om vedea, banii nu i-am dat inca dar nici nu mai putem da inapoi ca agentia ne-a facut deja rezervarea si ar fi cam de porc. Mergem pe incredere si unii si altii, ma rog, mai mult noi daca te gandesti ca achitam integral in avans Noi, turistii, la modul general.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Ingrid gasesc Vomex si aici?
Mai stiti altceva contra raului de masina?

Emetostop e f bun dar nu stiu daca e si pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

fetelor...dupa ce am scotocit o gramada pe net, m-ati convins cu sol nessebar palace...acum am o intrebare, pt cele care ati mai fost: cum e plaja? am vazut niste foto nu tocmai incantatoare pt plaja, desi hotelul + piscinele arata super

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Plaja de la nessebar palace e cam asa: cea din fata hotelului (impropriu in fata pt ca ai ceva de mers), este cea la care ajungi strabatand tot parcul din fata hotelului, cobobri niste scari si dai intr-o plaja f ingusta si extrem de populata. e lunguta dar nu si lata.
daca o iei in stanga parcului, mergi catre bay parca, si acolo o sa dai de o alee in panta, care te duce tot catre o plaja, de fapt 2, una amenajata la pini, unde e gratuit totul (sezlong, umbrela, etc), e si un bar dar nu ai apa aproape. Dac amai mergi cativa pasi dai de o plaja mai lata, cu nisip fin si parca mai putin populata. Ideea e ca acolo se construia un hotel, anul asta e posibil sa fie gata si sa nu mai fie disponibila pt clientii nessebar.
Mie una nu mi-a placut plaja de la acest hotel, era prea departe...dar eu eram obisnuita cu frumoasele plaje grescet asa ca sunt subiectiva.
In rest e un hotel f ok.

Mergi la inceput

multumesc mult, crinutz! aceeasi impresie mi-a lasat-o si mie, citind review-urile...inca nu stim unde sa mergem, ar cam trebui sa ne hotaram sapt asta...plus ca sol palace nu e tocmai ieftin, ma mai gandesc (a cazut pe capul meu vacanta de anul asta, si as vrea sa ne tihneasca, mare nevoie avem de ea!)
o alta varianta de hotel ok pt copii...? nu am peferinta pt statiune sau cine stie ce lux, sa fie ok, aproape de plaja (cel mic are aproape un an si nu-mi vine sa-l car prea mult)...si poate mai bun ca pret? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

De ce nu incerci ceva in Albena?E mult mai ieftin decat Nessebar,distanta-i mai mica si plaja-i si lunga si lataLa Sol Nessebar plaja-i mica mica mica...noi am facut baie-n mare de 2 ori anul trecut(cand am fost acolo).Intr-adevar piscina compenseaza lipsa plajei!Cred ca-i greu sa mergi atata drum cu doi copii!La noi,singura care nu se plange de distantele prea mari...sunt eu...care mai si conduc!Insotitorii mei de bord(sotul si fii-mea) se plictisesc dupa prima suta de km....iti dai seama cum a fost pana la Nessebar????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Anca Wish, la Azalia am vrut noi anul trecut sa mergem, au fost niste prieteni si au venit foarte incantati, asa ca nu te stresa.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

cosmina_p, nu imi fac asa multe griji cu distanta...pentru ca facem drumul pe bucati, iar spre Bulgaria plecam din Giurgiu (toate rudele mamei sunt acolo), deci n-ar fi chiar asa departe...mai vedem un filmulet, mai jucam un joc...
iar despre albena nu stiu mare lucru - si tare as vrea sa mearga totul bine, tare avem nevoie de un concediu relaxant...in masura in care se poate, cu doi pici!
deci - sugestii? stiu, caut acul in carul cu fan, vreau un hotel ok (nu ultra, dar ok), curat, cu mancare buna si piscina pt copii si spatiu de joacaaaa, si aproape de mare...cer mult?

edit: acum am dat un search si am vazut ca din Giurgiu, mare diferenta nu este intre distanta spre Albena si Nessebar...35 km in plus...asa ca mi-e tot una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Noi am facut rezervari la Miramar in Obzor, sper sa fie OK.

emushi am fost 2 ani la rand la Sol Palace si am fost super incantata.
Plaja e ... asa cum a spus crinutz. Pe noi nu ne-a deranjat, anul trecut am facut in partea cu sezlonguri gratis si chiar mi-a placut ca nu era marea foarte accesibila, nu mai trebuia sa stau non-stop cu ochii pe mandre sa nu fuga in apa. Nu era nici inaccesibila (coborai cateva trepte).
Pisciniele insa sunt grozave iar topoganele fac toti banii.
Drumul ... e lung, acum 2 ani am facut 6 ore cu opriri, anul trecut 5 fara. Nu e chiar asa cu apropierea de Varna, de acolo sunt cam 2 ore pana la Nessebar, prin munti, pe serpentine, deci mergi incet.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput