Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Naty,decat Constantin si Elena...mai bine incerci pastilutele anti-vomitat!Statiunea mi s-a parut nasola tare!In Nisipuri e mult mai animat.Oricum...nu se compara cu Sol Nessebar!Acolo a fost super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

vreau doar sa spun ca eu sufar de rau de masina (si avion, si vapor ) de cand ma stiu si copilul m-a mostenit, din pacate.
Folosim cu mare succes Vomex, mi l-a cumparat cineva din Germania. Exista sub forma de sirop pt. copii micuti si tablete pt. cei mai maricei. Efect garantat Mi-a spus si mie un coleg acum cativa ani, si el are aceeiasi problema cu baiatul. Costa in jur de 8 Euro.

va pup

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Pt fata care merge in Sunny Beach, statiunea noua ne place foarte mult, 4 ani am mers acolo la rand, si aqua park e ok, dupa noi e statiunea ideala pentru familii cu copii.
deci statiunea e faina, cauta bine hotelul ca-ti poti strica vacanta din cauza asta

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Revin, Naty si noi tot din cauza de voma nu mai mergem atat de departe anul asta, anul trecut a fost un cosmar drumul
Asa mergem la C-tin si Elena, la Grand Varna Hotel pe 9 iulie plecam
Despre Azalia am auzit numai lucruri bune

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

In ultimii doi ani am fost la Sol Nessebal Palace, unde ne-a placut foarte mult
Anul asta, din cauza Nadiei care vomita in masina, am vrea sa mergem undeva mai aproape. Oscilam intre Grifid Arabella din Nisipuri si Azalia din S. Constantin si Elena.
A fost cineva la vreunul dintre aceste hoteluri?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Noi am fost anul trecut la Azalia si am fost multumiti de servicii. Este curat, mancarea este foarte buna si variata (multe fructe si inghetata-bucuria fiica-mi). Au piscina interioara care a fost foarte folositoare in zilele cu valuri mari (care la noi au fost 3 din 6 ). Ce nu prea mi-a placut mie a fost faptul ca plaja este cam abrupta, nu stiu cum sa explic, cobori ca de pe deal sa ajungi la malul marii.
Statiunea, in schimb, nu se poate compara cu Nisipurile de Aur (aici am fost acum 3 ani). Este mult mai frumos la Nisipuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

androix o sa va placa mult la Sol Palace, o sa vezi. Iar pentru copii topoganele de apa fac toti banii.
Cand mergeti?
Pana la urma s-ar putea sa ajungem si noi tot acolo, ne mai gandim.
In ce o priveste pe fie-mea, vomita numai pe serpentine. Or drumul pana la Varna e drept, dar dupa ...

Ingrid gasesc Vomex si aici?
Mai stiti altceva contra raului de masina?

cosmina noi nu cautam neaparat animatie, eu vreau sa ma odihnesc, sa gasesc un loc unde copiii sa fie asa de multumiti incat sa nu trebuiasca sa ma mai deplasez nicaieri
Si voua v-a placut la Nessebar?

mada daca ne potriveam la perioada zau ca alegeam Azalia ca sa fim in aceeasi statiune
Care din ei vomita?

lorikay cei de la agentie mi-au recomandat calduros Azalia, dar au spus ca sunt cam slabuti la animatie. Tu ce zici?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat ... la Miramar din Obzor ati fost?

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

La Nessebar mi-a placut rau de tot!!!As putea spune ca a fost mai placut decat la Duni.Tobogane+piscina+plimbari prin Nessebar...uite asa au zburat cele 8 zile!!!Agentia prin care mergem mi-a recomandat in fiecare an Miramar-ul,deci pare sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73pufi spune:

la Miramar in Obzor am fost noi in 2009 si vrem sa mergem si anul acesta.E ok pt familii cu copii micuti (fetele noastre au 5 si 1,3 ani),curat,pe plaja,parcare mare/pazita,mancare ok.In schimb daca vrei si altceva pui motorul in functiune-statiunea practic e inexistenta,un sat amarat,oricum Miramar ca si alte 2 hoteluri se afla la vreo 2-3 km de Obzor.Atunci cand am vrut sa mai iesim un pic am optat pt Varna,Nessebar adica ceva mai departe.Dar, repet pt noi a fost f potrivit si incercam sa mai ajungem si anul acesta dar nu prea mai sunt locuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Noi mergem anul asta, pentru prima oara in Bulgaria, la Nisipurile de aur, Hotel Astera.

Aveti ceva sfaturi pentru noi?

Mergi la inceput