Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Despre statiunea Sunny Beach ce mi-ati putea spune? Se merita vizitarea Aquaparkului,adica e distractie pt. copii de 7 si 12 ani?Ma intereseaza orice amanunt despre aceasta statiune,e prima data cand mergem in Sunny Beach,cum e nisipul si intrarea in apa in partea de nord a statiunii,preturi sezlong+umbreluta...orice detaliu e binevenit!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta alex hotelul arata super ... insa, din ce tin ce minte de anul trecut e asezat pe o colina si sunt nspe mii de trepte pana la plaja .. ceea ce cu copil mic calabalc etc e cam incomod .. sper sa nu gresesc, insa, asa tin eu minte ... intra pe supereva si verifica ... vreti sa mergeti in bg? noi ne-am luat deja la grifid bolero, nisipurile de aur de pe 23.07 ... i cant wait .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Sar'mana de info. Cam toate hotelurile din Nisipuri sunt pe colina si sunt trepte pana la plaja, asa e si la Bolero :P
Ellenuta spune:
alina, mie una mi s-a parut ok mancarea la bolero .. si am fost cu doi copii mici, am avut de unde alege (nu e ca la turci, insa, e ok). la capitolul dulciuri .. habar nu am caci nu ma intereseaza acest aspect, iar la fructe hmmm ... am avut mereu pepene rosu, banane, mere, piersici, nectarine, cirese .. daca doreste cineva sa detaliez, va rog sa-mi spuneti.
alex, la bolero nu cobori nicio treapta .. iesi din hotel, cobori 5 metri pe o panta, mai mergi aprox 10, dai in faleza si apoi imediat plaja .. in 2 minute eram din fata hotelului pe plaja ... si mi-am amintit ca cel cu nspe mii de trepte era melia grand hermitage ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
LYADA spune:
Subscriu la ce spune Ellenuta despre Bolero- mancarea e buna, ai mereu de unde alege si este aproape de plaja, fara trepte.
Recomand verificarea oricarui hotel pe booking- sunt acolo extrem de multe comentarii si o nota medie finala. Cum fiecare turist vede lucrurile diferit puteti aprecia daca va deranjeaza sau nu aspectul respectiv.
Vacanta frumoasa oriunde veti merge!
alinam spune:
Da, asa e, erau mereu fructe, bananele vesnic taiate in jumatate, doar in "seara festiva" le-au lasat intregi(eu nu mananc banane, da imi dadea senzatia de cosul cu pomana al bunicii)noi am fost la inceput de septembrie deci cirese, nectarine nu erau, doar pepene cam trecut. E drept ca m-a enervat tare treaba cu dusul la masa pentru ca uneori se facea coada la usa si stateam ca fraierii in usa si ne uitam pana venea cineva sa ne indrume. Am zis si repet ca nu e un hotel rau dar eu nu m-am simtit bine, au fost o serie lucruri care nu mi-au placut.
Oricum fiecare cu parerea lui, daca ai mai fost si ti-a placut e ok.
Distractie placuta tuturor si vreme buna!
Androix spune:
Buna,
Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. As vrea sa mergem la bulgari anul asta, dar ne-am pus concediul in varf de sezon si nici n-am avut bani pana acum sa luam bilete la early booking sau mai stiu eu ce, asa ca acum pe ultima suta ofertele primite de la agentii pentru ce ne trebuie noua sunt piperate bine. Am gasit ceva pe booking.com in general cu cate 300-400 de euro mai ieftin decat la agentie. Intrebarea mea este daca credeti ca e ok sa rezerv asa, sau cum sa procedez, as suna direct la hotel si as plati si avans, dar n-as vrea sa ma pomenesc ca ma duc cu catel si purcel si camera mea e data ca n-am venit prin agentie.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
camelia72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Buna, Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. As vrea sa mergem la bulgari anul asta, dar ne-am pus concediul in varf de sezon si nici n-am avut bani pana acum sa luam bilete la early booking sau mai stiu eu ce, asa ca acum pe ultima suta ofertele primite de la agentii pentru ce ne trebuie noua sunt piperate bine. Am gasit ceva pe booking.com in general cu cate 300-400 de euro mai ieftin decat la agentie. Intrebarea mea este daca credeti ca e ok sa rezerv asa, sau cum sa procedez, as suna direct la hotel si as plati si avans, dar n-as vrea sa ma pomenesc ca ma duc cu catel si purcel si camera mea e data ca n-am venit prin agentie. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Poti sa rezervi cu incredere prin booking.com,eu asa am mers anul trecut in Albena si am fost f. multumita,cunosc multe persoane care numai asa isi fac concediile,plata o faci acolo,in orice zi doresti,e suficient sa listezi confirmarea de pe email,atentie insa la politica de rezervare/anulare,nu e la fel la toate hotelurile!
Vacanta placuta!
alinam spune:
Si noi am fost anul trecut la Bolero tot cu rezervare prin booking, nu am avut probleme si mai erau romani care au ajuns odata cu noi, tot prin booking aveau rezervarile, am platit cu cardul cand am ajuns, totul a fost rapid si civilizat.
Naty spune:
In ultimii doi ani am fost la Sol Nessebal Palace, unde ne-a placut foarte mult
Anul asta, din cauza Nadiei care vomita in masina, am vrea sa mergem undeva mai aproape. Oscilam intre Grifid Arabella din Nisipuri si Azalia din S. Constantin si Elena.
A fost cineva la vreunul dintre aceste hoteluri?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Androix spune:
La sol nessebar palace vrem noi anul asta. Pana la urma ne-am decis si azi facem rezervarea prin booking.com
Multumesc de raspunsuri.
Naty, dar nu poti sa-i dai ceva? stiu ca sunt niste pastilute care s-o ajute cu raul de masina. Asta pentru ca si mai aproape daca mergeti tot veti merge cu masina. ZIc si eu.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!