Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Crinutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug cosmina, te rog as vrea si eu mai multe detalii despre nessebar. as vrea sa mer acolo. M-ar interesa: 1) hotelurile de 4* sunt chiar de 4*? 2) parcarea la hotel e asigurata (in general) 3) o recomandare a unui restaurant. ca nu am asteptari prea mari de la all inclusivul lor! |
Eu am stat la Sol Palace cel de 5*. A fost foarte ok, parcarea este dar e posibil sa nu gasesti loc, noi am gasit un loc mai in drum langa ghereta paznicului, i-am dat 10 euro parca dar n-am mai miscat masina de acolo tot sejurul. Bineinteles ca am fost blocati de o masina de romania care nici macar nu a avut bunul simt sa lase un nr de telefon in geam asa cum se obisnuieste. Abia am reusit sa o scoatem.
Mancarea a fost f buna, presupun ca si la 4* e la fel. e pt toate gusturile, imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa. Au un all inclusive f bun, la fel ca cel din turcia as putea soune, chiar mai bun pt ca mancarea este f apropiata ca si gust cu a noastra.
enachescug spune:
Va multumesc mult pentru informatiile despre Nessebar. Mi-am clarificat niste chestii.
Mersi pentru urari!
Concedii placute si voua!
Antoanela23 spune:
In regiunea Nessebar am fost la un restaurant care ne-a placut foarte mult, il recomand calduros: Barbarul. Este intre zona hotelurilor Sol si Ravda, urmatorul sat in sens invers fata de Nessebar. Nu e genul unde sa mananci zilnic, mai degraba seara, cu cat e grupul mai mare cu atat e distractia mai mare. Atmosfera este super, decorat pe stil medieval, chelnerii (baieti frumosi ) in tunici din bucati de piele, mancare buna , baza e gratarul de carne; la sfarsit iti ofera un pepene rosu pe care-l macelaresc cu niste sabii in fata ta. Muzica live, stilul local, cam tare ca volum, dar cum ziceam, atmosfera e de petrecere nu romantism. Have fun.
cosmina_p spune:
Probabil e in satul ala cu multe hoteluri micute si dragute!Am vazut o multime de terase frumusele pe acolo...dar nu am intrat!
Ptr. Crinutz:unde va petreceti vacanta 2011?Anul trecut mi-au fost de mare folos impresiile tale!!!!
Crinutz spune:
citat din mesajul lui cosmina_p Probabil e in satul ala cu multe hoteluri micute si dragute!Am vazut o multime de terase frumusele pe acolo...dar nu am intrat! Ptr. Crinutz:unde va petreceti vacanta 2011?Anul trecut mi-au fost de mare folos impresiile tale!!!! |
Din pacate zic pas anul asta la orice vacanta....sau cel putin la una in doi :(
poate altadata....
cosmina_p spune:
Niciodata nu-i tarziu pentru o vacanta in doi!Cu gandul la Nessebar si Duni,anul asta vom merge la Albena!Recesiunea+drumul cat mai scurt+conditii mult mai bune decat pe litoralul nostru=Albena Asta e!!!
alex25 spune:
Buna seara!
Despre Hotelul Marina Grand Beach din Nisipuri stiti ceva? A fost cineva acolo?
Merci anticipat!
Ellenuta spune:
alex hotelul arata super ... insa, din ce tin ce minte de anul trecut e asezat pe o colina si sunt nspe mii de trepte pana la plaja .. ceea ce cu copil mic calabalc etc e cam incomod .. sper sa nu gresesc, insa, asa tin eu minte ... intra pe supereva si verifica ...
vreti sa mergeti in bg? noi ne-am luat deja la grifid bolero, nisipurile de aur de pe 23.07 ... i cant wait ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
alinam spune:
Anul trecut era mai animat subiectul asta :), nu mai merge nimeni in bulgaria?
Anul asta noi mergem la Miramar, abia astept si sper sa nu ma apuc sa il compar cu Duni.
Ellenuta, Bolero e ok ca hotel, curatenie dar ca mancare e praf, parerea mea, am fost anul trecut dupa Duni o saptamana la Bolero si nu zic ca e nasol dar nu stiu daca l-as alege a doua oara, slab de tot la capitolul deserturi si fructe. In general lumea e multumita de acest hotel, eu am scris impresiile mele pe un site specializat, iar faptul ca la masa astepti la intrare in usa sa te duca cineva la masa m-a scos din sarite, masa care o vroiau ei si explica plodului de ce nu sta la masa langa acvarii, chiar daca mesele erau libere, dar acelasi lucru cu dusul la masa i-a incantat pe altii .... nu stiu de ce, e chestie de gusturi.
camelia72 spune:
citat din mesajul lui CorinaDani camelia, raspunsul la intrebarea ta este NU. nu stiu cum e cu rezervarea prin booking.com, la agentiile de turism se ia in calcul varsta copilului la data efectuarii sejurului, nu la data achizitionarii acestuia (rezervare, EB, etc.). Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Multumesc,Corina!