Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 5
cosmina_p spune:
Ar fi fost interesanta Albena pentru ca are 2 copii gratis,dar "copilasul" cel mare,avand peste 12 ani,este considerat adult.Din ce-am vazut eu...toate hotelurile au piscine pt copii;sunt si cazuri in care sunt tobogane cu apa,animatori gasesti la toate hotelurile.Important e sa te inarmezi cu rabdare ca sa studiezi toate ofertele!!!!Bafta!
cosmina_p spune:
Ar fi fost interesanta Albena pentru ca are 2 copii gratis,dar "copilasul" cel mare,avand peste 12 ani,este considerat adult.Din ce-am vazut eu...toate hotelurile au piscine pt copii;sunt si cazuri in care sunt tobogane cu apa,animatori gasesti la toate hotelurile.Important e sa te inarmezi cu rabdare ca sa studiezi toate ofertele!!!!Bafta!
cosmi1975 spune:
Cosmina....duc lipsa de rabdare,de asta am incercat la subiectul asta sa ma ajute fetele
cosmina_p spune:
Noi am fost la Albena,Nessebar si Duni.Le-am pus in ordinea distantei fata de Vama Veche(pe unde am trecut granita),dar si a pretului!!!A fost super in toate cele 3 locatii,indiferent ca pretul a fost 500 E sau 1000E.Pretul depinde,bineinteles,si de perioada aleasa(noi am preferat inceputul lui august).Pt anul asta am ales tot Albena pentru ca-i mai aproape si pt ca-i...criza!Albena e mai linistita si mai ieftina;e pt familiile cu copii si fara fite!Din cate stiu e mai complicat sa faci rezervarea pt 3 adulti si un copil intr-o camera.Depinde de agentia prin care vrei sa iei.Pana la urma tot rabdare-ti doresc!
enachescug spune:
cosmina,
te rog as vrea si eu mai multe detalii despre nessebar. as vrea sa mer acolo.
M-ar interesa:
1) hotelurile de 4* sunt chiar de 4*?
2) parcarea la hotel e asigurata (in general)
3) o recomandare a unui restaurant. ca nu am asteptari prea mari de la all inclusivul lor!
cosmina_p spune:
In complexul Sol Nessebar sunt 2 hoteluri de 4*(Bay si Mare) si unul de 5*(Palace).Noi am fost la 4* si a fost super(camera mare,pat imens,curatenie zilnic in timp ce noi eram la plaja,prosoape schimbate zilnic si lenjeria o data pe sejur,ac bine pozitionat).Parcarea este f mare,pazita dar este cu plata(5E/zi).Mancarea a fost variata si proaspata.Nu am simtit nevoia sa mancam in alta parte,deci nu-ti pot recomanda un restaurant.Oricum in Nessebar(de la hotel pana in orasel sunt vreo 3 km)gasesti milioanede restaurante.Singurul minus il reprezinta plaja pt ca...nu ca-i mica...e minuscula!.Daca sunteti impatimiti ai nisipului...e nasolDaca te mai pot ajuta cu vreun raspuns...o fac cu mare placere!
camelia72 spune:
Dragele mele plimbarete,as avea si eu o intrebare pt. cele cunoscatoare de hoteluri prin Bulgaria: daca fetita mea a implinit 12 ani in luna mai,anul acesta,mai intra in categoria "copiii sub 12 ani gratuit"?
Ne intereseaza un sejur all inclusive in Albena si as vrea sa stiu daca sa ma incumet sa fac rezervare prin booking.com.
CorinaDani spune:
camelia, raspunsul la intrebarea ta este NU. nu stiu cum e cu rezervarea prin booking.com, la agentiile de turism se ia in calcul varsta copilului la data efectuarii sejurului, nu la data achizitionarii acestuia (rezervare, EB, etc.).
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
enachescug spune:
Merci mult pentru informatii. Noi vrem la Festa in Nessebar.
Din ce spui cu plaja e cam nasol. Vom vedea.
Intrarea in mare cum e? Ne putem balaci in apa marii?
cosmina_p spune:
Nu stiu unde-i Festa,dar sunt convinsa ca si-n zona acestuia intrarea in apa e la fel de lina ca la Sol.N-am auzit de zone abrupte pe litoralul bulgaresc.Dupa Nessebar mai e o localitate-statiune(nu mai retin cum se numeste,desi o bulgaroaica de la un butic mi-o lauda tare)in care am fost impresionata de nr mare de hoteluri micute,cochete si bulgaresti,fiecare avand restaurantul si terasa lui.Va doresc sa va balaciti mult-mult si apa sa fie "ciorba" de calda!!!