Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumesc de raspuns fetelor.
Am fost azi la o agentie sa vorbesc direct cu un agent, nu prin mailuri, ca sa pot pune mai multe intrebari, si pana la urma am ajuns la concluzia: ori Astera din Nisipuri, ori Azalia din Constantin si Elena. Cica sunt amandoua cam la acelasi nivel dpdv al calitatii, ambele sunt pe plaja, asa cum am vrut, au UAI, ma rog, toate bune si frumoase, doar ca nu au early booking, asa ca o saptamana ajunge cam 850 de euro, cam muklt, da vedem noi.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

In Constantin si Elena am fost anul trecut,de Paste(la Aqua Azur).Cazarea a fost super,dar masa cam slabuta in comparatie cu Albena. Statiunea mi s-a parut darapanata rau(probabil refaceau canalizarea si aleile pareau ca dupa bombardament).Azalia l-am vazut "pe dinafara" si arata bine!Concedii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

MIHA 81..noi am fost acum 2 ani de paste la duni , si ne-am luat deja biletele si anu' asta tot prin balkan travel, tot la marina royal pallace !!!...incearca sa vezi poate mai au locuri !...repet noi am si platit deja !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

La hotel Slavey in Nisipurile de Aur a fost cineva?
L-am vazut in poze si mi se pare dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eu tot caut si nu gasesc nimic sa-mi convina ( servicii, pret, etc). Singurul hotel unde m-ar tenta ( nu prea mult, cam 40%), ar fi Grand Varna, in Constantin si Elena, dar am cateva intrebari ptr cine a fost acolo:
1- camerele duble, cat de mari sunt? ( suntem 2 familii, noi cu 3 copii , ceilalti cu 1 copil, as trece un copil de-al meu la ei , dar ...putem sta 5 persoane intr-o dubla fara sa ne impiedicam unul de altul....prea tare?)
2- cum e vremea la sfarsit de august- inceput de septembrie in zona aia?

Deocamdata atat ca adorm pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Si noi vrem anul acesta tot la bulgari. Stie cineva unde gasesc, la acelasi hotel urmatoarele conditii:

- piscina interioara
- loc de joaca interior
- loc de joaca exterior(parculet) hotelul sa fie pe plaja?

Mii de multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Si noi vrem anul acesta tot la bulgari. Stie cineva unde gasesc, la acelasi hotel urmatoarele conditii:

- piscina interioara
- loc de joaca interior
- loc de joaca exterior(parculet) hotelul sa fie pe plaja?

Mii de multumiri.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

o prima varianta ar fi Royal Marina Palace - Duni. depinde insa de perioada in care vrei sa mergi, de bugetul de care dispui si nu in ultimul rand de noroc, sa gasesti locuri daca te decizi pentru aceasta destinatie.

annababy, la azalia nu e chiar UAI, e un AI oarecum cosmetizat. in nici-un caz nu se compara cu UAI din Turcia. si daca citesti impresiile de pe acel site romanesc, te ingrozesti, iti pun un fragment:

"Niciodata nu m-am bazat prea sigur pe impresiile turistilor despre hotelurile in care doream sa merg. Pai bine, in legatura cu hotelul Azalia, am inteles ca multe impresii lasate pe diverse site-uri sint corecte!!!

In primul rind, consider important de mentionat faptul ca ca si hotel (aici am in vedere blocul, arhitectura, camerele, infrastructura, amplasarea, plaja, piscinile, etc.) Azalia isi merita din plin cele 4 stele la care pretinde. Dar, cu parere de rau, aici paralela intre hotel Azalia si 4 stele se termina. M-a mirat foarte mult faptul cum se poate ca dintr-un hotel atit de frumos, intr-un timp atit de scurt sa se poata faca o "gunoiste". Deci, la capitolul curatenie acest hotel nu merita nici o stea. Incepind cu furnici in camera, chiar in asternuturile de pe pat, cu farfurii murdare lasate de turisti pe holuri si nestrinse de acolo cite 2-3 zile si pina la gindacii de bucatarie, despre care vorbeau practic toti, dar pina nu i-am vazut nu-mi venea a crede. Vreau sa va spun ca nu e un singur sau doi gindaci intimplatori - acolo MISUNA DE GINDACI. Sint peste tot, la piscina interioara, in camere si cei mai multi in restaurant, ba chiar am vazut unul in tava cu mincare, dupa aia nu am mai mincat nimic 3 zile :) Ti-e greata sa vezi gindacii pe dispozitivul cu terci pentru copii!!!

Ca si concluzie atentionez persoanele care tin mult la curatenie in hotel - NU MERGETI ACOLO!!! Ma mira mentalitatea acelor manageri care pretind sa se numeasca hotel de 4 stele si nu pot sa scape de gindaci!!! Dar nu poarta doar ei vina. Practic fiecare turist din hotelul Azalia isi ia din restaurant in camera toate felurile de mincare si e permis acest lucru, normal ca in asa conditii vor avea parte de gindaci.

In afara de lipsa curateniei, hotelul e ok, e foarte si foarte comod cu copii mici, nu e nevoie sa mergi departe pina la plaja, iesi din bloc chiar pe nisip.

In rest, vreau sa spun ca ani la rind ne-am odihnit in Turcia, iar in 2010 am venit in Bulgaria pentru ca era mai ieftin, ne-am dezamagit profund."

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CORINADANI, multumesc pentru ponturi. Noi am ales Bulgaria pentru ca avem 2fetitze mici (una 2 ani si alata 5 luni), si imi este cam teama de departare.
In toamna, vom merge doar noi 2 (daca se intarca pitica) cu viitori fini, in Antalya.

Apropo de Bulgaria, am fost si anul trecut in Nisipurile de Aur la Helios Spa, unde a fost chiar Ok,(piscina int+ext, loc de joaca int+ext) dar era mult de mers pana la plaja.In ceea ce priveste mancarea, nu am murit de foame, dar nici nu au excelat in mancaruri. Cam multe sosuri si salate cu maioneza.

Acum 2 ani am fost in Albena la Flamingo Grand, partea de 5 stele. SUUUUPER...camerele imense, mancarea extra,f. aproape de plaja. Dar din pacate nu aveau locuri de joaca nici int nici ext.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Corinadani am citit si eu fragmentul ala pe un site din asta cu pareri,si mi-a ridicat si mie semne de intrebare, dar am zis sa mai cer si alte opinii, de la cineva cu care as putea vorbi direct pe forum, daca a fost acolo. Multumesc oricum pt raspuns.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Am luat bilete de Paste la Hotel Luna din Nisipurile d eAur. Nu gasesc adresa d mail a hotelului, vreau s ale trimit un mail, sa verific rezervarea( asa am procedat si anul trecut). Ma poate ajuta cineva, eu nu am gasit adresa de mail a hotelului. Va multumesc

Mergi la inceput