Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 10
cosmina_p spune:
emushi,daca drumul nu-i o problema pt voi...atunci Sol Nessebar e perfect!Iar daca strumfilor tai le plac piscinele si toboganele(cu-i nu-i plac?????)...e mai mult decat perfect!Vacanta placuta!
Mada spune:
eu stiam ca sunt 60 de km, pt noi a fost oricum oribil, drumul ala, am lovit si o vulpe cu masina, brrr
copiii au vomitat, inclusiv eu, drumul e plinnn se serpentine, de altfel frumos, ca la un moment dat drumul e paralel cu mare, e spectaculos, dar nu cu copii mici si cu rau de masina.
atat am facut si noi 6 ore anul trecut la intors, la dus nu mai stiu, dar din 2007 il tot facem si m-am cam saturat.
Ilinca si Rares
codruta_grg spune:
Noi din Giurgiu n-am trecut prin Albena sa ajungem la Sunny Beach (deci Nessebar).
emushi spune:
multumesc, fetelor, pentru raspunsuri! e drept, mi s-a cam "pus pata" pe hotelul asta, m-am indragostit de toboganele pentru copii (oare au voie si adultii? ), intre timp ni s-a cam schimbat perioada de concediu (intentionam sa mergem la inceputul lui iulie, dar se mare ca mai intarziem), asa ca nimerim in plin sezon cand e mai..."ieftin"!
tot scotocind pe net am dat insa de infoturism.ro, unde am gasit o oferta buna-buna, 250E/pers pentru 5 nopti...am facut cerere de rezervare, am maaari emotii, agentia se numeste "topsejur" si nu stiu daca e ceva de capul lor (pe site se lauda ca lucreaza cu op. germani - TUI, Neckerman etc.); acuma daca totul e ok, ma gandesc sa intind coarda si sa mai adaug vreo 4 nopti inainte, la alt hotel/statiune, ca doar nu bat atata drum degeaba si ma pregatisem pt un pret mai mareeee...inca nu stiu ce sa fac, sper sa primesc confirmarea si sa fie totul ok...
pup
mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)
Naty spune:
codruta nu se trece prin Albena catre Nessebar.
emushi dau, au voie si adultii, eu una m-am dat muuult. Regret tare ca anul asta nu am topogane
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Ramoon spune:
Salutare!
Noi mergem din 24.06 la Festa Panorama in Nessebar.. Am vazut k mai merge cineva acolo (sau a fost deja)
cine imi poate spune si mie cum , la ce sa ma astept...
noi mergem prim data in Bulgaria, sper sa fie ok..
Pe net am gasit numai pareri de bine
Astept paretile voastre
Mersi
ramo
cosmina_p spune:
emushi,pregateste-te de...toboganit pt ca au voie si adultii!!!Daca m-am dat si eu inseamna ca saracele tobogane tin si gabatite depasite!!!Am mai scris pe aici ca de la Sol Nessebar incepe o zona cu hoteluri micute si multe-multe-multe.Din ce-am vazut eu afisat pe usile lor preturile erau f bune.Ar fi interesanta zona aia pt 3-4 nopti.Dar...totusi....e cam riscant sa cauti cazare,cu 2 copii dupa tine!!!!
codruta_grg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty codruta nu se trece prin Albena catre Nessebar. emushi dau, au voie si adultii, eu una m-am dat muuult. Regret tare ca anul asta nu am topogane Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Exact, de aia am specificat ca nu am trecut prin Albena, deci poate fi diferenta de doar 30 km intre a ajunge din Giurgiu la Albena si a ajunge din Giurgiu la Nessebar. Zic eu....
emushi spune:
da, codruta, la asta ma referisem...am aflat distantelede pe google map, traseul era putin diferit in sensul ca se desparteau drumurile spre nessebar si albena
emushi spune:
feteloooor...nu stiu cum sta treaba cu agentiile astea...am sunat la agentia unde gasisem pret bun, am dat peste un omulet care mereu mi-a zis ca-i f. ocupat (e drept, m-a sunat inapoi peste 2 minute); dap, cu 2 copii trebuie sa luam camera mai mare, dar pretul nu creste f mult, problema e ca rezervarea e valabila din momentul achitarii (de fapt a zis ca-mi trimite factura pe mail/fax, eu merg sa achit la brd, ii anunt ca am platit ca sa verifice si apoi imi zice daca totul e ok; n-am mai fost in situatia asta, asa ca va rog sa-mi spuneti daca e totul in regula sau sunt eu o baba demodata care nu crede decat in hartii :))
am sunat mai inainte sa-mi trimita factura, mi-a zis iar ca e ocupat si daca nu platesc azi ramane pe luni sa verifice din nou disponibilitatea sper sa mai fie...ufff inseamna ca sunt in ceata in continuare!