Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 18
absoluta spune:
Imi poate spune cineva cat facem cu masina Bucuresti-Nisipurile de aur?
Va rog sa-mi spuneti si traseul Bucuresti-Nisipurile de aur.
Va multumesc!
Mada spune:
albinuta, e ok, cum am spus camerele mari spatioase, balcon, vedere la mare, aveam internet acum 2 ani, jos in receptie wireless gratuit, piscina cu topoganele de rigoare este excelenta, camera curata.
este de 3 stele nu 4, probabil din cauza mancarii care dupa parerea mea e de 2 stele, dar e un mare dar, avand in vedere ca sunteti in cea mai mare statiunea unde sunt sute de terase si fast-food-uri(shaorma, felii de pizza, etc), au inclusiv McDonald's, nu mi-as face griji in privinta mancarii, daca nu reusiti sa va saturati la masa puneti suplimenta cu altceva.
Marea este aproape. Animatie nu, nu au.
Tanjeau copiii dupa animatia de la hotelul de langa, Hrizantema, unde am si fost acum 2 ani si a fost ok si acolo, dat tot asa mancarea nu e ok nici acolo.
Si nu cred ca suntem foarte pretentiosi.
Cea mare are 12 si cea mica cat are? ca daca mai e la varsta borcanaselor e mai mult decat ok.
Pana la Nisipuri sunt cam 320 de km, in maxim 4 ore ii faceti, eu am dat asa un mare de 4 ore.
Aveti grija ca podul de Giurgiu e e in reparatie si am stat sambata 1,5 ore la coada sa trecem granita.
daca mai aveti intrebari, raspund cu placere
Ilinca si Rares
albinutza spune:
Mada, multumesc mult pentru raspuns! Fata are 12 ani si baiatul 7. O decizie finala nu am luat, deocamdata, tot cautam pe net un hotel care sa ne multumeasca pe toti 4. Copiii vor musai topogane si la Trakia ar fi cel mai ieftin . Mare pacat ca nu au si animatie, pt baiat ar fi fost interesant si chiar si pt noi, un spectacol seara ne-ar fi placut. Ramane sa ne hotaram, nici nu stiu alte hoteluri care sa aiba si topogane si sa fie si acceptabil la pret.
valentinag spune:
Absoluta, ai mai multe variante:
Buc-Giurgiu-Ruse_Razgrad, Shumen-Varna-Nisipuri
Buc- Constanta - Vama Veche- Balchik - Nisipuri
Buc- Silistra(treci cu bacul Dunarea)- Dobrich - Nisipuri
Eu personal am fost pana la Balchik doar, pe ruta a 2-a,(pana la Nisipuri mai sunt vreo 20 km)pe Romania am mers foarte bine, de la Vama Veche si pana la Balchik era praf drumul, 60 de km le-am zis de dulce la greu!
Anul asta a fost sor'mea pe traseul nr.1, au ajuns cam in 4,5 ore, drum relativ bun, ai o mare portiune, de la Shumen la Varna pe autostrada!E peticita, dar se merge bine si cel mai important e libera!
Ruta 3 n-am folosit-o, dar sunt multi care o fac, mai ales daca veniti din zona Moldovei e de preferat!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
geniest spune:
Pana la urma cum este mai convenabil de ajuns la Nisipuri anul acesta, avand in vedere ca podul de la Giurgiu este in constructie ???
http://chicboutique2011.blogspot.com/
Androix spune:
Au inceput sa construiasca la el bulgarii de saptamana trecuta. Pe partea lor de pod se merge pe un singur sens alternativ. La dus abia faceau niste masuratori dar aseara am stat cu totul o ora in vama, in conditiile in care in ultimii 30 de km singurele masini vazute erau cele de pe acelasi sens cu mine, cateva, deci drumul foarte liber am venit foarte bine dar ne-a crescut parul prin caciula pana am trecut podul. Am ajuns la pod la ora 19, daca si asta o avea vreo importanta. Sincer acum nici nu stiu ce sa recomand, cred ca mai degraba pe la vama veche.
Valentina, "marea portiune" pe autostrada sunt de fapt 80 de km mari si lati din care vreo 10 sunt peticiti de nu poti merge cu mai mult de 90 la ora, si mai sunt inca 8 dupa varna pentru cine merge spre sunny beach nu spre nisipuri.
Am de vanzare o buvigneta valabila inca trei saptamani daca e cineva interesat dati PM. Evident in vama nu aveau deloc de vanzare iar la benzinariile de dupa nu aveau decat pe o luna
Daca vrea cineva impresiile mele despre vacanta la sunny beach la club calimera sa ziceti. Pot sa spun doar ca a fost prima vacanta AI si cred ca si ultima. M-a obosit maxim alergatura cu farfuriile si paharele prin restaurant. Iar sunny beach iar este o experienta de nerepetat. Asta pentru ca varsta la care ma amuza sa merg pe strada cu sticla de gat a trecut si nu se mai intoarce. Bleah!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Absoluta, ai mai multe variante: Buc-Giurgiu-Ruse_Razgrad, Shumen-Varna-Nisipuri Buc- Constanta - Vama Veche- Balchik - Nisipuri Buc- Silistra(treci cu bacul Dunarea)- Dobrich - Nisipuri Ruta 3 n-am folosit-o, dar sunt multi care o fac, mai ales daca veniti din zona Moldovei e de preferat! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Noi am folosit de multe ori varianta asta si am ajuns la concluzia ca e cea mai scurta. Intrati si pe http://www.viamichelin.com/ pentru a vedea diverse trasee.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cosmi1975 spune:
salutare....acum 2 zile am venit de la bulgari si ca si Andoix zic pas la all iclusive si cred ca si la Bulgaria...probabil ca acum cativa ani a fost super dar pe mine nu m adat pe spate cu toate ca s si multe plusuri
am fost la nsipuri asa ca daca aveti intrebari sunt in zona
Mada spune:
androix, ce anume nu ti-a placut in sunny beach
si eu m-am saturat de AI si Bulgaria la fel i-am zis lu' barbata-miu, un nu hotarat, pt ce anii urmatori.
mai bine in Saturn 4 zile
Iar Konstantin si Elena, aia nu mi se pare ca e statiune, cel mult, o chestie asa,temporara, unde sa mananci, daca ai ce si sa dormi
Ilinca si Rares