Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
Stiam ca este mai putin pentru familii cu copii si mai mult pentru distractie, pentru tineri, dar nici chiar asa In prima seara, era si sambata e adevarat, dadeau peste mine mai sa ma darame la pamant, nici nu se uitau pe unde merg. Si inca nu erau trotilati. Am vazut fete chioare de bete cazand pe jos. Seara rageau pana spre doua noaptea, iar sambata chiar pana spre dimineata. Noroc ca am dormit cu geamul inchis dar din cauza asta am racit cobza si eu si copiii de la AC.
Apoi mi s-a parut foarte murdara. Atat plaja cat si statiunea in sine. Pe plaja cel putin nu sunt cosuri de gunoi. Poate se bazeaza ca mai strang cei care inchiriaza sezlongurile, dar si aia strang dupa ce pleci. Noi oricum ne luam gunoiul cu noi si-l aruncam in hotel ca pana acolo nu era nici un cos. Spre ultimele seri, cand ne plimbam pe faleza, deja ma plictisisem sa merg kilometri intregi cu coji de banane sau peturi goale in mana asa ca le abandonam si eu pe unde vedeam ca mai sunt si altele.
Nu mi-a placut ca nu au fost valuri si cred ca acolo nici nu se fac niciodata valuri ca e cam golf si nu vad cum, poate doar sa fie vreo furtuna ceva. Parca am fost la o balta nu la mare. Si nu mi-a placut ca au fost alge desi toata lumea zice ca bulgarii au plase, ba chiar romanii ii lauda mai tare decat se lauda ei pentru plasele alea. Oricum plase-neplase cat am stat acolo nimeni n-a cules o alga, in afara de kinderii mei care s-au jucat cu ele, dar sa le curete careva no way! Probabil asteptau sa iasa singure la mal dar fara valuri cam greu.
Per total mi-a facut impresia unui neptun acum 10 ani cand era plin de cocalari cu fite si cand nu aveai loc sa arunci un ac. Asa o fi si acum la neptun dar io nu stiu ca n-am mai fost de 10 ani
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
cosmi1975 spune:
Androix....eu am fost in ultimii 4 ani la Neptun,,,si in afara de faptul ca hotelurile sunt cele de acum 25 de ani mie un a mi a placut multtt mai mult...decat la vecini....
valentinag spune:
Andreea, eu nu am fost pe autostrada lor, da asa zicea sor'mea + multa lume care se duce frecvent ca mergi ceva pe ea pana la Varna!
Spre Turcia eu am folosit ruta prin Targoviste Hamzabeyli, care e praf dar e libera.
Mai aud si eu pe cineva care nu mai vrea allinclusivePrima a fost sor'mea care atunci cand s-a intors, primul lucru mi-a zis ca sistemul asta nu e de ea!Ea a fost in Nisipuri.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
roxana c. spune:
Nu ma pot abtine, am incercat dar uite ca nu pot: nu-i laud pe vecinii nostri din sud, n-am mai mers nici la noi pe litoral din 2004 (cu o mica exceptie de 3 zile la sfarsit de august acum vreo 3 ani cu ocazia unei nunti),n-am fost nici in Nisipuri si nici nu am de gand (din ce am citit doar) dar sa compari litoralul nostru cu al lor, al bulgarilor, mai mult de atat : sa mai si spui ca-l preferi pe-al nostru....asta ma lasa fara replica pur si simplu. Numai cand ma uit la preturile celor de la noi si imi piere cheful , nu mai amintesc de jegul si nesimtirea crasa de acolo.
cosmi1975 spune:
roxana c...nu tot ce mi place mie place si altuia asa ca....clar e ca Bulgaria nu mai e ce a fost si bulgarilor li s a urcat la cap....
Androix...sigur n am fost la acelasi hotel???
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Imi poate spune cineva cat facem cu masina Bucuresti-Nisipurile de aur? Va rog sa-mi spuneti si traseul Bucuresti-Nisipurile de aur. Va multumesc! |
5 ore..pe la Ruse
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 salutare....acum 2 zile am venit de la bulgari si ca si Andoix zic pas la all iclusive si cred ca si la Bulgaria...probabil ca acum cativa ani a fost super dar pe mine nu m adat pe spate cu toate ca s si multe plusuri am fost la nsipuri asa ca daca aveti intrebari sunt in zona stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
poate ne-am vazut pe acolo
si eu m-am intors pe 24 din bulgaria....nici eu nu as mai alege vreodata aceasta destinatiE!!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
buuuun
recomand neaparat daca mergeti cu masina voastra sa aveti GPS, ei nu prea au indicatoare si sa nu cautati vreun indicator in engleza, ca nu exista asa ceva...grav e si cand ajungeti in Varna..nu stiti incotro sa o luati, iar bulgarii nu stiu engleaza....noi din Varna pana la hotel (20 km) am facut 4 ore si ceva
Poate va ajuta...cautati indicatorul cu :ZLATNA PYASACI...care inseamna Nisiurile de aur.
Statiunea e superba, nemtii au stiut ce sa faca, dar bulgarii sunt ca si romanii, nu mai stiu cum sa te fure..
Recomand sa schimbati banii in leva, moneda lor in romania, acolo pierdeti mult la schimb iar daca totusi aveti nevoie sa schimbati, neaparat sa intrebati "cati leva va dau la "ex:100 euro"..pt ca ei afiseaza doar cursul cu care vand ei leul,. euro, lira... nu si cu cat cumpara si credeti-ma ca anul asta am vazut muuulti nemti si englezi injurand in fata casei de schimb valutar
Atentie si unde mergeti si mancati: comandati ceva din meniu, nu ii lasati sa va recomande ei ceva ce nu e in meniu...va vor rupe de bani..
siiiiiiii sa va fereasca bunul dumnezeu de vreo nevoie a serviciului medical de acolo, cu asigurare cu tot, PLATESTI!!! toti iti spun ca e bine ca ai asigurare, ca asa iti recuperezi banii din Ro...dar nimeni nu face nimic fara bani... anul asta am patit-o cu baietelul meu, a luat un virus, a facut temperatura ..si pt ca a venit ambulanta la hotel , i-au facut o injectie, l-au bagat la dus si i-au bagat un supozitor, ne-au luat 250 de euro..
acum stau sa imi legalizez traducerea ...alti bani, alta distractie...bani pe care nu-i mai recuperez...
eu cand am iesit din Bulgaria...am spus si "adio" nu vreau sa mai vad tara asta niciodata..desi am fost acolo si anul trecut si a fost super...anul asta in schimb...
si podul de la Giurgiu e in constructie doar in partea lor, pe un singur sens...de la noi la ei platesti 30 de ron..la intoarcere se platesc doar 4 leva = 8 lei
rovinieta la ei a costat 70 lei
concediu placut va doresc
cosmi1975 spune:
camy-pus...aoleu ce ati patitunde ati stat la Nisipuri?...eu cand am plecat mi am scos ruta de pe booking si am ajuns repede
sincer iti spun ca daca o tin tot asa se duc naibii bulgarii cu litoralul,,,iar ai nostrii nu fac decat sa i ridice in slavi