Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

camy-pus...aoleu ce ati patitunde ati stat la Nisipuri?...eu cand am plecat mi am scos ruta de pe booking si am ajuns repede

sincer iti spun ca daca o tin tot asa se duc naibii bulgarii cu litoralul,,,iar ai nostrii nu fac decat sa i ridice in slavi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

noi am stat la Hotel Bonita, cu 3*, cum ieseai de pe plaja dadeai nas in nas cu el, era inalt, 15 etaje.

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

imi pare rau ca unii dintre useri au avut experiente nefericite in concediul din Bulgaria.

asta nu inseamna, totusi, ca puteti generaliza doar pe baza unei singure exeperiente neplacute.

exista statiuni, hoteluri si resorturi in Bulgaria carora nu ai ce le reprosa, insa si pretul este pe masura. din propria experienta va pot spune ca resortul Duni este unul dintre acestea. roxana stie foarte bine despre ce vorbesc

ca sfat, evitati ofertele ademenitoare pentru hoteluri de 3 stele, cu regim chipurile AI sau UAI, la preturi derizorii. nu faceti altceva decat sa va amagiti singuri si veti veni total dezamagiti din concediu. va dau un singur exemplu - hotelul Elena din statiunea Nisipurile de Aur: pentru ca la agentiile de turism este intens promovat, are un pret bun si chipurile regim UAI, multi s-au lasat pacaliti si au venit total dezamagiti, dezgustati, samd. de acolo.

inainte de a va planifica vacantele, indiferent de destinatia aleasa, intrati pe acel site romanesc (am fost acolo punct ro), este foarte bine structurat dpdv al informatiilor despre tari, statiuni, hoteluri, gasiti informatii detaliate despre traseu si obiective de vizitat, le puteti adresa intrebari celor care au postat, sa va ofere detalii si informatii concrete, etc. nu vreau sa considerati ca fac reclama acestui site, insa mie mi se pare ca la ora actuala este "instrumentul" perfect pentru a-ti planifica vacanta ideala si a evita orice surprize neplacute, care ar putea sa-ti strice concediul.

Mergi la inceput

eu am stat la hotel de 3* anul asta...pt hotel nu am nimic de reprosat, faceau aia curat pe fiecare zi, schimbau prosoape si lenjeriile zilnic...eu am avut probleme cu copilul bolnav care desi aveam asigurare, m-au pus sa platesc...restul cred ca au fost doar informatii absolut folositoare (drum, ore, bani, mancare...samd) pe care eu le-am observat la mine si la altii...

Chiar am specificat ca anul trecut am fost tot acolo, in aceeasi staiune..si atunci a fost perfect...acum insa...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

ce e de admirat...curat pe plaja...si apa super limpede...nu dai de alge..(asa cum am auzit ca sunt pe la noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu am stat la hotel de 3* anul asta...pt hotel nu am nimic de reprosat, faceau aia curat pe fiecare zi, schimbau prosoape si lenjeriile zilnic...eu am avut probleme cu copilul bolnav care desi aveam asigurare, m-au pus sa platesc...restul cred ca au fost doar informatii absolut folositoare (drum, ore, bani, mancare...samd) pe care eu le-am observat la mine si la altii...

Chiar am specificat ca anul trecut am fost tot acolo, in aceeasi staiune..si atunci a fost perfect...acum insa...

E normal ce s-a intamplat, asa se intampla in toate tarile unde mergi ca turist: platesti cand ai nevoie de servicii medicale, apoi iti recuperezi banii de la firma de asigurari. Nu trebuie sa te superi pe bulgari, nu au gresit cu nimic.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

mai...eu am fost si in Franta...si in Italia si in Austria si Ungaria si alte tari..si crede-ma ca peste tot unde am avut nevoie de asistenta medicala si am avut asigurare, NU AM PLATIT NICI UN CENT!!!! asa ca eu personal, m-am suparat pe Bulgaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:

chestia asta cu asigurarile de sanatate ar trebui lamurita o data pentru totdeauna : in general, medicii prezenti in hoteluri/resorturi/statiuni sunt din reteaua privata, nu cea de stat, din tara respectiva. asadar, serviciile lor vor fi platite oricum, cu sau fara asigurare. rolul asigurarii este sa-ti poti recupera banii platiti pe consultatii, internari si tratamente. nici cardul european de sanatate nu e de folos in astfel de situatii, el poate fi folosit in reteaua sanitara de stat a tarii respective.

iata ce scrie in conditiile generale ale asigurarii complexe pe care am incheiat-o cu cei de la Generali:

"15.1. Daca Asiguratul foloseste serviciile medicale in timpul calatoriei in strainatate si informeaza despre producerea evenimentului asigurat Compania care ofera asistenta, institutia/persoana care furnizeaza acest serviciu in strainatate poate trimite factura sau o copie a acesteia direct Companiei care ofera; asistenta. Plata cheltuielilor medicale se face direct de catre Compania care ofera asistenta, in numele Asiguratorului, cu exceptia cazurilor in care se prevede o alta procedura prin contractul de asigurare.
15.2. Daca Asiguratul plateste costul serviciului medical, dupa ce a informat Compania care ofera asistenta despre producerea evenimentului asigurat (conform art. 14, alin. 2) dupa intoarcerea sa in Romania, acesta este compensat de catre Asigurator pe baza dosarului de dauna intocmit.
15.3. Serviciile medicale folosite fara consimtamantul prealabil al Asiguratorului prin intermediul Companiei care ofera asistenta sunt compensate de catre Asigurator pana la suma maxima de 1.000 EUR."

"cheltuielile cu traducerile autorizate ale tuturor documentelor în limba romana raman in sarcina Asiguratului (in cazurile in care aceste traduceri autorizate se efectueaza de catre Asigurator, costurile respective vor fi scazute din indemnizatia de asigurare cuvenita Asiguratului)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

mai...eu am fost si in Franta...si in Italia si in Austria si Ungaria si alte tari..si crede-ma ca peste tot unde am avut nevoie de asistenta medicala si am avut asigurare, NU AM PLATIT NICI UN CENT!!!! asa ca eu personal, m-am suparat pe Bulgaria...

ok, atunci am zis eu aiurea. Oricum, am vorbit din auzite, noi din fericire nu am avut nevoie de aistenta medicala niciodata in concediu.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

si mi-am mai adus aminte ca la sfarsit de iunie a fost plecat seful meu in Croatia, s-a imbolnavit si sotiua si copila lor si nu au platit nimic...

Mergi la inceput

oricum, cred ca cel mai bine e ca atunci cand mergi cu un copil mic, sa te interesezi foarte bine de cum sta treaba cu asigurarea, ca sa ai bani in plus in caz ca asigurarea e platita in ro...doamne fereste, cu copii se poate intampla orice...

Mergi la inceput