Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

geniest, la azalia multi au fost dezamagiti, nu este nici pe departe conceptul UAI, ba chiar se pare ca anul trecut au fost probleme mari cu o invazie de gandaci peste tot, enterocolita, etc.
poate anul acesta va fi mai bine, nu am gasit impresii "proaspete", ultima era din perioada sarbatorilor de Paste de anul acesta, iar impresiile tot nefavorabile....

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Noi am fost anul trecut in august la Azalia si am fost super multumiti.
Nu am vazut nici un gandac, se facea curatenie in fiecare dimineata, asternuturile le-au schimbat o data (in 5 zile)iar mancarea a fost foarte multa si variata.
Pe mine nu m-a incantat plaja (cred ca am mai spus pe aici): era in panta si daca fiica-mea mergea pe mal sa ia apa in galetusa trebuia sa o urmez deoarece nu o puteam vedea de pe sezlong.
Oricum, am citit foarte multe pareri despre diverse hoteluri si am observat ca serviciile difera foarte mult in functie de perioada in care mergi.
Anul acesta vroiam Turcia dar ne-am razgandir si mergem la Nisipuri la hotel Astera. Sper sa fie macar la fel de bine ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos Alina pentru informatii. Din ce am citit se pare ca se confirma ce spunea cineva pe softpedia, cum ca nu ar fi totul gata si risti sa te deplasezi printre mormane de moloz, muncitori etc...

CorinaDani, Lorikay ma orientasem spre Azalia fiindca imi placea foarte tare piscina interioara (generoasa), insa are tarife destul de mari.
Imi puteti recomanda vreun hotel in Nisipuri care sa aiba mancare buna, variata si piscina interioara mare ? Nu ma intereseaza sa fie pe plaja...

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ptr cine intereseaza: pe AFA (situl acela romanesc cu impresii) a scris cineva chiar azi de Riu Dolce Vita, deocamdata am vazut ca ploua cu intrebari pe-acolo....dar suna bine ce scrie persoana respectiva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Buna tuturor,

M-am uitat pe paginile anterioare dar nu am vazut sa se fi discutat, de aceea vreau sa intreb daca a fost cineva la hotelul Rubin din Sf. Konstantin si Elena? Ceva impresii de acolo si de pe drum mi-ar fi de folos, noi vrem sa plecam cu destinatia asta in a doua parte a lunii august, avem cu noi 2 copii gemeni mici. Am emotii, este prima iesire din tara cu piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_karina

Buna tuturor,

M-am uitat pe paginile anterioare dar nu am vazut sa se fi discutat, de aceea vreau sa intreb daca a fost cineva la hotelul Rubin din Sf. Konstantin si Elena? Ceva impresii de acolo si de pe drum mi-ar fi de folos, noi vrem sa plecam cu destinatia asta in a doua parte a lunii august, avem cu noi 2 copii gemeni mici. Am emotii, este prima iesire din tara cu piticii.

Karina de Sofia Andreea si Eva Maria ( 18.09.2009 )

Cauta pe "am fost acolo" - intr-un cuvant si cu punct ro in coada, gasesti mai multe pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Buna tuturor, si multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea legata de schimbarea banilor! Intre timp am fost in vacanta si ne-am si intors, am stat 5 zile la Asti, in Sinemorets, un satuc la granita dintre Bulgaria si Turcia. Noua ne-a placut, a fost liniste, plaja si marea foarte curate, ideal pentru copii (am mers cu nepotelul de 2 ani). Cazarea a fost foarte ok, am stat in apartament cu sufragerie si dormitor, plus o mica terasa. Apartamentele aveau si o chicineta mica, care e foarte utila cand mergi cu un copil mic. Mancarea de asemenea a fost buna pe unde am mancat, iar preturile mai mici decat in Romania.

Probleme au fost insa la capitolul comunicare, chelnerii nu prea stiau deloc engleza sau alte limbi, cu o singura exceptie (probabil ca in nord e mai ok, noi mergand asa la sud am avut probleme). In afara de asta, nu mi s-a parut ca dadeau pe dinafara de amabilitate, si asta fara sa fi fost aglomeratie sau ceva, si faceau greseli total ciudate (de ex. nu aduceau apa la masa decat dupa ce le cereai de cateva ori, paine la fel, garniturile le aduceau mult inainte sau dupa felul cu care trebuiau servite, si, culmea, am primit desertul in acelasi timp cu antreurile... bineinteles, copilul nu a mai vrut sa manance altceva decat desert cand l-a vazut).

Ah, si mai e ceva: drumul! E foarte lung, iar la un moment dat e o portiune de drum foarte prost si serpentine care te fac sa pierzi foarte mult timp, noi am facut in medie 7 ore si ceva pentru 380 km (ne-am mai si oprit la benzinarie). Merita sa faci atata drum daca stai mai mult, altfel nu prea.

Per total, cu minusurile aferente, noi am fost multumiti, insa pentru sejururi scurte nu am mai bate atata drum. Oricum e clar ca nu mai mergem in Romania la mare cand avem alternative mult mai ok in jur. Inca ceva, in Sinemorets nu prea ai ce face, satul e asa, ca un fel de Costinesti (insa mult mai linistit), se mai fac excursii pe mare sau prin rezervatia naturala, dar noi nu am mers din motiv de copil mic.

Vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna, abia am venit, sambata mai precis, de la Konstantine & Elena Grand Varna Hotel.
Una peste alta am venit cam 70 la suta multumiti.
Intreba cineva de Trakia, noi am fost la hotel nu la apartamente, cazarea a fost ok, mai buna decat la asta de 5 stele, dar mancarea a fost groaznica, piscina a facut tot banii.
Statiunea Konstantine & Elena , e mica mare lucru nu ai de facut, am fost cu 6 copii, dupa noi, pt cei mici a fost ok, datr pt cei mai mari, nicidecum
asta e

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

blue karina pt copii mici ca ai vostri e ff buna statiunea, nici nu va trebuie mai mult, despre hotel nu stiu chiar nimic, Dolphin era langa noi, arata ok, chiar pe plaja

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Mada, te rog frumos mai da-mi ceva informaii despre hotelul Trakia Plaza! Noi am luat in calcul acest hotel in primul rand fiindca are topogane (la cererea copiiilor , bineinteles) si fiindca e destul de ieftin, adica am gratuitate la ambii copii, fata cea mare avand peste 12 ani.
chiar asa groaznica era mancarea? am inteless ca nu au deloc animatie?
te rog frumos, cand ai timp scrie ce ti-a placut si ce te-a deranjat cel mai mult.
multumesc

Mergi la inceput