La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
n_a_n_a spune:
Crisule , Laurita are sora geamana, de Rocsy nu stiu sa aiba. Si sa stii ca am cautat butoanele alea bine pana cand le-am vazut !
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
r_ocsy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_09
Era tare sa o lasi pe Sofia in grija ei cand mergi la munca Chiar,nu se uita ciudat cand va vede pe amandoua? Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali |
NU EU CRIS, CI LAURITA ! Eu am doar una bucata frate, mai mic cu 6 ani .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui r_ocsy
NU EU CRIS, CI LAURITA ! Eu am doar una bucata frate, mai mic cu 6 ani . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Neuronul in vacanta!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
aleesicoo spune:
NANA, am si aspirator din ala dar la cati muci are ar insemna ei sa i-l lipesc de nas si mie de gura si sa stam asa non-stop
cris_09 spune:
Alina,wow ce de par are Justina!!!
Nu ne dati si noua o suvita macar?
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
maribell spune:
LA MULTI ANI MIUNATI...
NATALIA SI SOFIA !!!!!
SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, NOROC SI O COPILARIE FRUMOASA !!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
asa, am citit din urma.....mi-a luat ceva , noroc ca doarme tony
miercuri am fost la constanta pt eco morfo de 22 sapt......si totul este ok, am dat peste o d-na dr fooooooarte draguta.nu mi-a venit sa cred cat de draguta a fost si cum mi-a povestit fiecare punctulet
deci mai este o sansa.....puem sa fim oameni , si faza a fost ca nici nu a costat mult, doar 2 mil 2 sute.ma asteptam la vre-o 4 mil.
oricum ma bucur din suflet ca sarcina merge super bine, iar bebelina este perfecta de abia astept sa o strang in brate
si tot miercuri dupa multe incercari esuate am reusit sa ajung si la prietena mea draga LENA, pe care vroiam sa o vad de foarte mult timp. chiar daca ne stiam din poze si vb zilnic la tel....tot mi sa parut fffff scurt timpul petrecut la ea acasa in compania familiei ei si a biancai binenteles care e o ursuleatabsuper dulce.pozicile le voi posta pe FB
MA BUCUR MULT FETELOR CA SI VOI VA-TI BUCURAT DE INTALNIREA NOASTRA
tare as vrea sa ne vedem si prin bucuresti in vre-un parc la vara....sau cine stie pe la mare¿¿¿¿....ce ziceti fetelor????
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
remy_mv spune:
La multi ani, Nati!
La multi ani, Sofi! Sa fiti sanatoase, voioase, fericite si unite!
Carla, tie un mare buchet
discordia spune:
SOFIA
NATALIA
La multi ani primelor floricele ale odiseei noastre, sa fiti fericite, sa va bucurati parintii mereu.
Carla, sa iti traiasca fetitele!
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell si tot miercuri dupa multe incercari esuate am reusit sa ajung si la prietena mea draga LENA, pe care vroiam sa o vad de foarte mult timp. chiar daca ne stiam din poze si vb zilnic la tel....tot mi sa parut fffff scurt timpul petrecut la ea acasa in compania familiei ei si a biancai binenteles care e o ursuleatabsuper dulce.pozicile le voi posta pe FB MA BUCUR MULT FETELOR CA SI VOI VA-TI BUCURAT DE INTALNIREA NOASTRA MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 si......BOMBA cu 22 s+ GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE PUPICI TUTUROR |
Care va zica ai trecut prin Vulturu ca sa ajungi la lenabum si noi nu ne-am intalnit
Ma bucur ca e bine bebelina.
Sarcina usoara in continuare!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!