La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
mamanati spune:
LA MULTI ANI NATI!
LA MULTI ANI SOFI!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, SANATOASE SI CUMINTELE, SA-I BUCURATI PE PARINTI CU REALIZARILE VOASTRE!
Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, chiar daca nu se scrie asa mult ca inainte. Doar mai apar sa scriu, cand apuc, si sa felicit pe cien apuc, cand intru. Sper sa nu fie suparat nimeni pe noi.
BB maraita rau, i-a iesit 2 dintei sus, abia se vad. A inceput sa paseasca mai ferm, dar oricum merge sustinuta de o mana.
Iar ieri sora-sa ii zice: Mey, Betenash, mey ce dulce esti, ca te mananc cu vaccin cu tot!
Va pupucesc pe toate si pe bebei tot!
Ioanact spune:
n_a_n_a multumim pt complimet!
cris_09 sigur! si asa ii vine bretonul in ochi.
Dupa ce implineste un an ii voi taia din breton.
S-a nascut cu mult par.
Am mai adaugat poze si cu Ioana.
De-aici incep.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
rosanne spune:
La multi ani Sofia si Natalia
sa fiti sanatoase, fericite toata viata alaturi de parintii vostri dragi
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Jocurban spune:
Buna dimineata dragele noastre,
Va multumim din suflet pentru urarile de bine!!!
Noi suntem acasa, la Timisoara, ne bucuram de aceasta prima aniversare impreuna cu familia... Am avut ieri o zi superba, de primavara adevarata, asa ca ne-am petrecut intreaga dupamiaza in Piata Unirii - o piata pietonala plina de terase de jur imprejur, locul preferat al timisoarenilor. Am fost inconjurate de familie si de cativa prieteni foarte dragi, cu care ne-am simtit extraordinar! Mazarichile s-au jucat, au primit cadouri, s-au plimbat prin iarba si au pascut...
Iar azi ne asteapta runda a doua de distractie, adica party-ul adevarat, cu toti cei apropiati, cu taiatul motului, tort si veselie mare...
Doamne, unde a trecut - atat de repede - 1 an?!?!?!?!
Revenim si va povestim pe larg, cu poze, cum a fost...
Va pupam cu drag si va dorim ca toate urarile sa vi se intoarca inzecit!!!
flory_blanca spune:
LA MULTI ANI MAZARICHILOR! Scuze de intarziere dar abia azi am mai apucat sa intru pe forum.
Corina la hotel Razvan voi sta.
Cum rehidratezi stafidele ca eu sunt praf la capitolul asta?
Tatyana eu am dat ananas si a fost ok, kiwi inca nu am avut curaj.
Cordelia eu ii dau ficatul facut la steamer si foarte bun, mai mancam si noi asa din el.Il mananca o data pe saptamana. Cat despre cat mananca habar nu am, cat vrea, nici nu stiu cat ar trebui si nici cat mananca ea ca as lua-o razna. Uneori mananca foarte bine si alte ori abia daca baga de 5 ori in gura.
Mary noi profitam cat se mai poate de vremea frumoasa ca dupa ce incep ploile tot in casa vom sta. Si subscriu la ce zicea Nana, nu cred ca daca e ceva o zi de izolare e de ajuns.
Ale eu am scos-o pe Nadia si cand a fost racita doar sa nu fi avut febra.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Vivela spune:
'na ziua.
eu i-am dat lui Damian si kiwi si smochine (asta din categoria samantzoase), i-au placut amandoua si n-am avut efecte adverse. parca sa zic ca la kiwi s-a mai inmuiat kk, dar atat cat sa ma feresc pe viitor.
la noi piesa de rezistenta in motricitatea fina a autodiversificarii a constituit-o budinca de fidea. i-am facut aseara o mini-budinca din fidea, branza dulce si un ou, dar s-a cam dezintegrat, ca n-am scurs bine branza. asa ca pe masa lui erau numai firisoare de fidea, pe care mandrul meu le-a luat calm fir cu fir si le-a mancat. cred ca efortul i-a consumat mai multa energie decat i-a furnizat mancarea, dar nu s-a lasat .
azinoapte insa a facut iar febra mare, habar n-am de ce. a plans neconsolat o ora intreaga, n-am reusit nicicum sa-l linistesc. ma musca de san, musca pernele, paturile, tot ce prinde. si cu toate astea, ma indoiesc ca febra era de la dinti, ca se apropia de 40. poate daca i-or iesi 4 deodata...are gingia foarte inflamata sus, dar si jos langa cei doi iesiti. insa tot nu vad care din dinti o sa vina primii - jos sau sus.
eu stiu ca nu e o regula ordinea eruptiei. adica e o regula, dar are multe exceptii - cunosc personal cazuri cand copilului i-au iesit primii dinti molarii, apoi caninii, apoi incisivii, fara ordine anume. in final au iesit toti, bineinteles, aliniati frumos, fara probleme.
uf, urasc vantul asta rece, nu mai vine odata vara.
we placut.
Traiesc in Orasul Alandala
lenabum spune:
carla multumim pt multumiri,sa stii ca ieri m-am emotionat rau,am citit pe blogul fetelor,si alaturi de aventurile voastre le-am trait pe ale noastre.
D-ne ce micute si firave au fost,iar acum sunt niste mandreturi de fete.
Inca o data sa va dea D-nul sanatate la toti ca sa puteti fi fericiti
petrecere frumoasa,vrem poze
Maine poimaine fac si floricelele noastre un an,iar daca ne uitam in urma nici nu-ti vine sa crezi,cand erau cat un puisor iar acum sunt mari fac prostiute,sau merg la fete referitor la cristi,baiatul meu care va face 13 ani
Am cazut in butoiul cu melancolie
alesico cate kg are Kari,ea o depasise demult pe Bia,Bia a depasit toti bebeii pe o raza de cativa km si mai mari decat ea chiar si cu 7 luni
alina ,maribell a venit pe Hanu Morilor,
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
taty_ana spune:
buna fetele,
ce frumos e azi afara,ultima zi,de maine vine frigul,beah
ale, sanatate multa Karinei .....si ai facut ff bine ca ai scos-o afara,mie asta imi recomanda pediatra insa sa o feresti de ceilalti copilasi sa nu dea la toti
Ioanact,wow ce par luuung are justina ...noi abia avem de taiat la mot
maribell ma bucur ca sarcina este ok,sa dea Domnul sa fie bine pana la capat
in legatura cu kg noi suntem codase,nici nu stiu daca a ajuns la 8kg,la 9 luni avea 7600 insa atata vreme cat o vad ca e vesela,sanatoasa,mananca bine si arata bine nu are rost sa ma stresez....probabil si din cauza activitatii nu mai pune asa mult pe ea,pai toata ziua merge,face genoflexiuni,topaie,eu obosesc numai cat mai uit la ea,noroc ca mai are 2 reprize de somn ziua altfel as fi innebunit
ieri ne-a scos tati afara si ne-a dat in leagan....vaaai ce fericita am fost,o sa punem si pozici sa ne vedeti
pupici,o zi buna!
aleesicoo spune:
Buna fetele!!
Lena , Karina avea acum 2 sapt 11.200lkg si 72 cm, cate kg are Bia?
Flory, Tatiana si eu am scos-o ieri afara si am scos-o si cand ningea dar azi bate ff tare vantul si nu vreau sa ii fluture mucii in vant
sunt ff obosita, azi i-am facut bunicii pomana de o luna jumate aseara Karina a cam tusit toata noaptea din cauza mucilor