La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ufff, Ale, imi pare rau de voi. Nu cred ca-i niciun bai ca ati iesit azi afara, plimbarea si baita sunt doua lucruri care, contrar practicilor curente, nu sunt de evitat daca micutii sunt raciti. Feriti-va de aglomeratii sa nu transmiteti mai departe, si sa nu mai luati si alti crocobauri, de imbracat prea gros, si de apa prea calda la baita. sa va faceti bine. Ah, si sa nu uit, vezi ca sunt aspiratoare cu care tragi tu cu gura mucisorii, sunt o solutie mai blanda si mai silentioasa decat batista bebelusului.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Marilena, Nikol, imi pare rau ca puii vostrii au fost bolnaviori - bine ca le-a trecut ! Marilena, crezi ca daca ai fi fost acasa ti-ar fi cerut nenea virusul voie sa-l necajeasca pe Tudor?! Nu te mai invinovati mamico, chestiile astea se intampla independent de vointa noastra!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI gemanutelor: Natalia Emilia si Sofia Maria!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o copilarie frumoasa alaturi de parintii vostri!

Jocurban sa va traiasca si sa va bucure!
Lenabum Justina la 11 luni are 10 kg.
nikolett2445 si eu am inceput sa-i pun ou in ciorbita (nu mi-am dat seama ca e cu albus, acum am realizat cand ai zis ). Ne apropiem de un an si nu cred ca are nimic.

Justina s-a trezit azi la 7:30 si n-am m adormit, am fost si la biserica , iar la 11:30 nu mai putea de oboseala. La 12 a adormit pana la 14..deci, functioneaza si faptul ca o obosesc sa, doarma m mult.
Azi i-am pus pe paine branzica amestecata cu iaurt , i-am taiat bucatele si i-am dat.
Aici aveti o poza cum papa..in continuare, m sunt cateva poze de azi.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

LA MULTI ANI
Natalia Emilia
Sofia Maria

Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, frumoase, destepte, iubite si intotdeauna mandria parintilor vostri !

Mergi la inceput

Ancutzica

scuze de intaziere, insa n-am intrat ieri

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii
Rocsy, deci tu nu te intorci la servici ci iti faci servici. Bravo tie ptr increderea pe care o ai in tine. Sa ai mult succes si clienti cati poti tu.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mersi Artu, sa dea Domnul !
Eu oricum ramasesem fara servici , cabinetul in care lucram s-a inchis, seful meu a suferit un AVC si cum i se apropia si varsta de pensionare a ales sa se retraga. Acum mi-am inchiriat un cabinet si cu D-zeu inainte .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Lena, Ade avea la noua luni noua kile jumate si nu stiu cat peste saptezeci de centimetrii, ca s-a zbatut cu toate puterile la masurat . Cert e ca mai purtam hainute marimea 80 sau 86 - in funtie de firma si model...

Alina, o scumpa micuta ta, si ce parut frumos are !

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Rocsy ma bucur ca fetita ta frumoasa se intelege cu bona!Poti merge la munca linistitaMereu uit sa-ti zic(,) ca iti urmaresc FB-ul si ma topesc cand o vad pe Sofia cat e de dulcica!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

multumim
Daca nu atrageai atentia asupra butoanelor de aprobare/ dezaprobare eu una nu cred ca le vedeam prea curand .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Rocsy ma bucur ca fetita ta frumoasa se intelege cu bona!Poti merge la munca linistitaMereu uit sa-ti zic(,) ca iti urmaresc FB-ul si ma topesc cand o vad pe Sofia cat e de dulcica!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

multumim
Daca nu atrageai atentia asupra butoanelor de aprobare/ dezaprobare eu una nu cred ca le vedeam prea curand .

Parca tu ai sora geamana,nu?
Era tare sa o lasi pe Sofia in grija ei cand mergi la munca
Chiar,nu se uita ciudat cand va vede pe amandoua?

Mergi la inceput

Mi-a ramas in minte ca am citit ceva despre "chestii" de fetita de 14 ani la o bebelusa, si merele din piata. Eu cred ca asa ceva are la baza o disfunctie endocrina preexistenta nediagnosticata, altfel, la cati copii mananca mere din piata, sau pui hormonizati de la alimentara, ar trebui sa aiba toti "chestii". Intr-adevar, la nivel mondial se observa o micsorare a varstei de debut a pubertatii (cazul descris este o anomalie, totusi), iar in urma studiilor, acest lucru a fost pus in seama alimentatiei hipercalorice, in general.

pozici

Mergi la inceput