La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani, dragi mazarichi, sa aveti o viata senina, cu sanatate, noroc si muulte bucurii!

Va cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mare sarbatoare azi....
La multi ani Natalia & Sofia!!! sa fiti sanatoase si sa ii bucurati pe parinti!

la noi nimic nou sub soare, horia tot mucos...
are 8,3 kg, a pus doar cate 100g pe el in ultimele 3 luni.

multumim pt urarile pt rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani!!!
pentru primii copilasi ai odiseeei noastre, mazarichi dragi,
Natalia si Sofia

Sa aveti viata lunga si frumoasa,
sa aveti parte de sanatate, fericire si noroc

Wow...... a trecut deja un an................

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

La Multi Ani, Natalia si Sophia! Sa cresteti mari si sanatoase,si sa aducceti multe bucurii parintilor!

Mihai are 8800gr si 74 cm!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani cu sanatate si multe multe bucurii,
Sofi & Nati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

La multi ani dragi Mazarichi!Sa fiti sanatoase,fericite si sa aduceti multe bucurii in viata lui mami si a lui tati!
Carla, sa va bucurati de minunile pe care vi le-a daruit Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

LA MULTI ANISORI SCUMPELE NOASTRE NATALIA SI SOFIA!!! Sa fiti sanatoase, norocoase si iubacioase de parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Nati!
La multi ani Sofi!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Ce fac fetele?
Ati iesit la plimbare cu floricelele?
Noi suntem racite. Ne tratam cu Eurespal 6 ml/3zi, Panadol 3.5ml/2zi, Colargol pt nas , vit.c
Nana, imi retrag afirmatiile pe care le-am facut despre aspirarea nasucului(jos palaria) cand o vad cum ii curg si k nu se poate odihnii imi vine sa ii trag cu gura, o aspir mai des acum k sa se poata odihnii, dar na zici sa faci cum zic dr. si uneori te inseli
Credeti ca am facut rau dak am scos-o azi afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Pai eu va lasasem alaltaieri la pe la inceput de capitol, de mult nu s-a mai ascris atata

Mary, nu pot zice ca-s biolog, ca n-am profesat, chiar daca am studii in domeniu - pana la urma am ajuns economist. Vin banii muuult mai bine, insa de multe ori simt ca mi-am vandut sufletul...
Nu imi vine in minte niciun motiv (nu ca n-ar exista) pentru care am pune iod pe manutele si pe piciorusele micutilor. Faza cu iodul e urmatoarea (incerc sa nu ma complic): se administreaza tabletute cu iod (iodura de potasiu) pentru a satura tiroida astfel incat aceasta sa devina total "neinteresata" de iodul radioactiv. Dar de ce iod pe manute si picioruse in locul tabletutelor, nu inteleg. Absorbtia cutanata e relativa si imprevizibila, nu poti fi sigur ca ajungi la, sau ca nu depasesti o anumita concentratie optima prin administrare cutanata. Tin minte ca dupa Cernobal am primit la gradi tabletute cu iod, si cand am intrebat pentru ce sunt, ne-au spus ca trebuie sa le luam ca sa nu facem gusa .

Edit: eu ies azi afara cu Adelina, ca de obicei, pe la patru, sa profitam de ultima zi cu soare pana cine stie cand; nu cred ca radiatiile sunt periculoase - daca ar fi, o singura zi de izolare n-ar fi nici pe departe suficienta...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput