Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 16
pufoasalaura spune:
chiar as dori sa stiu ce ti-a spus dr.in legatura cu vomatul.la noi,ilinca,papa cam 90ml.de nan 1ha.si este ffff pofticioasa.nici nu prea reusim sa-i scoatem aerul.medicul ne-a recomandat sa-i ridicam capul patului si sa-i fractionam bibele,dupa fiecare 30ml sa o ridic si sa-i scot aerul.am incercat,reusim sa scoatem aerul,dar dupa prima transa adio pofta de papa.adormim,si cand ne trezim dam din gurita afara(nu cu jet)dar oricum vreo 2 inghitituri de adult. sunt panicata...sa-i fac o eco abdominala?
gabrielaromt spune:
Irina si al meu pitic face la fel. Am incercat sa-i ridic spatarul la landou si asa mai sta si in carucior cate putin. Dar daca indraznesc sa ma asez pe o banca, s-a trezit imediat. Ma gandeam sa-l iau in scoica, dar dupa ce o sa fie mai cald sa nu bata vantu.
legat de kg, eu am vreo 10 in plus. Luasem 20 in sarcina, am plectat de la 60 kg si am ajuns la 80. Acum eu am 1.80 inaltime si nu ma vad prea grasa nici la 70, dar am burta si ma deranjeaza... Dar si eu bag mult dulce, cu toate ca inainte sa fiu insarcinata nu prea ma atingeam de dulce.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki ati vazut, in iulie vin(e) Bon Jovi in romanica eu sunt pe de laturi, as usual p.s. TUNDE e chemata la ghiseul 3 pentru a semna condica... |
VENIT/VAZUT /SEMNAT
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
ziki spune:
CARMEN, si eu tot pe prima as fi votat-o, dar cum zic si fetele, e decizia ta. nu ca a doua ar fi urata sau ceva, dar ti-ar sta mai bine in prima, e mai fancy asa...
dar eu te iau oricum la concert, si fancy si ne-fancy . mergem, mergem, cum sa nu!!! plus ca pe 10 iulie e aniversarea noastra de un an de la casatorie ...
s-o gasi macar atunci vreun Babett sa stea cu copiii, ca in rest nu e niciuna de gasit
Multumesc mult mult pentru raspunsurile cu crema, promit ca nu va mai fac sondaje aiurea. (saptamana asta, cel putin)
multumesc oricum
o sa va spun care a functionat pana la urma.
iar cu tunsul.. abate ramane. abia astept!
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
florintunde spune:
STERILIZAT' prin fierbere,cam tot a treia zi..bibele si pompa..fara partea cu pompa
ROXX;si noi vit c la sughit
LORICH;la mine pe first place tot teekanne ramane..bubuie tzatza noaptea..ziua nu..supa de pui pe locul 2.
Carmen plus un vot pt prima rochie
Ziki;cel mai ieftin si bun pt celulita e muuulta apa plata..Am colectie de freme..cu rezultat minim
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
ziki spune:
DOLORESS, multam pt site-ul cu review-uri
unele nu cred ca "se iegzista" la noi, dar Nivea si Vichy sigur avem
TUNDE bine ai venit, bine ca ai vazut, bine ai mai semnat!
GABRIELA burta se da jos cel mai bine cu jogging, daca te tine
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Lorich spune:
Tunde mersi d eintrebare, Robert e pe final cu raceala, inca mai are muci grosi, dar s-a mai redus cantitatea - prima raceala tratata de mine acasa 100% si fara multe medicamente. Nici nu stiu ce sa fac cu Ana, ea e ok inca, daca s-o programez la vaccin, daca nu..mi-e sa nu faca si ea...da, stiu ca e greu cu mai mult de 1.
Carmen no. 1 kicks no.2's ass!!!
Mayane nici daca ma omori, eu mare alaptatoare, practic in din 2007 alaptez ca nebuna ori un bebe ori altul...dar n-as putea sa-ti spun cat curge!! Mie asta imi palce la alaptatul asta - nu stiu cat papa, nu ma intereseaza, nu sterilizez, nu dau enspe meleoane pe luna...ia uite, iar m-am trezit laudand alaptatul!
Ca sa afli totusi-proba suptului-cantarului.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
Mayane;nici Eu nu stiu cat papa..suge..cand se satura nu mai vrea ..cand am dat din sticluta a mancat si 60 dar si 90..suge maxim!10 minute..vine tare lapticul.
Tunde
AMR 6!KILE
zumzu spune:
si la mine, daca il scot in landou si nu doarme urlaaa dar am descoperit scoica montata pe carucior care e o comoara la casa omului. Ii place la nebunie, se uita in jur, adoarme, se trezeste. Si in casa cand mananc si eu il pun in scoica montata pe carucior
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
Irinukaaa spune:
Nu v-am povestit ce sperietura am tras zilele trecute.
Cum mai nou il culc pe Patrick pe picioare ziua, asa am facut si acum 2 zile. Bunnn,,, a adormit, eu l-am "deportat" de pe picioare pe pat, am dat drumul la camera sa vad cand se trezeste si m-am dus in sufragerie sa-mi ajut una bucata sot harnic ce facea curatenie.
Ma apuc de dat cu aspiratorul, sotul stergea praf si dadea cu mopul, cand deodata vad ca s-a intrerupt camera, ca s-a deconectat. Rog sotul sa mearga sa vada crezand ca are cine stie ce problema (camera).
Cand din colo Patrick se trezise si s-a rostogolit pe burta (camera era montata in pat langa el), a daramat-o (de-aia se intrerupsese) si era pe marginea patului, cu capul in jos, rosu la fata. Saracu nici macar nu plangea. Era speriat bine, socat.
Peripetii... ma bucur totusi ca am fost pe faza, ca am dat drumul la camera (ca de obicei din prea multa comoditate nu o fac) si ca nu s-a intamplat nimic!
Multumesc Gabi de raspuns. E bine sa stiu ca nu-s singura... Eu tot vreau sa cred ca e doar o faza si ca nu e permanenta, ca va reveni la sentimente mai bune si va fi si el incantat din nou de carucior.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul