Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 15
vasilasanita spune:
BUNA FETELE!!
Eu sunt racita, e un fel de raceala in care mi curge doar nasul intruna. Nu stiu cum sa scap mai repede sa nu sa se umple si bebele, Eu am luat o de la barbat miu. copilasul se pare ca a fost mai rezistent pana acu decat mine.
Sunt fericita caci de luni nu i mai dau stors si se pare ca a renuntat la biberon, prefera sanul. Mananca destul de des ziua nu avem nici un program, ii place sa doarma cu sanul in gura si daca se poate sa se trezeasca tot asa. Noaptea se trezeste de 2 ori, e bine si asa, caci inainte ne trezeam de cel putin 3 ori. Suzeta nu i place nici cum. Am ajuns la 6.100 kg si nu cred ca ar mai trebui sa mi mai bat capul daca nu mananca suficient, oricum il cantaresc zilnic.
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Doloress spune:
CARMEN - mie imi place a doua. Dar cica anul asta nu se mai poarta umeri din astia asimetrici.
LORICH - si la noi aici se recomanda supa (ca ei nu au ciorbe) de pui pentru cresterea lactatiei.
RROX - merci pentru pm, am sa te contactez dupa ce descarc din nou programul ca mi-a disparut pur si simplu din calculator . Cu sotul care munceste de rupe...nu mai fac eu invitatii.
Eu vreau altfel de invitatie de data asta, nu sub forma de coperta de revista. Ca am aceeasi invitati si sa mai schimb si eu. Dar inca nu stiu ce.
ZIKI - eu am folosit doua, de la Nivea si de la Vichy, aia de la Vichy mi s-a parut mai buna. Am gasit si un site cu ratinguri :
http://www.bestcellulitecreams.org/
Vichy vad ca nu e acolo, dar e aia de la Nivea.
vasilasanita spune:
Carmen sunt foarte frumoase ambele rochii, dar o vei lua pe cea in care te vei simti mai confortabil.
Doloress spune:
Eu de ieri am un ochi rosu... si nu vad deloc cu el si cureg continuu. Nici n-am stiut, ieri am vazut in ceata toata ziua si tot am verificat aragazul, eram sigura ca am lasat ceva pe foc. Pana a venit fiu-meu de la gradi si mi-a zis ca am buba la ochi. Nu inteleg deloc conjunctivita asta, Patrick a facut acum vreo trei saptamani, dupa o saptamana face tati, dupa o saptamana eu. Eu credeam ca se ia repede si se manifesta imediat. Bb mic inca n-are, dar tare mi-e frica sa nu faca si el. Deocamdata s-a trezit cu niste mucisori.
M-am hotarat sa nu mai merg la cardio-poussette saptamana viitoare, am sa incep din iunie, sesiunea de vara. Mi se pare prea frig, ieri a fost furtuna de zapada la noi. Si anul trecut a nins si-n mai. Nici macar nu ma vad in adidasi prin zapada. Bb mic - daca se intampla ceva si trebuie sa-l alaptez, cum il scot eu din coconul lui la temperatura cu minus... etc.. Deci incep din vara, desi o sa trebuiasca sa platesc degaba cateva sedinte pentru ca dureaza pana in septembrie si eu in august plec in Romania.
vasilasanita spune:
Noi botezul l am facut la sfarsitul lui februarie, am fost vreo 70 de persoane, la invitatii si marturii am renuntat. Petrecerea a fost cu Dj, intr un hotel, asa ca am avut o camera sus, unde a stat copilul. Pe el l am adus doar cand am adus si tortul. A fost o petrecere reusita dupa spusele invitatilor.
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj da ziki, stiu de anul trecut ca vine bon jovi in romania ! mergem ? loutzy decat sa iti iei din europa, mai bine inchiriezi una...dai in jur de 300 euro, dar macar stii ca ai o rochie ca lumea, parerea mea am niste site-uri daca te intereseaza da-mi un buzz.eu mi-am facut programare si la inchiriat si la vanzare. Am nevoie de parerea voastra... ce ziceti, care e mai misto www.decosta.ro/Rochie-de-mireasa-s7-p58.htm" target="_blank">asta sau www.decosta.ro/Rochie-de-mireasa-s7-p74.htm" target="_blank">asta? a doua ma incanta mai mult pt ca pare mai comoda, si e si pe fermoar.in caz ca e nevoie d emuls sau alaptat, e mai usor de desfacut. Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
se inchiriaza de pe siteul asta?
si pe mine m-ar interesa pt o rochie de nasa
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
missmj spune:
am fost si noi afara ... am mai gasit o mamica, deci suntem 3 pana acum pe strada noastra. la noi cartierul este nou, si vin din ce in ce mai multi bebelusi... sunt multe cupluri de tineri
Cu rochia ... mi-am facut programare pt probat si o sa vad cu care ma simt mai bine.wudy asa a avut si nasa mea probleme cu trena ,dar i-a prins-o si nu se vedea rau.poate totusi o sa fie detasabilavedem...
zumzu uite www.inchirieri-rochii.ro/produse/206_218-s-100d-p-0,Rochii-de-ocazie-Rochii-de-ocazie-de-inchiriat.html" target="_blank">aici rochii de ocazie de inchiriat.
vasilasanita sa treaca raceala
doloress nasoala rau conjunctivita...sper sa nu se agraveze...si din cate stiu eu se transmite prin aer si contact direct, asa ca ai grija cu copchiii
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Hey!
Tocmai ce veniram si noi de afara. Cred (sigur) ca o sa arunc caruciorul de la etaj, ca bb Patrick se oracaie pana e luat in brate. Si nu oricum, ci doar cu fata... sa vada tot ce se intampla. Deci zero sanse sa fiu singura, sa imping carucior si sa tin si copil cu fata.
Chiar nu stiu exact de ce face asa ca in casa nu sta prea mult in brate... sta si la el in patut si se joaca cu centrul de joaca, cu caruselul... Daca aveti pareri/ sfaturi le astept cu placere.
Si eu raportez vreo 4kg pe plus de care nu scap de nici o culoare. Se tin de mine ca un scai. Pofta de mancare nu am in mod deosebit, dar de dulce.... e de groaza. Simt ca ma topesc daca nu bag zilnic muuult dulce. Si am un sot tare "binevoitor" care ma ademeneste odata la 2 zile: face crema de zahar ars, pandispan... treburi de-astea din care eu bag ca sparta si ma mai mir de ce nu ajung la kg avute...
RaluKara ce m-am distrat cu poza de sot, bb Maia, pisica scumpa si carte "Lasa-te de fumat"! Mortala!
Pup fete dragi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
Carmen pentru prima votez si eu! Acum depinde care vei simti tu ca e "aleasa"! Vei fi oricum o miresica mumoasa indiferent pe care ai alege-o!
Multumim pentru explicatiile de gimnastica pentru bb. Foarte folositoare. Le-am incercat (cu el imbracat) si a fost tot un zambet!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
florintunde spune:
What's up?fetele
Ce mai faceti?
Loich;cum e Robert?si-a revenit?
Bebelu;Natalia?e ok acum?umblati la plimbarici?
Doloress;pup ochisorii sa se faca bine
Vasi;multa sanatate
Noi pe aici in trei..e obositor cu doi copii..recunosc
Cand sunt cu amandoi..de exemplu ieri.Sonia sigur isi face program de "ia-,ma in brate"..aseara deja imi venea sa plang..mancare nefacuta..un tatic obosit in drum spre casa..si flamand..una bebe in brate..+un copil marait de plictiseala..cu o manuta faceam peste la cuptor..nna IT'S HARD- BRE
DAR CRESTEM NOI MARI,VINE VARAEu o sa fiu slaba,bronzata si frumoasa..si viata ROZA
Acuma a adormit in scoica in bucatarie..merge hota la maxim..sa zicem ca suntem cu masina..am fost una bucata mare la plimbare..mai mergem una spre seara..
pupici
ma duc sa citesc cv..sa fiu p faza
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE