Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 14
Mayane spune:
Aveti idee cat lapte curge dintr-un san plin in 20 de minute?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
da ziki, stiu de anul trecut ca vine bon jovi in romania ! mergem ?
loutzy decat sa iti iei din europa, mai bine inchiriezi una...dai in jur de 300 euro, dar macar stii ca ai o rochie ca lumea, parerea mea am niste site-uri daca te intereseaza da-mi un buzz.eu mi-am facut programare si la inchiriat si la vanzare.
Am nevoie de parerea voastra... ce ziceti, care e mai misto www.decosta.ro/Rochie-de-mireasa-s7-p58.htm" target="_blank">asta sau www.decosta.ro/Rochie-de-mireasa-s7-p74.htm" target="_blank">asta? a doua ma incanta mai mult pt ca pare mai comoda, si e si pe fermoar.in caz ca e nevoie d emuls sau alaptat, e mai usor de desfacut.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
adryiii spune:
Carmen sunt amandoua f frumoase. Din cate te stiu eu pe tine prima ti s-ar potrivi mai bine. Parerea mea.
Mayane habar nu am. Nu cred ca se poate calcula.
Pt productie eu am mancat alune si am patit ca Lori cu supa de pui
loutzy spune:
Carmen prima imi place mai mult. Vad eu pana la urma, sa gasesc nasi si pe urma ma stresez eu si pt rochie.
Mayane eu mi-am cantarit copilul inainte si dupa supt cand avea o luna si imi simteam eu sanul ca plesneste(si era o diferenta de 60g) pe urma l-am mai cantarit pe la aproape 2 luni tot asa(a iesit o diferenta de 100g). Sincer nush cat lapte poate fi intr-un san plin.
Mirela parca zicea ca scoate 300ml.
Si legat de stimulente de lactatie si la mine functioneaza alunele si nucile, dar si iesirea la o terasa in aer liber(deobicei infulec 2 frigarui de pui)
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
angieangie spune:
gata ..am venit de la plimbarica si Tudor al meu in loc sa doarma zici ca e Duracell
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
aaa..si m-a programat la teste pt auz si vaz pe data de 30.va povestesc cand vin ce mi-a facut..e pe calea grivitei si e 90ron consultatia
va povestesc eu despre ce e vorba
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Wudy spune:
Carmen, mie prima imi place mai mult. Insa ai grija ca daca nu este trena detasabila o sa-ti fie foarte greu la dans. Asta este parerea mea (prietena mea a avut asa o rochita si a trebuit s-o prinda in ace chiar daca nu dadea deloc bine)
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
roxx26 spune:
Lucia, si eu tot termometru din ala am. Se baga in apa cu totul, intra apa in el si se ridica dunga aia rosie. Din cate stiu eu, apa la beie tre sa fie undeva la 37-38 grade. Teoretic. Acu vezi si tu care e temperatura la care bebele tau se simte confortabil.
Uite aici colaceii http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19654&n=Colacel-de-baie-pentru-bebelusi
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
CARMEN, si eu votez tot pentru prima!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
luciact spune:
roxx mercic mult
carmen si mie tot prima imi place mai mult..dar va fi rochia TA , TU o vei purta, asa ca TIE trebuie sa ti placa