Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Bine de stiut Zumzu treaba cu scoica. Din pacate caruciorul nostru nu este prevazut sa-i pui scoica, sunt separate.
As fi in stare sa luam altul, dar oare il incanta, sau cumpar aiurea inca unul?!?

Spune-ne cu jucariile Lamaze (tu sau Ziki) cum reactioneaza bb, il incanta?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Help! Voi discutati mereu de umidificatoare. Tocmai ce am cumparat unu si mi se pare ca face cam rece. E cu vapori reci. Nu stiu daca sa il dau inapoi sau nu, voi ce ziceti? Am dat si 250ron pe el. A facut aerul imediat respirabil, dar parca e prea rece.
Aseara am ajuns putin pe la spital dar acum sunt ok.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mamutz si noi tot cu aer rece avem. Am inteles ca ar fi mai bune, decat cele cu aer cald. Vara cel putin, nu cred ca as mai suporta in camera si un aparat care sa bage aer/abur cald.

Ce s-a intamplat de ai ajuns la spital. Ne bucuram ca esti bine acum.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Hai ca vad ca-s singura prin zona...

Bb meu doarme asa ca am si eu putin timp de un respiro.

Mi-am amintit ca vroiam sa mai intreb ca idee oare ce as putea sa fac ca puiul meu doarme ziua o repriza buna de 3-4 ore, iar seara facem baica pe la ora 21, baga papa si doarme cam 4 ore. Apoi incepe sa se foiasca (sa suga pumni, sa se miste...) asa ca-l iau si ii dau papa. Mai mult de 5 minute nu suge niciodata ca e mort de somn si degeaba trag de el ca n-ai cu cine. Problema e ca incepe apoi la o ora si ceva maxim 2 sa se trezeasca si tot asa sa pape f putin - asa pana dimineata de inca vreo 2-3 ori!
Cum sa-l fac sa suga mai mult, ca sa doarma mai mult?
Vreo idee?

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pai eu am tensiunea 9 cu 5 obisnuit, de ccand iau gynipral ajunge la 8 cu 4. Aseara a crescut brusc de la 8 cu 4 la 14 cu 8 si s+a intarit burta si ma durea ca la ciclu, transpiram abundent, stare de lesin , de voma etc. L+am sunat pe dr a incercat sa ma linisteasca ca nu e nimic si imi revin, dar nu s+a inteles cu mine si m+a trimis la spital, la medlife. Am ajuns in 10 min, era liber si nu am mers tare. M+a vazut medicul de garda, a facut eco, control pe masa, monitorizare inimioara bebe, contractii, tensiune etc. Toate bune, Nu mai aveam nimic. Bebe misca la fel de tare, sarea burtica in toate partile, dar avea pulsul bun si constant, deci e doar energic nu agitat. Si sper sa nu se mai intample ca asa m+am speriat. Vorbeam intruna de stres. l+am capiat pe dr. Si m+a trimis acasa evident. M+a sunat dr meu de dimineata sa vada cum sunt.

23+

Mergi la inceput

Mamutz ce-ai patit de-ai ajuns la spital? TE , ne bucuram ca e totul in regula.
Eu nu-mi pot da cu parerea de umidificatoare, ci doar cu dezumidificatoarele sunt experta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mamutz te-ai uitat si la termometru? Scazuse temperatura? Ca la noi e doar o senzatie de racorire, nu scade temp (am nostru ionizeaza, face aerul curat, asa). Sanatate!!!SA nu mai ajungi pe la spital, ok?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Bine de stiut Zumzu treaba cu scoica. Din pacate caruciorul nostru nu este prevazut sa-i pui scoica, sunt separate.
As fi in stare sa luam altul, dar oare il incanta, sau cumpar aiurea inca unul?!?

Spune-ne cu jucariile Lamaze (tu sau Ziki) cum reactioneaza bb, il incanta?

I le-am pus doar la manutza ca picioarele nu si le salta inca si am zis ca nu are rost. Una din maini o tinea ridicata deasupra capului nemiscata si se uita fix la ea, iar pe cealalta o zdranganea de zor.Deci le-a observat, chiar analiza buburuza aia. Si i-am mai luat un catelus lamaze care i l-am pus in pat langa el, si l-a observat si pe-ala. L-a apucat, il tot fosnea, tragea de el

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

am fost si noi afara ... am mai gasit o mamica, deci suntem 3 pana acum pe strada noastra. la noi cartierul este nou, si vin din ce in ce mai multi bebelusi... sunt multe cupluri de tineri
Cu rochia ... mi-am facut programare pt probat si o sa vad cu care ma simt mai bine.wudy asa a avut si nasa mea probleme cu trena ,dar i-a prins-o si nu se vedea rau.poate totusi o sa fie detasabilavedem...
zumzu uite www.inchirieri-rochii.ro/produse/206_218-s-100d-p-0,Rochii-de-ocazie-Rochii-de-ocazie-de-inchiriat.html" target="_blank">aici rochii de ocazie de inchiriat.
vasilasanita sa treaca raceala
doloress nasoala rau conjunctivita...sper sa nu se agraveze...si din cate stiu eu se transmite prin aer si contact direct, asa ca ai grija cu copchiii

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

mersi
imi plac mult alea din primul link, mai ales ca poti sa-ti alegi din multe culori (de costa).Ti-ai luat vreodata de la ei? ai idee in cat sunt gata? ca prespun ca se fac la comanda

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am ajuns si noi acasa.
am fost la controlul de 3 luni. bebe are 6200gr si 65 cm, este foarte bine dezvoltat si foarte precoce a certat dr intr-una..dar intr-una i-a zis ''aguuu.agg..auuu.abuu'' si foarte tare,radeau toti de el. a fost foarte cuminte cand l-au intors pe toate partile.
ce nu mi-a placut..a vrut sa mi-l decaloteze, cand am vazut ca pregateste vata si se apropie de putza lui am sarit ''ce faceti''..categoric am zis nu. deocamdata nu are nevoie de calciu,fier sau alte alea,se prezinta foarte bine. la 6 luni facem niste analize,la 7 luni la cardiologie si la 8 la oftalmoligie pentru controale.
pe total sunt foarte mandra de flacaul meu (cra-cra)
citesc si revin,mergem la masa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput