Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Daria dupa cum zice si Ralu', foloseste cu incredere batista bebelusului ori de cate ori e nevoie. La noi au fost zile si nopti in care o foloseam si de mai multe ori pe ora. Mai bine sa-i scoti decat sa stea cu ei si sa se duca in gat si sa nu poata papa bine.
Vibrocil am dat si noi o data pe zi si ser si apa de mare.
Stiu ca e greu sa-ti vezi puiul cum sufera dar trebuie sa fi tare si sa-i inspiri optimismul si starea ta de bine.
Va dorim numai bine si insanatosire grabnica.

Zumzu - care este centrul de joaca pe care l-ai comandat?

Pupici la toata lumea! O saptamana minunata va dorim!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

tiny love-loveste si descopera; o sa pun poze cu el

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si noi avem tot tiny love-e minunat! INca nu i l=am pus Anei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Angi, ff frumos..cred ca o sa merg si eu pe marturii cu poza..sa ii arat si sotului diseara cand vine..

In rest imi e teama sa o pun la fiecare masa la san, ca daca n-am laptic suficient si ramne copilul nemancat..apoi de unde stiu eu ca mai vrea, si..cat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

superrr..ma bucur ca-ti plac..o sa incante privirile tuturor scumpa ta printesa fug ca maraie TUDOR

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

Angi, ff frumos..cred ca o sa merg si eu pe marturii cu poza..sa ii arat si sotului diseara cand vine..

In rest imi e teama sa o pun la fiecare masa la san, ca daca n-am laptic suficient si ramne copilul nemancat..apoi de unde stiu eu ca mai vrea, si..cat..

fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Fluturas, ai incredere in Clara!!! O sa-ti spuna ea daca nu s-a saturat, daca mai vrea si lp, si-n plus e super stimulare! O sa vezi ca daca stai si o asculti o sa-ti spuna TOTUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

multi bebelinilor bolnaviori si muciosi
sa va faceti repede bine si sa iesiti afara ca buburuzele, indata cand vine soarele!

vreau sa va zic ca si eu am parlamentat aseara cu soata, si stau acasa doi ani!!!
sunt atat de fericita ca imi vine sa spun pe strada, sa ma urc pe un acoperis sa cucurigesc

desi va fi mare gaura in buget, diferenta fiind destul de maricica, pana plecam (nu stim inca unde), am spus ca nu merita sa ratam un an cu maimuticile - ca de fapt pe ambele maimutici le priveste statul meu acasa...

AMR 12 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Offf, dragele mele va multumesc mult. Ce m-as face eu fara voi.
daca pana acum nu vroiam nici in ruptul capului sa ii dau antibioticul, acum nici vorba sa i-l mai dau. O sa merg din nou la farmacie sa cumpar ce mi-ati spus voi, si o scoatem noi la capat, cu rabdare multa.
Acum a aparut si socrosenia in peisaj, sa-mi frece nervii, ca sa ii dau antib, sa ii dau ceai, sa ii dau pe zmeu' sa o ia, ca ma scoate din sarite cu cat ma bate la cap, si sincer nu am rabdarea necesara sa nu o bag in seama azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Si apropo, una peste alta, sa va mai intreb ceva, ca imi vine sa ma iau de urechi rau de tot. Am uitat sa o intreb pe doc daca e normAL ca puiuta sa aiba scaun aproape dupa fiecare masa. Cred ca de 6 ori pe zi face. Nu e moale, e normal, dar mai face si cate unul verde(scuzati descrierea colorata) . Atat de suparata am fost si atenta cand o consulta, ca am uitat sa mai intreb si altele!!!!! Cap sec ce sunt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Offf, dragele mele va multumesc mult. Ce m-as face eu fara voi.
daca pana acum nu vroiam nici in ruptul capului sa ii dau antibioticul, acum nici vorba sa i-l mai dau. O sa merg din nou la farmacie sa cumpar ce mi-ati spus voi, si o scoatem noi la capat, cu rabdare multa.
Acum a aparut si socrosenia in peisaj, sa-mi frece nervii, ca sa ii dau antib, sa ii dau ceai, sa ii dau pe zmeu' sa o ia, ca ma scoate din sarite cu cat ma bate la cap, si sincer nu am rabdarea necesara sa nu o bag in seama azi.

Cea mai fericita mami de fetita cu codite...
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

pune-o pe ignore list;
ce mi-am mai amintit:
-pt noapte/somn: sunt la farmacie ceva care se numesc "inhalant baby" niste ampule, le versi pe o batista si le pui pe langa patut, mai sus asa, sa ia ceva din aerosolii aia.
- daca ai umidificator, foloseste-l- ajuta sa mai fluidifice si sa nu s einfunde. Nu face minuni, dar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Si apropo, una peste alta, sa va mai intreb ceva, ca imi vine sa ma iau de urechi rau de tot. Am uitat sa o intreb pe doc daca e normAL ca puiuta sa aiba scaun aproape dupa fiecare masa. Cred ca de 6 ori pe zi face. Nu e moale, e normal, dar mai face si cate unul verde(scuzati descrierea colorata) . Atat de suparata am fost si atenta cand o consulta, ca am uitat sa mai intreb si altele!!!!! Cap sec ce sunt!!!

Cea mai fericita mami de fetita cu codite...
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Daca alaptezi exclusiv la san e perfect normal - fi fara grija (si sa aibe scaune mai multe si cate unul "extraterestru").

Cu antibioticul nu stiu exact ce sa te sfatuiesc. Noi i-am dat si tot asa n-am avut temperatura. i-a parut rau si mi-a fost tare frica sa nu-i fac rau. Acum nu stiu daca, cat si cum a contat. Dar tot aproape 2 saptamani ne-a chinuit nasucul si tusea (care a aparut si ea ulterior din cauza mucisorilor)!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput