Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinukaaa spune:
Daria dupa cum zice si Ralu', foloseste cu incredere batista bebelusului ori de cate ori e nevoie. La noi au fost zile si nopti in care o foloseam si de mai multe ori pe ora. Mai bine sa-i scoti decat sa stea cu ei si sa se duca in gat si sa nu poata papa bine.
Vibrocil am dat si noi o data pe zi si ser si apa de mare.
Stiu ca e greu sa-ti vezi puiul cum sufera dar trebuie sa fi tare si sa-i inspiri optimismul si starea ta de bine.
Va dorim numai bine si insanatosire grabnica.
Zumzu - care este centrul de joaca pe care l-ai comandat?
Pupici la toata lumea! O saptamana minunata va dorim!
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
Lorich spune:
Mica dariami-am mai amintit:
-eu i-am dat Anei preventiv zielel astea cu Robert virusat (multumRoxx) 15-20 granule oscilococcinum, dimineata si seara, dizolvate intr-o lingurita/seringa de apa. (sa nu atinga palma si sa nu fie metal)
-si da, cum zice Bebelu culc-o pe plan inclinat. Vibrocil nu stiam ca au voie, dar daca da, e super, desfunda imediat, Robert numai asa a dormit saracu ziele astea.
La multe lunite Alexandra-Maria, David, Sara-Maria, Tudor,Anastasia Maria si Alexandru!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bebelu86 spune:
Andri cu uleiul (care il ia tot nasa) poti sa o masezi seara cand faceti baita. sau cand mai e agitata sau bolnavioara da-i p frunte in semnu crucii.
Daria pt ce sa-ti dea antibiotic?doar ca are mucisori??? eu nu i-am dat. am bagat ser fiziologic, amn aspirat, am pus vibrocil o dat p zi, i-am dat sirop de tuse (eurespal - dar e cam amar si a mea l-a vomitat, stodal, prospan sau ambroxol) de 3 ori p zi cate 2.5ml.si amm ai facut aerosoli cu flixotide dim si seara 3 zile. sper sa-ti fie de folos
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
andri31 spune:
si inca ceva: vad ca toate le dati micutilor Vibrocil.
Eu sunt alergica si am atat rinita cat si sinuzita.. dar vibrocil nu am luat vreodata. Dr. mi-a recomandat Pinosol(nu da dependenta si e naturist).. oare nu e mai bine de dat puilor PINOSOL ?
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andri31 si inca ceva: vad ca toate le dati micutilor Vibrocil. Eu sunt alergica si am atat rinita cat si sinuzita.. dar vibrocil nu am luat vreodata. Dr. mi-a recomandat Pinosol(nu da dependenta si e naturist).. oare nu e mai bine de dat puilor PINOSOL ? Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
acum am vazut ca trenuie sa aiba peste 1 an...
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
Irinukaaa spune:
Asa e Oscilococcinum am dat si noi. Ne-a zis sa-l dizolvam in putina apa si sa-i dam cate 1 ml la cateva ore.
Si cel mai bine ti bb la tine in brate in fundulet cu capul putin aplecat (tu stand jos bineinteles). Si bagi ser - scoti, bagi ser- scoti. Nu doar asa ce gasesti "la suprafata".
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali lori,rox ![]() eu inainte de lp ii dau san, pe amandoi, pana ajunge sa ii foloseasca pe post de suzi si apoi lp, dar cand vad ca rade 100-120 ml innebunesc, de aceea am intrebat daca se mai poate ingrasa porcul in ajun . Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.![]() |
incearca eventual sa alternezi mesele, pt mine a fost satisfactia f mare can am reusit sa-i dau o masa doar san si s-a saturat (dimineata e obicei e mai mult)
Mamica de
Darius Alexandru 2.01.2011
bebelu86 spune:
Andri vezi k las farmacie sunt niste sticlute mici verzi. se numesc inhalant.
fierbi 1l apa si o pui intr-un lighean cu 1/4 din sticluta si stai deasupra lui 10 min cu un prosop p cap si inhalez aburii aia.
Pinosolu nu face mare lucru. si mai si ustura.

bebelu86 spune:
oscilo am dat si noi prima data, juma de tubulet la 8 ore diluat in putina apa. cu 15-20 min inainte de masa
am gasit la primii pasi un biberon sa-i zic asa, dar micut, de 3 ml max care e special pt siropel. la noi merge super ala. nu ma mai chinui cu lingurita sau seringa. si de obicei o las sa i se faca bn foame si atunci bag rpd siropelu in ala si il haleste in 2 secunde.
vedeti k toate homeopatele se dau in lingurita de plastic. nu in metal.

de
Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare
cu 16 kg.