Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinukaaa spune:
Daria dupa cum zice si Ralu', foloseste cu incredere batista bebelusului ori de cate ori e nevoie. La noi au fost zile si nopti in care o foloseam si de mai multe ori pe ora. Mai bine sa-i scoti decat sa stea cu ei si sa se duca in gat si sa nu poata papa bine.
Vibrocil am dat si noi o data pe zi si ser si apa de mare.
Stiu ca e greu sa-ti vezi puiul cum sufera dar trebuie sa fi tare si sa-i inspiri optimismul si starea ta de bine.
Va dorim numai bine si insanatosire grabnica.
Zumzu - care este centrul de joaca pe care l-ai comandat?
Pupici la toata lumea! O saptamana minunata va dorim!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
Lorich spune:
Mica dariami-am mai amintit:
-eu i-am dat Anei preventiv zielel astea cu Robert virusat (multumRoxx) 15-20 granule oscilococcinum, dimineata si seara, dizolvate intr-o lingurita/seringa de apa. (sa nu atinga palma si sa nu fie metal)
-si da, cum zice Bebelu culc-o pe plan inclinat. Vibrocil nu stiam ca au voie, dar daca da, e super, desfunda imediat, Robert numai asa a dormit saracu ziele astea.
La multe lunite Alexandra-Maria, David, Sara-Maria, Tudor,Anastasia Maria si Alexandru!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bebelu86 spune:
Andri cu uleiul (care il ia tot nasa) poti sa o masezi seara cand faceti baita. sau cand mai e agitata sau bolnavioara da-i p frunte in semnu crucii.
Daria pt ce sa-ti dea antibiotic?doar ca are mucisori??? eu nu i-am dat. am bagat ser fiziologic, amn aspirat, am pus vibrocil o dat p zi, i-am dat sirop de tuse (eurespal - dar e cam amar si a mea l-a vomitat, stodal, prospan sau ambroxol) de 3 ori p zi cate 2.5ml.si amm ai facut aerosoli cu flixotide dim si seara 3 zile. sper sa-ti fie de folos
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
andri31 spune:
si inca ceva: vad ca toate le dati micutilor Vibrocil.
Eu sunt alergica si am atat rinita cat si sinuzita.. dar vibrocil nu am luat vreodata. Dr. mi-a recomandat Pinosol(nu da dependenta si e naturist).. oare nu e mai bine de dat puilor PINOSOL ?
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andri31 si inca ceva: vad ca toate le dati micutilor Vibrocil. Eu sunt alergica si am atat rinita cat si sinuzita.. dar vibrocil nu am luat vreodata. Dr. mi-a recomandat Pinosol(nu da dependenta si e naturist).. oare nu e mai bine de dat puilor PINOSOL ? Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
acum am vazut ca trenuie sa aiba peste 1 an...
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Irinukaaa spune:
Asa e Oscilococcinum am dat si noi. Ne-a zis sa-l dizolvam in putina apa si sa-i dam cate 1 ml la cateva ore.
Si cel mai bine ti bb la tine in brate in fundulet cu capul putin aplecat (tu stand jos bineinteles). Si bagi ser - scoti, bagi ser- scoti. Nu doar asa ce gasesti "la suprafata".
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushali lori,rox eu inainte de lp ii dau san, pe amandoi, pana ajunge sa ii foloseasca pe post de suzi si apoi lp, dar cand vad ca rade 100-120 ml innebunesc, de aceea am intrebat daca se mai poate ingrasa porcul in ajun . Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg. |
incearca eventual sa alternezi mesele, pt mine a fost satisfactia f mare can am reusit sa-i dau o masa doar san si s-a saturat (dimineata e obicei e mai mult)
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
bebelu86 spune:
Andri vezi k las farmacie sunt niste sticlute mici verzi. se numesc inhalant.
fierbi 1l apa si o pui intr-un lighean cu 1/4 din sticluta si stai deasupra lui 10 min cu un prosop p cap si inhalez aburii aia.
Pinosolu nu face mare lucru. si mai si ustura.
bebelu86 spune:
oscilo am dat si noi prima data, juma de tubulet la 8 ore diluat in putina apa. cu 15-20 min inainte de masa
am gasit la primii pasi un biberon sa-i zic asa, dar micut, de 3 ml max care e special pt siropel. la noi merge super ala. nu ma mai chinui cu lingurita sau seringa. si de obicei o las sa i se faca bn foame si atunci bag rpd siropelu in ala si il haleste in 2 secunde.
vedeti k toate homeopatele se dau in lingurita de plastic. nu in metal.