Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 17
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Andri a fost o metafora , nu? ca ai aruncat marturiile pe drum... Nimeni nu le pastreaza pe veci, dar parca mi s-a facut parul Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
aproximativ. Eu nici la nunat nu am avut pt ca mi se par pur si simplu bani aruncati si in plus o alta chestie inventata pt a cheltui bani , o alta chestie imprumutata....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
fluturas2010 spune:
merci roxx, super faina..ati facut-o voi sau ati mers undeva in oras?
cred ca o sa vreau si eu chipul Clarei pe invitatie..sper sa nu ajunga in primul cos
o sa arunc un ochi si la urisitori...
andri31 spune:
angie botezul super dar in special urmatoarele m-au bucurat imens:
1. la ursitoare nu ai stat cu mandul in brate (la fel voi face si eu , pb ca o voi tine in carut in scoica)
2. tortul SUPERB (la cine l-ai facut?)
3. super suportul cu poza si plicul (plicul in forma aia de unde l-ai comandat sau unde l-ai facut ca vreau si eu)
pup..astept rasp.
mica_daria spune:
Buna dimineata dragele mele...
Nu am apucat sa va citesc pt ca raportez una bucata copil foaaarte racit.
De ieri dimineata de cand s-a trezit avea mucisori la greu, si cum ii ajungeau in gurita , cum isi facea greata si vomita.
Abia respira, iar azi am fost la doctor cu ea, si pediatra ne-a spus ca a luat un virus de la cineva, si mi-a dat antibiotic, si sa ii dau panadol si nurofen daca cumva face febra, dar febra inca nu a facut.
Offf, sunt asa de necajita, pt ca nici nu poate sa manance cum trebuie din cauza la mucisori, si e tot cu ochii inlacrimati, si mai si stranuta non stop. Offfff
Ce vroiam sa va intreb , legat de batista bebelusului. Care e de fapt pozitia in care trebuie tinut bebelusul , ridicat sau culcat, si de cate ori e voie sa ii trag, doar o data pe zi? (pediatra noastra e mai in varsta, si nu stie sa imi spuna prea multe despre aspiratorul asta nazal, a zis sa citesc ce scrie pe cutie, dar pe cutie nu scrie nimic, si mai ales imi vine sa o strang de gat)
In nasuc ii mai pun nazomer...
Va rog sa ma mai invatati si pe mine ce si cum sa ii mai fac sa fie bine, ma cam speriu din orice si recunosc ca e greu la primul bebe, cel putin pentru mine.
Va pup
bebelu86 spune:
DAria nu ii da nurofen sau panadol decat dc face febra.
cu mucisorii am tras si noi, dar i-am pus in fiecare zi, vibrocil cate o picatura in fiecare nara, o data p zi, si acu e bine.
pune-i ser fizioigic si aspir-o cat mai des. asa facea si naty. se duceau p gat, se ineca cu ei si vomita.
cu batista, ridic-o un pic. nu o lasa p spate k de aia se duc p gat si se ineaca.
cat a fost cu mucisori numai inclinata a stat si dormit, nu am lasat-o deloc p spate k vomita.
sanatate multa si sa va faceti bine repede
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
zumzu spune:
citat din mesajul lui alinushali Buna mamici scumpe de bubuzure maricele La cat mai multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi Eu cred ca ma duc la nebuni la cat de obosita sunt, singura mea consolare este ca am printesa sanatoasa, sper sa nu ma auda vreun virus, doarme in jur de 2,3-3 ore pe noapte, dar ziua are mancarici exact cand zic ca fac si eu ceva in dezastrul asta de casa. Am si eu doua intrebari- asta mica scoate limba afara, nu mereu, io fi sete? - cand atipeste pentru 20-30 min si se trezeste isi baga mainile in gura, eu zic ca ii este foame si ii dau lapte , asta chiar daca a mancat inainte 120 ml si nu stiu daca procedez corect. Am incercat sa-i dau suzeta, poate-poate o pacalesc, dar o scuipa.... i-am dat ceai , dar tot cere mancare. Si acum o intrebare de om incuiat....... mie in maternitate mi-au spus ca nu o sa am lapte si m-am lasat pe mana lor, insa cand am ajuns acasa a inceput sa curga. Am pus-o la san , dar am observat ca tot cerea si mai manca si 60-90 ml de lp, nu stiu daca am laptele satios, dar daca as lua acum ceva pentru lactatie credeti ca voi avea mai mult lapte? As alapta , macar sa-i dau fetei niste anticorpi acolo amarati ei , dar poate nu este de vina laptele ci cantitatea lui. VA si va multumesc de raspunsuri Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg. |
nu renunta. eu la 6 sapt. cand am fost la control la gine. si a auzit ca la fiecare masa mananca san si 90 mi-a zis ca probabil e pe duca laptele si ca in curand raman fara. Dar nu l-am luat in seama, bag ceai si galactogil, il pun cat de des pot la san si in ultimile zile am ajuns doar la 3 bibe pe zi (unul noaptea, unul in mijloul zilei si unul seara) restl lm.Si am inceput sa ma trezesc cu sanii tari, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de cand am facut furia laptelui
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
missmj spune:
Neatza si de la noi !
Ce de bebelusi nascui pe 21
La multe lunite Alexandra Maria,Sara Maria,Anastasia Maria,Tudor,David si Alexandru
Vreau sa fie frumos sa ies afaraaaaaa iar...cica de maine se incalzeste
Ce mai faceti de mancare ? Eu fac niste sote de pui cu ciuperci ... incep sa nu mai am idei !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
andri31 spune:
si a mea e infundata , are muci si respira greu de cateva zile.. e cazul sa ma ambalez ? in afara de ser in nasuc su aspirat altceva nu i-am dat
uleiul de la botez (mirul) e cel cu care vine nasa(sau eu) de acasa? ala se pastreaza in sticluta ? si ce se face cu el dupa botez ca-s pe dinafara cu astea. ..
Lorich spune:
Of, Mica daria sanatate multa!
Imi pare rau ca a prins virusel. Ochii inlacrimati sunt d ela canalele care se inflameaza si ele de la nasul infundat; mai, cu bastista beb, eu as folosi-o mai des, de macar 3 ori/zi, sincer nu am raspuns "documentat", robert a racit prima data la 7 luni si atunci am fol la greu BB, toata ziua si noaptea.
In orice caz, singurul sfat pe care pot sa ti-l dau acum - pune-i fff ser fiziologic in nas, in special inainte de masa ei inca nu respira pe gura, deci cu nasul infundat nu pot manca!
Si inarmeaza-te cu rabdare, e greu, dar partea buna e ca trece.
Regret faza cu antibioticul, sunt sigura ca nu era cazul, asta e stilul romanesc. Daca nu are nici febra, claaar nu era cazul de antib. , stiu ca asa fac unii dr. sar aiurea-n tramvai cu ele la primul rosu in gat. Intre timp, tu da-i si probiotice, biotics baby sau protectis, sa nu-i zapacesti flora intestinala.
Sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
angieangie spune:
ma bucur ca ti-a placut si cu mare drag iti spun..patutul l-am primit cadou de la mama si atunci l-am folosit cu drag pt ca pe cel de lemn nu-l puteam lua are90kg..dar merge si cu carutul sau scoica
marturiile le-am facut in dorally..banuiesc ca stii unde e..e la etaj ..aproape de leonardo..urci treptele si e singura care se ocupa cu asa ceva..
tortul l-am comandat la amicii..in mangalia dar au si in constanta cred
pup cu drag si sper sa te fi ajutat
citat din mesajul lui andri31 angie botezul super dar in special urmatoarele m-au bucurat imens: 1. la ursitoare nu ai stat cu mandul in brate (la fel voi face si eu , pb ca o voi tine in carut in scoica) 2. tortul SUPERB (la cine l-ai facut?) 3. super suportul cu poza si plicul (plicul in forma aia de unde l-ai comandat sau unde l-ai facut ca vreau si eu) pup..astept rasp. Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011