Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri a fost o metafora , nu? ca ai aruncat marturiile pe drum...
Nimeni nu le pastreaza pe veci, dar parca mi s-a facut parul

Alinush eu zic sa incerci sa-ti cresti cantitatea de lapte prin:
-pus bebe la san de cate ori se poate
-galafor, galactogil, ceaiuri lactatie, lichide >3 litri pe zi

Poate o sa creasca cantitatea si se va satura. Daca nu, completare

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata si de la noi!
Incepand cu ora 2.30, mandra mea s-a trezit din ora in ora, ca tot ma laudam ieri ca a renuntat la o masa de noapte. Macar se trezea razand si lesinata de foame, dar fara sa faca galagie. E foarte tare, nu plange niciodata noaptea
ANDRI, crasma este panza alba in care se scoate bebelul dupa ce este botezat si miruit de preot. Traditia spune ca trebuie sa fie netivita...ma rog. Tot traditia mai spune ca trebuie sa stea infasat cu ea pana la baita de a doua zi, dar asta este un pic mai greu...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Neata si de la noi!
Incepand cu ora 2.30, mandra mea s-a trezit din ora in ora, ca tot ma laudam ieri ca a renuntat la o masa de noapte. Macar se trezea razand si lesinata de foame, dar fara sa faca galagie. E foarte tare, nu plange niciodata noaptea
ANDRI, crasma este panza alba in care se scoate bebelul dupa ce este botezat si miruit de preot. Traditia spune ca trebuie sa fie netivita...ma rog. Tot traditia mai spune ca trebuie sa stea infasat cu ea pana la baita de a doua zi, dar asta este un pic mai greu...

daca se poate, te rog imi poti arata pe pm si mie cum ai facut invitatiile???sunt tare curioasa..multam
_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ALINUSHALI, sigur ca poti lua ceva pt stimularea lactatiei, poate fi de ajutor, insa cel mai bun stimulent este bebe, cu cat o pui la san mai des, cu atat produci mai mult lapte. Tu degeaba iei alte pastilute si ceaiuri, daca organismul tau nu percepe "cererea", ca sa vina si "oferta" in consecinta

FLUTURAS, pai de ce nu o pui mai intai la san?
Spectacolul ursitoarelor dureaza 25-30 min. da o cautare pe Youtube "ursitoare botez" si o sa gasesti mai multe filmulete, ca sa-ti faci o idee.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx mersi mult ca ai rasp tu.
asa e, crasma epanza aia alba p care e scos bb din apa. teoretic ar trebui sa ramana in ea pana a doua zi la baita. dar pt ca acu bb nu mai sta infasat, ci cu hainute, nu se mai tine.
eu dupa ce au scos-o dn apa, am sters-o bine, au miruyit-o si dupa am scos-o sa se usuce, pt k era si frig si aia imi trebuia sa stea cu ea uda si rece p ea. dupa e s-a uscat, a avut=o p ea pana a doua zi, peste hainute. am us-o k o paturica. si cand am facut a doua zi baita am pus-o cu ea in cadita.
vedeti ca apa de la baita nu se arunca in cadad, ci la un pom.
pt k acolo e tot miru de la biserica si e pacat sa il arunci p conducta.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mirul cui care se dau bb la botez nu e cel cu care se miruiesc credinciosii duminica la biserca sau il gasesti la orice colt de strada. e Sf si Mare mir, care se face o data p an si se foloseste doar la botez.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Fluturas..eu am avut ursitoate a durat aproape 45 min programul...amcateva poze pe gmail..invitatia tot cu poza am avut-o si marturiile la fel..o sa acut si pun poze pe gmail sa vedeti

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

lori,rox
eu inainte de lp ii dau san, pe amandoi, pana ajunge sa ii foloseasca pe post de suzi si apoi lp, dar cand vad ca rade 100-120 ml innebunesc, de aceea am intrebat daca se mai poate ingrasa porcul in ajun .

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gata ..am pus poza cu invitatia si marturiile

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multumesc fetele. chiar ieri vb cu mama si ea imi spunea ca tr sa tin fata infasata pana la baita si nu pricepeam de ce ! fata o sa aiba 3.5 luni va dati seama ca nu am sa o pot infasa dar F BUNA ideea de a o tine acoperita cu panza aia... f buna ideea bebelu

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput