Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
Neata!!
raportez o noapte groaznica. buba s-a trezit la 1.30 urland, dc???habar nu am. intr-un final s-a potolit si a apucat-o rasu, vorbaria si joaca. abia la 2.30 a adormit. la 5 era in picioare si de atunci stau cu ea la san. cred k e puseu k dc o iau sa o pun jos, plange si cauta sanu.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Lorich spune:
Of, ralu pt mami obosita si pt Buba activa foc.
Mai, ne mai bagam sa comandam de pe site-ul ala cu en-gross ieftin si bun??? Ce mai comandam?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
angieangie spune:
Raluca...pupici multibaga si tu somn cand doarme Nataliace sa facem..asta e meseria noastra de mamica
al meu bebe a descoperit ca bibe e mai bun decat sanul.chiar ieri de ziua lui a refuzat categoric sa mai suga tzitzi asta e bagam Humana la greu
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Neata!! raportez o noapte groaznica. buba s-a trezit la 1.30 urland, dc???habar nu am. intr-un final s-a potolit si a apucat-o rasu, vorbaria si joaca. abia la 2.30 a adormit. la 5 era in picioare si de atunci stau cu ea la san. cred k e puseu k dc o iau sa o pun jos, plange si cauta sanu. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
Ralu si al meu urla de fiecare data cand il pun jos. Zici ca pun pe ghimpi si are o pofta de mancare... Singura problema e ca nu mananca prea mult si nu dureaza o ora ca vrea din nou.
O sa ajung la nebuni in stilul asta.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
bebelu86 spune:
Angi am incercat sa o las la san, dar sa o las langa mine sa dorm si eu..pai ec s-a putut??? NUUUUU vrea sa stau in fund si ea sa suga. deci nu am sanse mari sa dorm.
mai incearca sa-l pui la san. poate isi revine.
Lori
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MIMO, ti-am trimis PM _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Luca Alexandru, mica mea comoara
alinushali spune:
Buna mamici scumpe de bubuzure maricele
La cat mai multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi
Eu cred ca ma duc la nebuni la cat de obosita sunt, singura mea consolare este ca am printesa sanatoasa, sper sa nu ma auda vreun virus, doarme in jur de 2,3-3 ore pe noapte, dar ziua are mancarici exact cand zic ca fac si eu ceva in dezastrul asta de casa.
Am si eu doua intrebari- asta mica scoate limba afara, nu mereu, io fi sete?
- cand atipeste pentru 20-30 min si se trezeste isi baga mainile in gura, eu zic ca ii este foame si ii dau lapte , asta chiar daca a mancat inainte 120 ml si nu stiu daca procedez corect. Am incercat sa-i dau suzeta, poate-poate o pacalesc, dar o scuipa.... i-am dat ceai , dar tot cere mancare.
Si acum o intrebare de om incuiat....... mie in maternitate mi-au spus ca nu o sa am lapte si m-am lasat pe mana lor, insa cand am ajuns acasa a inceput sa curga. Am pus-o la san , dar am observat ca tot cerea si mai manca si 60-90 ml de lp, nu stiu daca am laptele satios, dar daca as lua acum ceva pentru lactatie credeti ca voi avea mai mult lapte? As alapta , macar sa-i dau fetei niste anticorpi acolo amarati ei , dar poate nu este de vina laptele ci cantitatea lui.
VA si va multumesc de raspunsuri
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.
andri31 spune:
buna fetele
raportam o noapte obisnuita (culcat la 10 dormit pana la 5 cu masa la 2 fix)
raportam de asemena primul kk verde nu m-am speriat ca am auzit de la voi ca "se poarta"
acum :
1.eu marturii nu iau. am primit la fiecare botez si ori le-am aruncat pe drum ori le-am aruncat prin casa si api la gunoi ....
2.baita o sa o facem a 2-ua zi. Ne-a convins un preot ca acel mir mare se da o sg data in viat si e bine sa stea cat mai mult cu el. Legat de masa am sa mvb cu o firma de catering sa-mi fgaca 2-3platouri de gustari calde si reci. Ca le fac eu , ca le cumpar de la Carrefour ca etc.. tot acolo ma ajunge dar clar ca trebuie luat ceva si pt acasa.
bebelu spuenai de botez ca tr sa ia nasa: lumanare,trusou.propos,sapun,ulei,fasa si crasma. Fasa ok..din aia roz dar crasma ce mai este ?
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
alinushali spune:
Ziki , Tunde sa nu va mai aud ca va plangeti de kg., eu reprezint suma voastra(Ziki+Tunde= alina)
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.
fluturas2010 spune:
salutare..toti bebelusii sarbatoriti si mamicile obosite
si noi pe 18 am implinit 3 lunite si am facut un tort de cioco, a facut printesa cinste de ziua ei..
am sperat ca la 3 luni fix sa ii treaca colicii, dar m-am amagit ca ea plange in reprize de 3, 4 ori pe zi cate 15-30 de minute pana se epuizeaza saraca..asteptam si rezultatul la coprocultura si astazi merg cu ea la medic, macar pt linistea mea sa o vada un pic
in rest ne suparam ca nu putem sa ne ridicam, sa mergem..dar innotam de zor ca o broasca, nu vrem sa semanam cu mami care a invatat sa innote la 29 de ani..
sa vedeti ce pe dos e Clara: ii dau biberonul si suge jumatate ca sa isi potoleasca foamea, o ridic sa regurgiteze si cauta nervoasa in zona sanului, o culc si incerc sa introduc iar bibe si i se face greata si se stramba, o ridic si iar cauta sanul..incerc sa ii dau sanul..si cum il vede se si repede..ea vrea mancare muncita mai nene..nu pica para...ciudat copil...
rox..frumoase idei pt botez..
si eu tb sa ma decid la aspectul invitatiilor si nu stiu daca sa facem cu poze sau nu, oricum tb ceva un pic mai seris pt ca textul e o poezie creata special pt eveniment de nasica..care e profa de romana..
oricum sunt deschisa si la noi idei.
cum e totusi programul cu ursitori??ca nu am vazut la nimeni ...dureaza mult??