Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 14
roxx26 spune:
MIMO, ti-am trimis PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo Zumzu, imi poti spune si mie ce restaurant, pls? Nici eu nu stiu daca dam marturii. Si cu invitatiile, tot asa ma gandeam: sa trimit pe mail o poza cu bebe si un mesaj. Iar pentru cei care nu le au cu mailul (bunici, matusi), telefonic. Dar mai stam si cugetam. Luca Alexandru, mica mea comoara |
fostul restaurant "moft", nu stiu sa-ti zic noul nume, imi scapa. e pe langa marriot; meniul nostru e 190 de ron (mancare+fructe+racoritoare nelimitat+vin nelimitat+crantzanele)
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
angieangie spune:
neata
va poftesc la o cafea aromata
papica va faceti singurele ca nu mai suntem gravide sa mancam mereu
eu sunt matinala..Tudor s-a trezit de la 6..a papat si acum rade la carusel sper sa-l tina cumintenia toata ziua Doamne ajuta
va pup si va doresc o saptamana minunata
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Shines spune:
Buna dimineata!
Eu acu iau micul dejun,va invit si pe voi..ou ochi,salata cu muuuulte legume,masline,icre si un iaurt light (mananc cam mult totusi).
Pe urma ma duc la cafeaua aromata data de Angie
Sa aveti o saptamana minunata
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ziki spune:
neata fetele!!!
iar sunteti cu sute de pasi inainte, sunteti toate pe val cu botezul, si parca presimt ca o sa revin si eu ulterior cu aceleasi intrebari pe care le puneti si voi acum... sa aveti mila la momentul acela
cred ca o sa-mi notez de acum incolo orice spuneti - precis imi va fi de folos la un moment dat. daca e un post de stenograf, il iau
acum va pup si va doresc o zi frumoasa!
edit: amr 12 in loc de 11
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Lorich spune:
Neata!!
Ziki paaaaaiiii..asta ii spuneam lui Tunde la mine ar fi motiv major de depresie sa vad cum creste AMR-ul
zumzu sticluta de mir o cumpar eu, e cam scumpa, dar e superba (hihihi la Robert am uleiul intr-ul PET de0,5l); uita-te pe eaccesorii.ro
Bravo pt lm!
Raportez o noapte fara treziri-de Robert care dupa ceva iubireala cu mami doarme si acum.
Fifi doarme in bouncer, ieri am baut 2 cafele si s-a vazut-nu am putut s-o adorm toata ziua (missmj si nu e ok)...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
nu stiu cate din voi au avut treaba la Tribunalul Bucuresti, dar eu am avut nevoie in decembrie 2008 si uite ca in martie 2011 tot nu au reparat scara rulanta care coboara
e f interesant, stiu
doar ca mi-a ramas topicul asta in cap pt ca atunci cand am fost eu, in 2008, era un (foarte) tanar avocat care l-a trimis pe gardian sa-i ia o cafea de la tonomatul de la parter (ei fiind la etajul 1!!!!) spunandu-i "nu vezi ca nu merg scarile rulante, doar n-o sa cobor asa pe ele!"
in conditiile in care putea cobori ori pe scarile de piatra, ori chiar pe scara rulanta blocata...
si gardianul s-a dus sa-i aduca de la tonomat cacafica...
ma intreb acum cu nostalgie, ce-o face bietul nostru avocatel fara cafea de 3 ani? s-o fi lasat sau isi aduce de acasa in termos?
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
edit: LORICH asa e, e creepy, dar suport oprobriul public, tocmai asa ca sa ma calesc si sa ma motivez
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Ziki, eu cred ca ii mai plateste el juma' de norma gardianului, ca acum isi permite!
Foxy, , mie de la inceput mi se parea toracele aiurea format, tronconic, asa.. Dar mi s-a spus sa nu imi fac probleme, daca ia Vigantol. Insa anul trecut (2 ani si jumatate) la o ecografie mi-a spus un doctor ca prezinta "sechele de rahitism". Cam atat pot spune, nu am investigat, daca sunt sechele banuiesc ca nu prea se poate umbla la ele, sper doar sa se rezolve cu zecile de sporturi la care intentionez sa "il dau".
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
Lorich spune:
ziki pai trece atunci asa la semnatura
Pai, propun asa AMR 12 kg! +1
la mine AMR e 3, dar pofta de dulce e mare cred ca o sa bag si 2 in 2!!!
Despre avocatul tau sigur la asa conditii vitrege s-a lasat de cafea.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
loutzy spune:
Neatza mamici.
Am reusit sa dormim si noi pana la 8.
Aseara am fost la restaurant cu colegele de munca. A fost ok, numai ca al meu baiat se agita intr-una, dupa cum ii e obiceiul seara.
Soacramea nu se pricepe la dat de mancare cu biberonul. Asa ca nu se baga, prefera sa-i dea suzeta. Doar ea la invatat cu ea. Tot ea sa-l dezvete.
Cand am botezat, baita de "a doua zi" am facut-o in ziua cu botezul ca eu trebuia sa revin in Bucuresti la munci. Oricum pt mine nu are cin stie ce valoare si oricum nu are nici o legatura ci Botezul. E un obicei de asta de la tara.
Legat de botez noi avem si sala si biserica si tot, mai putin nasii. Dupa cum am mai spus noi vrem sa facem si nunta tot atunci.Nimeni nu se ma prinde in ziua de azi, desi noi nu vrem decat sa cumpere lumarile si sa plateasca biserica.Asta nu crd sa coste mai mult de 10-15 mil.
Hai ca m-am deprimat iar.
Pupici si sa avem o sapt cat mai frumoasa.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)