Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 20
catal_ina10 spune:
Sa ne traiti dragi puiuti de 21; Alexandra Maria, David, Sara Maria, Tudor, Anastasia Maria, Alexandru!!!! Sa ne fiti sanatosi si voiosi!!!
Intr-adevar sase sarbatoriti azi, cate doi, un baiat si o fata in fiecare luna !
alinushali, fluturas2010, missmj, lorich, multumim!
mamicile incercate cu bebei bolnaviori! Sa se faca repede bine!
Mandra mamica de printesa Sara Maria
bebelu86 spune:
si noi am bolit 2 sapt fara o zi
asa k incarca-te cu rabdare, nu te enerva cui socrela k ii transmiti si lu bb. trimite-o la satu mare, cat mai departe k acu ai nevoie de liniste si sprijin, nu de stres
cum zice si irina, dc alaptezi exclusiv, nu iti face probl cu cacuta. mai ales k e la fel ca pana acu
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
angieangie spune:
la multi ani!!!!!!!!Alexandra Maria, David, Sara Maria, Tudor, Anastasia Maria, Alexandru!!!! sa fiti sanatosi alaturi de familiile voastre
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
gabrielaromt spune:
Multumim de urari si La multi ani celorlalti sarbatoriti ai zilei! Astazi facem doua lunite si mergem si la vaccin. Avem programare la 6.30. Sper sa nu avem efecte adverse si sa nu planga piciu ca nu suport sa-l vad ca sufera.
vreau si eu doi ani acasa!! Dar nu ne permitem nici cum. nici nu stim ce o sa facem cu piciu de la un an incolo, ca nu am pe nimeni in buc.
Poate castigam la loto si imi bag picioarele in job
Pup fetele!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
zumzu spune:
Puiutii vostri cam cat iau in greutate intr-o saptamana?
intreb pt ca in ultima sapt. a luat cel mai putin de pana acum (190g)
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
fluturas2010 spune:
Lori, chiar o sa incerc..sa vad ce iese..
ha, ha..ce bine ca eu n-am soacra....(am ..dar e ca si cand nu ar fi..ce bine!!!!)
zumzu spune:
Un vot calduros si de la mine pentu magazinul DIKA. Dar din pacate e ceva cam scump, dar hainele sunt suberbe: e imposibil sa intru si sa nu-mi gasesc ceva (asta dc am si bani )
bebelu86 spune:
cine face capitol nou??? ca eu abia scriu un mesaj cu stanga. donsoara iar e in brate la supt
Zumzu eu zic k nu e probl. de acu o sa ineapa sa ia mai putin in greutate.oricum ia bine si asa. buba nu stiu dc ia 150 p sapt. si dr a zis k e ok.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
zumzu spune:
eu ziceam ca nu mai iau marturii, sa nu mai dau banii dar m-am uitat acum pe siteul ala si imi vine sa iau 3 marturii nu una
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu eu ziceam ca nu mai iau marturii, sa nu mai dau banii dar m-am uitat acum pe siteul ala si imi vine sa iau 3 marturii nu una Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 |
hihihih
hai ca ma bag sa fac cap. nou
abia am scos si eu tzatza din gura, sper sa nu se trez, ca e zgomot pe scara.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011