Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La cat mai multe lunite Irinuca!

sanatate bolnaviorilor!

Pitica are din nou tuse...fara muci si fara febra...o las doar pe siropel si picaturi omeopatice

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani
Irina.c., veroboroda, carpatina, carma si ceamica(Ema)!

Sa fiti sanatoase, fericite si implinite! Sa va fie vietile pururea imbogatite de zambetele puilor vostri!

Mii de scuze de intarziere!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Bun venit, Benjamin! Sa-ti fie viata frumoasa ca numele pe care ti l-au ales parintii, sa fii sanatos si mereu inconjurat de dragostea surorilor zambilite si a parintilor!
Felicitari, danielle! Refacere rapida si lapet-n tzitzi!

La multi ani, Darius de mami myral! Sa strangi multi ani sanatosi si fericiti alaturi de acest prim anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani doamnelor Carpatina si Ema cea mica! Sa va fie viata senina!

Bun venit pe lume bebe Benjamin! Danielle , refacere rapida si bebe sanatos si cuminte!

La multe lunite inainte domnisoara Irina cu ochii albastri ca marea si la fel de frumosi ca ai ochioasei mele preferate!

La muti ani Darius,bebe lupatator de Myral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Noi bine pe jumatate; tata si fiica bine dupa viroza care ne-a decimat, mama si fiul amigdalita pultacee cu febra 40 dupa aceeasi viroza. Va pupa cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Vin si eu ragusita sa urez La Multi Ani pt scumpele noastre Irina.c., veroboroda, carpatina, carma si ceamica(Ema)!!! Sa aveti parte o viata senina, plina de multe bucurii, impliniri, sanatate si clipe minunate alaturi de cei dragi voua!!! Petrecere frumoasa. Portia mea de tort puteti sa o donati cui o doreste ;)

Mergi la inceput

Da, si noi suntem cam virusati toti. A inceput Lisa lunea trecuta noaptea cu febra peste 39! Dr a zis a doua zi ca e laringita, dar nu ne-a dat antibiotic, pt ca a zis sa asteptam 3 zile si sa vedem cum evolueaza. Daca febra creste si starea se agraveaza, e bacterial si antibiotic. Altfel, e viral si corpul lupta sa se vindece, asta daca nu da in alte-cele... Dar sa o tin acasa, ca e contagios! Asa ca am tinut-o sub observatie, tinut febra sub control cu antitermice, sirop natural si pastile homeopate pt tuse, probiotic si ulei de seminte de dovleac, ceai. Pe joi, insa, a inceput si Adam, aceleasi simptome, febra, urlat de durere de gat, plus ca iese si un canin. Iar vineri eu si sotul am ingrosat si noi randurile, noroc ca noi fara febra. Daaaaar, organismul munceste extra sa ne tina pe picioare, asa ca seara cad lata la 9 :( Noi ne simtim de parca am inghitit un arici si ne-a stat in gat! Copiii tusesc productiv, stranuta, dar sunt spre bine. Lisa s-a cerut azi la gradi, asa ca am dus-o, dr a zis ca nu mai e pericol contagios de saptamana asta. Eu as fi vrut sa o tin acasa, insa nu am avut cu cine discuta. Asa ca am dus-o si le-am dat instructiuni sa ma sune daca e ceva. Am sunat eu mai devreme si tocmai ce adormea, a mancat ok, deci e bine! Adam doarme, a adormit greu, inca e cald, dar nu i-am mai dat panadol/nurofen, sta doar pe naturiste... Eu ma tratez cu extract de frunze de masline .

Mergi la inceput

Intre timp am terminat si programul Hypoxi. Rezultatele nu sunt asa de fantastice ca cele "promise", insa, per total, nu regret ca l-am facut, regret doar ca a fost asa de scump . Dar sa le iau metodic, fara a fi intr-o ordine anume, decat ca asa imi vin in minte:

Plusuri: exercitiu sustinut minim 40min/sedinta, 3 sedinte/saptamana. Sugestii si sfaturi primite, incurajari si sustinere. Organismul s-a obisnuit sa depuna efort, de unde la inceput abia scoteam 3km si catre 200 calorii pe nivelul 3-6 de complexitate, la final reuseam 4.5km, 350calorii si nivelul 9-11. Faptul ca aveam costumul de neopren pe mine e un plus in sensul ca adauga greutate si trageam mai tare. Organismul a avut un soc sustinut si a trebuit sa se adapteze repede, asa ca sunt pregatita de exercitiu sustinut mai departe.

Minusuri: fff scump! Sigur nu am dat jos din talie cei 20-30cm trambitati pe website si reclame. Sambata ma duc sa facem ultimele masuratori sa tragem linie si sa vedem ce si cum, insa dupa haine nu am dat jos semnificativ in astea 12 sedinte, desi parca arat altfel.

De atunci m-am inscris la gym la un program self-manage, adica imi fac o evaluare si imi recomanda un program specific mie, apoi evaluari lunare si ajustari. Am acces nelimitat la aparatele cardio (biciclete, eliptice, stepere, rowers, threadmills, la sala de forta, la sala de box si la toate clasele organizate). Plus au facilitati sa pot lasa copiii cat sunt eu in focuri, ceea ce e super. Platesc, of course, dar suma e modica si copiilor le place tare mult.

Am citit fff multe articole recent despre slabit etc, asa ca tinta mea e sa imi recuperez muschii si sa scap de grasime! Kg probabil se vor ajusta pe parcurs. Musai sa merg de cel putin 2 ori in cursul saptamanaii si de 2 ori in weekend, dar tintesc sa merg si zilele cand ploua sau cu vreme nasoala. Azi am evaluarea, asa ca va tin la curent cu ce si cum. Intre timp am fost de 3 ori, aprox 1h de fiecare data, cand am muncit pe eliptica 7km, urcat 1km inaltime (adica am ales un program mai dificil, ca sa trag mai tare), heart rate aprox 137, calorii undeva peste 350. Deci, daca trag in halul asta la galere ca sa scap de 350 calorii, nu prea ma lasa inima sa ma indop cu bomboane, ciocolata, inghetata, etc. Dar am mai scapat in lucerna ... Nu-i nimic, platesc pt fiecare inghititura hiper-calorica! La clase nu prea pot ajunge, ca nu mi se "pupa" cu programul copiilor, pana ii scot din casa etc. Insa tare ma arde sa ma duc la www.trxtraining.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=SFNT&_kk=TRX&_kt=ed5e3f1c-24dd-4cac-ba56-25a5a00069c2&gclid=CKCouPSY4acCFQvbbgodUg-l8w" target="_blank">TRX - suspension training... De Pilates si Yoga chiar nu am rabdare. Imi trebuie ceva mai "hard core" . Pna auna-alta, ma tin de treaba cu cei 7km/sedinta si daca dau si la vasla vreun 1.5km, numai bine! ;) Si uite asa creste adrenalina si energia mea si-a revenit la cote decente :D

Acum o iau la pas ca iar e tarziu si trebuie sa merg dupa Lisa, plus apoi in parc cu copiii si diseara evaluarea pt training. Si uite asa mi s-a dus ziua. Unde mai pun ca nu mananca ff bine nici unul, gatesc cam degeaba, ca ei, pas . Nu tu pui, nu tu cartofi, nu tu mamaliga, nu tu supa... :(( Nu mai stiu ce sa fac. Sper sa treaca repede!!!

Va pup cu drag

Aaaaa, pupici pt Irina de Luy. Sa cresti mare si isteata ca surioara Me!!!

Rox, durerile de genunchi/picioare la Andrei pot fi de la crestere brusca. E ff inalt si probabil a avut un puseu de crestere si s-a lungit brusc. Citeste despre asta si baga dieta adecvata, vit D, calciu etc, of course, din mancare si soare :D

Gabriela, multa sanatate fetelor si bafta la luat decizia cea mai buna pt Sara cu operatia de amigdale. Eu sunt pro, daca sunt probleme repetate, interfereaza cu alimentatia, cresterea, sanatatea, imunitatea etc. E nesanatos pt un copil sa treaca prin nenumarate viroze, cicluri de antibiotice etc. Nu isi intareste imunitatea, ci, din contra, o scade, plus ca poate interfera cu cresterea si dezvoltatea copilului. La noi nu sunt probleme de gen, dar stiind cum a fost cu polipii si cat de bine a fost dupa operatie, dupa consultul cu medicii cei mai buni nu as ezita sa o operez la peste 3 ani. Am fost si eu pe acolo, am fost operata la 3 ani si am fost super intr-o saptamana si niciodata nu am avut probleme de atunci, tratez laringitele cu inghetata si gatul nu a fost niciodata o problema pt mine. Mama a facut operatia cand avea peste 30 de ani si recuperarea a fost ff greoaie, toata viata a tras cu amigdalite si inflamatii ca pana la urma sa ajunga la aceeasi concluzie. INSA, voi stit care e situatia exacta la voi, cum evolueaza, cat de des sunt episoadele, recuperare, medicatie etc. Succes.

Danielle, bun venit lui Benjamin, sa va creasca mare si istet cu sanatate si fericire, sa va acomodati usor si repede la viata in 5 si sa fie bine primit si rasfatat de surioarele mai mari . Poze?!?

Scuze eventualele greseli, acum chiar am sters-o! Zoom-zoom :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adimercedes o incintare sa te citesc, mai ales la partea cu dieta si exercitiul...

Nu am timp sa detaliez ca dimineata mi-am ocupat-o cu trimis si uploadat poze dar de azi tin Rina, merg diseara si la sala.

Excelenta abordarea ta, patience and consistency astea sunt cuvintele cheie.

Ziceam ca te intreb de Australia dar intre timp mi s-a fixat ideea ca daca nu esti IT-ist cam greu acolo la voi cu ingineria noastra...

Cu amigdalele era Daria. Sara a fost operata deja si are doar beneficii.

Sanatate va doresc, atit voua cit si Anei si lui Vlad.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
eu am disparut de vineri, am fost si inca sunt foarte ocupata la birou, mult de lucru si putin timp. In weekend nu am cum sa ma apropii de calculator, deci nicio sansa sa va citesc. Ieri, cand sa recuperez, m-a lovit boala. Durere de stomac, de cap, tuse, frisoane...brrr. Si de dimineata diaree. Si, ca sa fie tacamul complet, Alexia a facut iar febra! Ieri dimineata a avut ultima doza de antibiotic, seara era putin calduta, pe la 3 dimineata avea 39,4. Dar pana dimineata a disparut, cred ca e si de la dinti, o supara tare. Si mai si tuseste. Oricum, am dus-o la gradinita, toti tusesc. Daca mai face febra, am de gand sa o duc sa-i fac analize inainte de a-i mai da anitbiotic, ca daca tot otita e, poate trece la fel de bine si fara antibiotic. Iar daca e viral, oricum antibioticul nu ajuta.
Deci asa cu noi. Macar de maine sunt in concediu 3 zile, sa pot pregati ziua Alexiei, asta daca nu cumva se va imbolnavi si-mi va da planurile peste cap. Sper din tot sufletul sa fie bine!

Vad ca sunt multe cazuri de boala pe aici, Veveritii, Cangurii, sanatate tuturor! Sper sa scapam odata de iarna asta ca am ajuns sa o urasc!

Luy, nu stiu ce ceri de la mine! Poze nu am mai pus de mult timp. Ultimele sunt de la sarbatori, uite aici:
http://community.webshots.com/user/Yaias

Mergi la inceput