Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
Si ca sa termin intr-o nota pozitiva, dupa luni de munca si nervi, am reusit sa depasesc un prag psihologic: am trecut la prefix cu 7 la greutate! Mai am mult de lucur, dar e pu prag pe care l/am depasit si de acum tot in jos o tin! 
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
Ana, multa, multa sanatate, offf, ce a mai fost pe capul vostru si iarna asta

Adi, multumim pentru pupici si urari
. Multa sanatate si voua, sa va refaceti cat mai rapid ! Nu pot sa nu spun inca o data cat de mult te admir pt perseverenta si organizarea de care dai dovada, esti un exemplu pt noi toate
. Eu cred ca nu mai sunt in stare sa fac nici macar 10 abdomene
, nici nu pot visa ca as putea ajunge la sala... 
Yaia, si voi bolnavi ?
Iar ????
Pupam tare-tare, sa va faceti bine, ca aveti treaba saptamana viitoare si trebuie sa fiti in forma
. Multumesc pt poze
si ca sa nu zici ca nu dau nimic la svchimb, am trimis pe mail poze cu motata de 6 luni ![]()
Rox, daca nu i-ai dus si tu pe copii sa-i cauti de toate cele... Sper sa fie toate bune si sa nu mai aveti probleme fara explicatie
. De ce vrei sa-i faci periere lui Andrei ? Si ce inseamna sigilarea maselelor la Alexandra ? De ce se face ? ( ca 'pe vremea mea'
n-am auzit de asa ceva )
Mult succes cu noua sefa, poate n-o fi d..... asa de negru si o sa fie ok si cu ea.
Sabina, bravo pentru ca reusesti sa te ocupi de pasiunea ta cu fotografia !
Felicitari inca o data pt evenimentul de la Viena
. Nu ne-ai spus insa cum au iesit analizele 
ceamica, sper ca azi esti mai bine 
De ieri a reinceput si Maria gradinita, ieri a plans iar
, era de asteptat dupa o pauza de 2 saptamani. Azi insa a fost bine, nu a plans deloc. S-a consolat dandu-si cu 'ruj'
inainte de plecare, sa fie frumoasa ( i-am luat sambata un balsam de buze pt copii si e tare incantata de el ) ![]()
Sper sa nu se mai lipeasca nici un virus de ea si sa uitam de boli o luuuuunga perioada de timp.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
Luy, multumim mult! Si eu sper sa fie bine, ca mi-a ajuns cu bolile. Abia astept vara! Acum tot stau cu ochii pe telefon, sper sa nu ma sune de la gradinita ca are febra!
Ce frumoasa e Irinaaaaaaaaaaa! E absolut superba, ochioasa ca si sora-sa, doar ca pe albastru! Si ce ciuf frumos are! Sa fie sanatoasa si isteata, ca frumusetea a rezolvat-o!
La multe luni!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
Adi, Ana si Yaia, multa multa sanatate.
Yaia, felicitari pentru obiectiv atins.
Luy, pup fetele frumoase foc. Asa e, am cam exagerat cu analizele, dar din cand in cand nu strica, mai ales ca ai mei sunt vaicariciosi rau. Pentru Andrei vreau periaj sa ii indeparteze placa moale pentru ca asa apar cariile, iar el nu se spala bine si nici nu ma lasa pe mine sa il spal. Pentru Alex, sigilarea este invelirea maselelor definitive in invelis de fluor care reduce riscul de cariere. Nu era pe vremea noastra, nici eu nu stiam ,am auzit de la alte mamici si de la doctoresa cand am fost la control,
Roxana_G spune:
Ca tot vorbeam de periplul meu medical, azi am incheiat turul pentru Andrei, cu o eco perfecta. Deci el este bine. Mai avem dentistul luna aceasta si oftalmologul in aprilie si gata pana la anul.
Acuma abia am inceput cu Alex, suntem la stadiul de analize si urmeaza cateva consultatii mai detaliate, inclusiv gastroenterolog sa vedem ce e cu durerea ei de burtica (ea o localizeaza si pare sa sufere cand apare). Dentist si oftalmolog urmeaza si la ea.
Va mai tin la curent cu investigatiile.
Roxana_G spune:
Aseara am reinceput fastrack pentru Andrei, in sediul din Pipera care este chiar la gradi a noastra. I-a placut mult si eu am fost mult mai incantata decat dincolo, si de educatoare si de reactia lui Andrei.
Va rog daca aveti idee unde sa duc fata la cursuri intensive de engleza sau daca stiti vreo profesoara care vine acasa, dati mi si mie un semn. Multumesc.
luy spune:
Yaia
felicitari pentru prefixul 7 
Rox, eu nu zic ca ai exagerat cu investigatiile copiilor, nici vorba, voiam sa spun ca ati avut si voi o gramada de umblat. Si chiar si asa se mai plang de dureri pt care nu aveti explicatii... Si eu sunt adepta : "mai bine sa verificam si sa prevenim, decat sa ajungem sa tratam" si sanatatea e f.importanta pt noi, de aceea facem un efort financiar si platim abonamentele medicale pt fete. De altfel la fiecare durere si problema de sanatate mergem la clinica sau sunam la urgente de se intampla in weekend ceva, macar daca dam acesti bani, sa stim de ce.
Si pe Maria vreau s-o duc si eu la stomatolog, ca noi amandoi avem probleme cu dintii ( cel putin eu sunt varza-varza
) si nu vreau sa treaca prin ce am trecut noi. Bine, cand eram noi copii nici nu aveai foarte multe optiuni, insa eu imi amintesc ca in clasa a 5-a aveam dintii din fata cariati si de atunci a inceput cosmarul 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Luy, nici nu ma gandisem ca tu crezi exagerat, eu insami ma consider asa. Dar cum eu am rar timp, mai bine sa fiu exagerata acum decat sa aman ceva ce poate fi serios. Oricum azi am fost si cu Alex, mai avem ceva invstigatii si la ea, dar se pare ca e mai degraba nevoia de atentie. Dar abonament degeaba avem ca au devenit tare zgarciti cu investigatiile (ba inca dr ii zisese mamei mele cand a fost cu Andrei ca e interzis sa dea analize mai devreme de 3 luni, orice ar fi). Pentru ca Alex nu a primit, o sa i le fac contra cost oricum. Cat despre dentist, prevenirea e mai buna decat tratamentul, si cum noi nu am acordat importanta necesara acasa, macar in cabinet sa o facem. Iti povestesc joi ce si cum.
Erina spune:
Uite vcum au scris mamaicile acum cind pot citi doar la ceas tirziu!!!
Sanatate bolnaviorilor!!!
Yaia, felicitari pentru prefix, la cit mai multe tot in jos!!! Sa fie bine Alexia sa va priasca petrecerea.
Roxana si eu am vrut sa scriu demult ca poate nu o fi asa de rea noua sefa. Tinem pumnii.
Ce bine ca au iesit toate bune la Andrei. sa fie la fel si la Alexandra. Nici Daria nu isi periaza dintii prea corect si nici nu vrea sa ma lase pe mine sa o fac. La ultimul control a zis ca e Ok dar mie mi se par un pic galbui...
Mai spuneai de vecinii straini... la noi am identifcat vreo trei care ghinion, sunt si mai mici ca Daria.
Deci e super fast track-ul. Ce program au si ce costuri. Desemeni ai auzit cumva in zona de un Club Yupi sau ceva de genul (mi-a spus o chinezoaica din complex, am cautat pe Internet dar nu apare nimic).
Luiza, sa fie dimineti linistite cu Maria ca cea de astazi!!! mare minune cu lip gloss-urile astea si domnisoarele nostre!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
ceamica spune:
Sanatate multa Ana si Vladut, Adimercedes si Adam , Yaia si Alexia !acum vad ca umbla virus par .....
sanatate si Soniei ,sa o ocolesca virusii !
multumim de ganduri , suntem amandoi mai bine!
ieri mi-am lasat copilul nesupravegheat 4 ore

, m-am asezat langa el la desene si am adormit 

de la boala asta. Cand m-am trezit mititelul dormea langa mine , dragul mamei !!
Am ramas cu durerea in gat , un pic de tuse si cred c-o sa fac cunostinta cu antibioticul la cum e sputa
. Sebastian continua sa suiere cand doarme dar nu mai are starea alterata si zic eu ca suntem pe calea cea buna
Roxana multumesc
, Roxali multumesc
, Yaia multumesc 
Felicitari Andrei si Alex pentru progresele la engleza ! Roxana , nu vad de ce nu te-ar placea noua sefa !
Adimercedes felicitari pentru terminarea programului ! Eu citisem (n-are legatura cu tine )ca dupa ce intelege ce are de facut , al naibii corp , inainte de ora de alergat se pregateste si el ,,moral'' si anume -incepe sa isi faca rezerve de grasime 
sa poata rezista ! Asa se explica faptul ca desi fac jogging , unele persoane nu reusesc sa vada vreo modificare substantiala in aspect. ba din contra...creste nemultumirea
Yaia felicitari pentru castigarea luptei cu kg . Superbe pozele sub apa !
Mada28
!
finalul e pentru Alinkv
am revenit la ora ce m-a consacrat :)))) Nu ma uit la ceas ca-mi fuge somnul
noapte buna sa aveti