Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 2

Gabriela77 spune:
 La Multi Ani pentru frumoasa Ema! Sa fii fericita si sanatoasa, norocoasa si mereu bucuroasa!
Gabriela, mami de 
Sara Ioana (29.08.2007) si 
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele 

luy spune:
 Buna dimineata, o saptamana frumoasa va doresc 
 si va las o 
 fierbinte si aromata sa incepeti ziua cu energie !
Azi Irina implineste 6 luni, asa ca prelungim petrecerea din weekend si va ofer o felie de tort virtual 
In cursul zilei vom avea si sedinta foto, ca nu pot sa nu imortalizez momentul 
. Ma uitam aseara la pozele de acum 3 ani, cand implinise Maria 6 luni... Pfiiii, ce-a trecut timpul ! Nu regret, pt ca nu a trecut in zadar, azi am 2 fete minunate si ma simt incredibil de norocoasa.
Luy, 
 mamica de 
Maria Teodora 
  ( 25 aug 2007 ) si 
 Irina Alexandra 
 ( 21 sept 2010 )

luy spune:
 Si pt ca veni vorba de poze, o rog pe Yaia   sa trimita din nou pe mailul comun un link catre pozele Domniei Sale 
. 
Inca o intrebare : exista pe aici mamici care au luat pt ai lor pitici albumul 'Minunile lumii' de la Mega Image si au dubluri la cartile cu animale ? Noi mai avem nevoie de 19 carti pt a completa albumul si avem o multiiiiiime de dubluri, asa ca vrem sa facem schimb ![]()
Luy, 
 mamica de 
Maria Teodora 
  ( 25 aug 2007 ) si 
 Irina Alexandra 
 ( 21 sept 2010 )

Gabriela77 spune:
 La cat mai multe lunite, Irina dulce si frumoasa!   
Erina, ce faceti? Ce fac puiutii? V-am visat azi-noapte
Teodora, e bine Mihnutul? M-am gandit la voi in weekend
Gabriela, mami de 
Sara Ioana (29.08.2007) si 
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele 

ceamica spune:
 La multe lunite frumoasa Irina !
Luy 
multumesc Greyeras
, multumesc Luy 
 , multumesc Danutza 
 , multumesc Erina 
 , multumesc Vale 
, multumesc Gabriela 
acum nici nu stiu cum ma cheama , ma doare toata carnea pe mine , am 38,1 si capul cat o banitza. Si se invarte casa cu mine, mai mult ca sigr am dormit cu febra.
Nu stiu cum am reusit ca ieri eram chiar fresh ![]()
Minunatul este si el acasa cu mine , bolim amandoi. Aseara am ajuns cu el la budimex si-i spunea dr ca el vomita si dr zicea ca nu se poate asa ca i-a pipait stomacelul. In 5 min i-a reusit !!! Oricum de cateva zile era infundat si mai mult m-am dus nu pentru febra ci pentru ca acuza dureri de stomac fara sa fie deranjat .
va pup

Erina spune:
 Buna dimineata!
Am revenit si noi!
Dorim la multe lunite frumoase Irina! Abia asteptam sa vadem pozele, ma intreb daca e din nou un subiect super interesant Luiza!!!
Sanatate Ema si Sebastian si tuturor bolnaviorilor!
Gabriela suntem bine. lui David ii ies dintisorii si e cam plingacios, Daria e OK. S-au distrat mult la Pitra Neamt. l-am sarbatorit din nou pe Davdi cu citeva verisori. Daria adora momentul la Muti ani si sa sufle in luminare asa ca a fost superincintata!
Cred ca stiu de ce m-ai visat.
 Aseara mergeam spre Matei si am vazut la parterul unui bloc o firma. medicina de familie dr. G. M M-am gindit la tine.
-------------------------------
mamica Dariei
 si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

greyeras spune:
 Neatza fetelor!
Sa-ti traiasca fetita Luiza! La mai multe lunite Irina! Te cred si eu ca esti o mamica fericita si implinita cu asa comori acasa!
Ema multa sanatate si tie si lui Sebastian. Tare greu trebuie sa-ti fie, ai grija de tine si de baiat! Multa sanatate.
Erina asta ii place si Adelinei cel mai mult sa sufle in lumanari.:) Cred ca piticii sunt in mediul lor la PN.
Am luat si eu o pauza mica de calculator. Sunt curioasa daca i-a placut azi Adelinei la gradi si cum au recationat prietenele ei cand au vazut-o tunsa. De dimineata alergam dupa ridichii, am uitat ca azi trebuia sa duca ridichii si lalele la gradi, au lectie pe aceste teme.
O saptamana frumoasa va doresc fetelor!
Mamica  de  Ana–Adelina (24.09.2007) 

Roxana_G spune:

Carpatina si Ema 
, sa fiti sanatoase si fericite! 
Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici! 

Roxana_G spune:
 Noi suntem ok, azi am fost cu Alex la un control de rutina dar nu pare sa fie nimic si nici nu au vrut sa ne dea analize de facut.  Ceva consultatii sunt oricum, o sa vedem.
In weekend am plecat numai eu, copiii au ramas cu mama.  Noi aveam un program deja organizat si ar fi trebuit sa mearga si parintii mei, insa tata nu era ok.  Pana una alta nu e nici porcina si nici alta forma de gripa, are o simpla viroza care l-a doborat pentru ca are sistemul imunitar slabit.  Inca nu se simte bine, in ciuda tratamentului.
Andrei incepe de azi cursurile de FTK, din nou, insa in locatia noua din gradinita noastra.  Azi e lectia demonstrativa, ramane sa vedem cum se va obisnui dat fiind ca ar fi cel mai mic din grupa lui.
Vineri am fost la orele deschise de engleza.  Au fost extraordinare, copiii foarte buni, profesoara la fel.  Am participat si noi parintii la jocuri, a fost tare haios sa facem pe nestiutorii ca se ne sufle copiii.  Eram impartiti pe echipe si m-a impresionat mult spiritul de echipa la cei mari.  La Andrei nu au fost atat de multe jocuri in echipa, insa cu participarea tuturor.  Cu siguranta e metoda cea mai adecvata de invatare.  Copiii sunt multumiti, si eu am fost multumita de progresele lor la engleza, inclusiv la Alex.
Cam atat de la noi.  Saptamana aceasta e mai lejera pentru mine, de saptamana viitoare incepe cosmarul adaptarii la noua sefa.