Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Alarma falsa... mai doarme... doar s-a chinuit sa mai faca un part mic...

Mirela, ieri ma plimbam prin IOR si am vazut atatea perechi de gemeni . Pe tine nu te-am vazut, nu ne-am intersectat. La un moment dat aveam in raza mea vizuala 3 perechi de gemenasi. Si toti cumintei... nu ca al meu care daca deschide ochii nu mai vrea sa stea in landou. Si uite asa ma vezi cu bebe in brate si impingand caruciorul...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

si tati nostru agita fata cand vine seara acasa.
Si el este constient ca face asa...cand vede ca nu o mai potolesc din plans cica si-ar da doua palme...hmm
il amenintam amandoua in fiecare seara ca nu-l mai primim acasa

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Neata!
Am senzatia ca si tati il agita seara cand ajunge acasa... el e dornic sa-l draganeasca si asta mic se pune pe bocit. I-am si zis ca mi-l agita si s-a ofticat... ca cica nu mai vine acasa atunci
Si mi-a mai trantit una ieri seara, ca cica nu ma organizez prea bine ca a ajuns acasa si era casa vraiste..

Am auzit un marait. Fug!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Fata mea a dormit aseara la 12 si pana la 6 nu s-a mai trezit (asta da minune). Mie nu mi-a trecut prin cap s-o trezesc sa-i dau papa. Asa ar fi trebuit sa fac?
A stat prea mult nemancata? Noi nu avem decat 4.400g

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Pfuai, daca-mi zice consortul ca e casa vraiste (de altfel fooarte adevarat) il culc pe presh la intrare. Pai cum drac, io-l pazesc pe fi-su, n-am timp de alte alea.
Nus daca v-am zis dar la noi barbatul gateste. Ieri nu mi-a lasat mancare si m-a gasit dupa-amiaza cu nervii pe bigudiuri. Cand m-a vazut nevrozata m-a intrebat direct "ce sa-ti gatesc?".
Daca nu ma lasa bubu sa fac nika...
Azi-noapte a bagat somn de la 23 la 6 dimineata dar nu ma laud ca cine stie ce surprize ma asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Fata mea a dormit aseara la 12 si pana la 6 nu s-a mai trezit (asta da minune). Mie nu mi-a trecut prin cap s-o trezesc sa-i dau papa. Asa ar fi trebuit sa fac?
A stat prea mult nemancata? Noi nu avem decat 4.400g

mie la maternitate mi-a zis ca ziua sa-i dau la max 4 ore (deci in maternitate) iar noaptea s-o las sa doarma cat vrea. Eu nu cred ca trebuie sa trezesti copilul sa-i dai papa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetele
Ieri am fost in parc cu tati, cu fratele meu si cu prietena lui...mai mult tati a impins carutul, ca eu am mers pe role . deja simt putina febra musculara.am dat si de niste aparate d'ala de fitness in aer liber si m-am prostit putin pe acolo...cred ca maine o sa merg ca un robotel ! Baiatul meu nu a dormit deloc cat am fost afara, de la 13 la 17, ciudat, el mereu dormea afara. cred ca de data asta a vrut sa stea treaz pt ziua mea .a adormit pe la 19.40 si s-a mai trezit pe la 1 si ceva....m-a lasat sa socializez si eu.au fost nasii,fratele si prietena lui...am facut un gratar ca inca mai era frumos afara. a fost super. De astazi s-a stricat vremea .. nici nu m-am mai trezit asa cu chef de viata cand am vazut cat de intunecat este afara.
angie baiatul tau bolnavior ! sa se faca bine repede
lori ma bucur ca Robertel este mai bine si ca Ana nu a luat raceala de la ea...asta iti trebuia...2 copchii raciti ! Am vazut acum ca si tu esti fan MJ , zzzzzzuper !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

La multe lunite pt bebelusii Stefan,Karina,Elena,Theodor si Maria Raysa
Si mie mi-a zis dr sa ii dau ziua la max 3-4 ore, si noaptea sa nu il trezesc sa ii dau papa.
Am uitat sa va zic, bebe meu a luat in ultima luna 1kg si 4 cm...deci am ajuns la 4900g si 58 cm, suntem mari !

Am o problema...al meu bebe s-a invatat sa adoarma numai cu tzatza in gura , chiar daca e satul, cand ii e somn casca gura dupa tzatza, suge de cateva ori si adoarme. ce ma fac ?

Mergi la inceput

In cazul asta eu nu stiu ce sa-ti spun ca bebelina mea in mod normal numai asa adoarme. Si daca ii scot tzatza din gura se trezeste, trebuie s-o las sa doarma profund si dupa aia o scot. In cazul asta nici nu prea scoate aerul ...si de-asta ne doare burtica si uite aici cerc vicios

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Am o problema...al meu bebe s-a invatat sa adoarma numai cu tzatza in gura , chiar daca e satul, cand ii e somn casca gura dupa tzatza, suge de cateva ori si adoarme. ce ma fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Buna dimineata!
Aici ploua, dar eu pot sa ma laud cu o bebelina de doua luni fix. Multumim de urari dragi mamicute.

Lorich, ce mila mi-e de tine cu doi copii, unul bolnavior, si voi pe drumuri....dar ce sa-i faci?
De fapt ma gandesc la toate mamicutele cu doi sau mai multi copii acasa.

Angiesa se fac bine baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

multumim de urari, vreau sa spun k suntem pufoase amandoua, dar doar Ysa este o mare santajista si smecheroasa, ne place sa ne facem ghem pe tzatzile lui mami si ii bagam somn la greu, mai nou avem si planset de chemare rapida cand nu este bagata in seama.

va invitam la o felie de tort si un suc de portocale.

Ps. ne-am luat si noi carutz si afara e urat

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput