Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela2 spune:
neata
noi ieri am iesit cu caruciorul
l am convinsp tati sa ni l coboare, ca deh are 25 de kile caleasca
m m intalnit cu o mamica de gemeni
deci se uita lumea la noi ca dupa urs
un carut rosu si unul albastru
10 km am mers
din dudesti pana in IOR, plus inconjurat balta din parc si drumul inapoi acasa
motanii au dormit, auservit masa in oras, le a placut
super, mai vreau
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Mimo spune:
Buna dimineata si o zi linistita!
Ma poate ajuta cineva cu un kinetoterapeut care sa vina acasa? Mi-a recomandat pediatra sa facem cateva exercitii, ca bebe al meu inca nu-si tine caputul si ar cam trebui sa se intample.
Dolores sau alte mamici care ati avut bebei prematuri, stiti daca mai este pericol de deshidratare la 3 luni daca are un interval intre mese de 8 ore? Ca vreo doua seri a mancat la 8 ore distanta, din care 5 dormite si nu stiu daca sa-l trezesc mai devreme. Intreb pentru ca pe la o luna nu trebuia sa-l tin nemancat mai mult de 4 ore.
Luca Alexandru, mica mea comoara
maimutzica10 spune:
buna dimineata LOUTZY (multumim), buna dimineata tuturor!
LUCIACT si in B e innorat, bate un vant... brrrr... cre ca stam cu nasu' la cutie azi.. zic astia la tv maxima zilei 11 grade si va ploua, yak!
MIRELA, ce misuneala pe voi! cu adevarat temerara ai fost, mamicule, la asa distanta parcursa! la cat mai multe iesiri asa placute! deci ai inceput sa cauti cuscre si nurori; deci gemeni la gemene trag... sau viceversa?!
MIMO, io stiam ca nu trebuie sa-i trezim pe bebei, acu' 8 ore e cam mult sa stea nemancat (parerea mea); 8 ore mi-ar lungi si mie urechile de foame, da' io nu-s etalon bun ca-s fomista; pe-a mea am lasat-o cel mai mult 4,5 -5 ore (in general se trezeste ea la 3 ore pe ceas, dar are momente in care pica rapusa de obo); despre kineto nu stiu sa-ti spun
imi vine sa ma duc inapoi in pat, da' poate dupa amiaza fur o ora..
o zi placuta sa aveti!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo Buna dimineata si o zi linistita! Ma poate ajuta cineva cu un kinetoterapeut care sa vina acasa? Mi-a recomandat pediatra sa facem cateva exercitii, ca bebe al meu inca nu-si tine caputul si ar cam trebui sa se intample. Dolores sau alte mamici care ati avut bebei prematuri, stiti daca mai este pericol de deshidratare la 3 luni daca are un interval intre mese de 8 ore? Ca vreo doua seri a mancat la 8 ore distanta, din care 5 dormite si nu stiu daca sa-l trezesc mai devreme. Intreb pentru ca pe la o luna nu trebuia sa-l tin nemancat mai mult de 4 ore. Luca Alexandru, mica mea comoara |
buna, zuza mea s-a nascut prematur.
pediatra a spus ca pana la 6kg trebuie hranita la cerere (dar nu mai tarziu de 3 ore)
ei bine , noi de la 3.5kg am inceput sa-i dam cand ii doreste inimioara , adica de pe la 1.5 luni , perioada cea mai mare in care a stat nemancata pt ca nu a dorit este de 6h (noaptea)si s-a intamplat de doar 2ori pana acum dar daca eu ma trezesc mai devreme nu o las mai mult de 4.5h nemancata.Ziua este ceas , la 3h, ceas ! la minut !
... acum depinde cum e si pustiul tau ...
sa va fie bine
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Mayane spune:
Neatza
Suntem in masura sa va aducem la cunostinta ca in urma cercetarilor efectuate de un expert de renume, s-a ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Puiul nu prezinta nici un interes
2. Iepurasul si Mieluta nu au fost inclusi in aceasta etapa a studiului
3. Urechea lu' Mielutu' este net superioara suzetei
Cercetatorul a constatat ca este mai interesat sa suga urechea lu' Mielutu' si sa adoarma cu ea in gura fara sa o scuipe, aceste calitati neputand fi evidentiate la suzeta.
Va citesc si revin
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
ziki spune:
citat din mesajul lui Mayane Neatza Suntem in masura sa va aducem la cunostinta ca in urma cercetarilor efectuate de un expert de renume, s-a ajuns la urmatoarele concluzii: 1. Puiul nu prezinta nici un interes 2. Iepurasul si Mieluta nu au fost inclusi in aceasta etapa a studiului 3. Urechea lu' Mielutu' este net superioara suzetei Cercetatorul a constatat ca este mai interesat sa suga urechea lu' Mielutu' si sa adoarma cu ea in gura fara sa o scuipe, aceste calitati neputand fi evidentiate la suzeta. :D Va citesc si revin "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
neata si de la noi!
iar sunt cu amandoi acasa, sper sa supravietuiesc
nu e ca ar fi greu, dar sunt obositori
revin.
o zi frumoasa sa avem!
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Mimo spune:
citat din mesajul lui andri31 buna, zuza mea s-a nascut prematur. pediatra a spus ca pana la 6kg trebuie hranita la cerere (dar nu mai tarziu de 3 ore) ei bine , noi de la 3.5kg am inceput sa-i dam cand ii doreste inimioara , adica de pe la 1.5 luni , perioada cea mai mare in care a stat nemancata pt ca nu a dorit este de 6h (noaptea)si s-a intamplat de doar 2ori pana acum dar daca eu ma trezesc mai devreme nu o las mai mult de 4.5h nemancata.Ziua este ceas , la 3h, ceas ! la minut ! ... acum depinde cum e si pustiul tau ... sa va fie bine Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
Ziua si el e ceas, mananca la 3 ore. Noaptea avea de regula o masa la 4 ore, dar de vreo doua ori a manacat pe la 20.00, apoi pana pe la 22.30 ne-am chinuit sa adoarma, a adormit si s-a m-ai trezit pe la 4.00 dimineata, deci se facura 8 ore nemancat. Adevarul e ca am adormit si eu si nu m-am trezit mai devreme.
Luca Alexandru, mica mea comoara
andri31 spune:
lasa mimo ca sunt bine. a mea e in puseul de crestere. aseara pana n-a bagat la ghiozdan 160 ml lp nu a fost chip sa doarma. si a mea a mancat de la 20 la 21 si a mai mancat la 02:00 .
fug! acum se indeasa. si la mine e pb ca manaca la o ora si apoi poate adoarme peste 2 ore.. atunci o las 1 ora in plus sa doarma deci manaca in loc de la 3h la 4 .
fii pe pace! daca le a foame urla ca din gura de sarpe.
dar seara oricum m-am obisnuit sa-i dau mai mult .. daca doarme mai mult are resurse
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Lorich spune:
Neata!!
Raport scurt:
-noapte alb galbui, adica cu treziri multe, dar nu asa rau ca data trecuta
-un Robertel mai bine sau mai bine zis parca spre bine, inca tuseste, muceste dar azi parca nu mai are febra.
-diseara ne luam catrafusele si ne mutam de acasa, asa primitori suntem ca primim musafirii chiar daca treb s apelcam sa dormim in alte parti
-LMA Stefan, Elena, Theodor, Karina si Maria Raysa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabrielaromt spune:
Neata!
Noi raportam o noapte dormita bine tare! S-a culcat piticu pe la 10 si a dormit pana la 4. Pt prima oara a dormit 6 ore legate. Eu nu-mi fac griji ca al meu e grasan, a ajuns la 6 kg, asa ca poate sa doarma si toata noaptea.
Singura problemuta sunt niste amarate de parturi care nu vor sa iasa... Si asa-i mai chinuie burtica .
Am senzatia ca si tati il agita seara cand ajunge acasa... el e dornic sa-l draganeasca si asta mic se pune pe bocit. I-am si zis ca mi-l agita si s-a ofticat... ca cica nu mai vine acasa atunci
Si mi-a mai trantit una ieri seara, ca cica nu ma organizez prea bine ca a ajuns acasa si era casa vraiste..
Am auzit un marait. Fug!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)