Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Mayane spune:
La multi ani sarbatoritilor STEFAN, ELENA ALEXANDRA, THEODOR ANDREI, KARINA MARIA si MARIA RAYSA
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Irinukaaa spune:
Hey!
Suntem si noi prin zona, ca am vrut sa iesim putintel afara... am iesit de fapt - dar am avut "concert" tot drumul, doar cand l-am luat in brate in magazin (am zis ca macar acolo sa nu se uite lumea chiar asa), iar apoi, inapoi la carut - plans continuu. Nici nu-l puteam aduce in brate ca bate vantul cam tare, iar la carut avem protectie din aia de vant si ploaie si era macar ferit.
Venit acasa, bagat tzatza in gura, adormit. Si bagase in el inainte de a pleca deci in nici un caz nu e de foame.
Apropo de ce intebai Carmen. Si al meu adoarme seara cel mai mult cu ea in gura. Dar intotdeauna il ridic si-l tin pana ragaie sau daca nu dupa o jumatate de ora il asez. La inceput nici eu nu-l ridicam tot timpul numai cu frica sa nu se trezeasca, dar mi-a vomitat odata in somn (noroc ca eram cu ochii pe el) si daca nu oricum se cam trezeste singur in maxim 20 de minute, ca-i vine probabil inapoi sa ragaie. Asa ca - in majoritatea timpului chiar daca el doarme la tine in brate cand ii vine inapoi - ragaie si adoarme imediat la loc. De-abia atunci il las jos sa doarma. Dar sunt si exceptii cand doarme bustean cat il tin la verticala, ii vine, ragaie si adio somn - ochi cat cepele!
Pupacei la buburuze si copii bolnaviori si cate un buchetel de la mamici obosite!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
sherbi spune:
ziua buna!
eu tot soilesc de dimineata intruna,sau ma chinui mai bine zis. dupa ce-i dau san il apuca frichineala, pt.niste amarate de partzuri, bineinteles, ca-i nekkt de 4 zile. apoi ia suza, o scuipa si pana adoarme imi sare mie somnul sau ma apuca pe mine mersul la toaleta, foamea, etc. acush doarme.
gabriela,lasa mama forumul si smotruieste prin casa, ca are si sotul dreptate, el munceste si tu freci menta? il mai apuca si pe al meu ca ce mare lucru sa stai cu bb, ca la el e greu ca tre sa aduca bani in casa. termin eu cu alaptatul si-l las o zi intreaga cu copiii sa vada unde-i stresul de fapt. ieri eram asa de obosita ca l-am capsat pe ala mare care face numai contra de cand am nascut...mi-am iesit din fire.
lori, ma bucur ca sunteti mai bine. dar cam nasoala treaba cu plecatul de acasa ca sa fii tu gazda buna. eu una nu fac gesturi d-astea marete, is mai egoista asa.
ma bate gandul sa imi fac si eu abonament la babyspa pt. 4 sedinte nu mai mult, ca ma da sotul afara din casa,sa fur meserie. crezi ca reusesc sa fac miscarile, sau risc sa-mi inec copchilu?
despre program de masa,eu ce sa zic, in maternitate nu dadeau neam lapte intre 12 si 6 dimi. era INTERZIS, ca sa zic asa. asistentele dadeau numai la program dupa ceas, ma cam enervau,ca al meu nu functiona dupa programul lor, iar lactatia nu se instalase inca. au zis sa-l pun la san intre 12 si 6 sau sa-i dau glucoza daca urla.
eu nu l-as trezi pt. papa, desi intr-o noapte asta amfacut din cauza de dureri crunte de sani plini.
am comandat si eu colacel.
am inceput sa-mi schimb si eu regimul, ca nu mai rezistam. nu tu fructe, nu tu legume. ieri am papat o salata de rosii, era asa buna...azi kiwi, mar verde, sper sa nu colcaie burtoiul lui marc.
intrebare: un medic bun sa-mi circumcid copilu?
ma duc sa fac un dus si revin
florintunde spune:
La multe lunitze dragi bebei sarbatoriti
Stefan/ Karina/ Elena Alexandra/ Theodor/ Maria Ysa!!!
Buna dragele mele prietene
Am un cap cat butoiul..nush a cata oara vrea sa ma doboare raceala..da nu ma lasaM SPALAT GEAMURI IN TRICOU CU M SCURTAiaca..rezultatul.
Lorich ;ma bucur ca Robertel e mai bine
Eu am zgatait buba prin gropi cu carutzul..avem niste trotuare sub orice critica
Dar a dormit fata bustean..
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 7!KILE
bb_yasmi spune:
helloo
fetele care ati nascut natural...
sambata am o luna de la nastere. toate bune si frumoase, lohiile au trecut demult ( depe la 10-14 zile), firele au cazut....dar de cateva zile s a inflamat locul unde era nodul cusaturii.....citisem ceva de "granulom de fir".
la control merg peste 2 sapt...chiar mai repede in caz ca nu se retrage "umflatura"...stiti cumva ce crema antiinflamatoare pot folosi?? momentan ma dau cu crema de galbenele si cu rivanol. am folosit si oximed la inceput dar acum ustura sa dau cu el...
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
gabrielaromt spune:
Las ca i-am facut un mail acum si i l-am trimis la munca (asa i le spun mai calm) cu tot ce fac toata ziulica ca sa stie si el cum stau lucrurile Nu's ce l-a apucat ca de obicei nu se streseaza... Da putea sa intrebe si el cum a fost bebe toata ziua de ieri, ca numai cu el de gat am stat.
Azi doarme.. parca prea mult, ma gandesc daca sa-l trezesc... Ca de dimineata cand a stat maxim 30 min treaz, s-a mai trezit doar pt papa pe la 11 si a adormit cu tzatza in gura... Nu doarme prea mult?? al meu de obicei sta ziua mai mult treaz... o fi din cauza vremii...
Si o intrebare... Acum facem vaccin Infarix Hexa (la 2 lunite), nu??? ca tre sa-l cumpar si nu stiu ce am de cumparat!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
gabivalceanu spune:
SAl, fetele!
La multi ani pui dragi!
Eu sunt bulita complet, am luat gripa de la Ioana, am peste 39,5 febra de aseara, fac dusuri reci si paracetamoale sa scada putin sa alaptez... mi-e teama, of, sa nu ia Fifi...
Sunt lesinata, imi vina sa mor pe jos...
Pup, revin cind inviez.
Gabi
florintunde spune:
Yasmi
Eu am primit neopreol crema sa ma dau..m-am dat in prima saptamana si s-a desumflat
Gabivalceanu;pffaii saraca de tine..vezi ca este viroza peste tot..altfel nu faci febra asa mare.Pup mamica bolnavioara..ai sunat la dr?
S-a stricat vremeadeja ploua si la noi.
MARIO E MAI BINE!!!!!!ACUM AU IESIT CU TATI DE LA DR..CICA NU-I SIGUR CA ARE EPILEPSIE..DAR SA-I MAI DAU TRATAMENT 4 LUNI..am uiata sa va zic ca am avut programare p azi la Mures..off Da Doamne sa-i dispara..sa nu-l mai otravesc cu pilule
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 7!KILE
roxx26 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI: STEFAN, KARINA, ELENA ALEXANDRA, THEODOR, MARIA RAYSA!
LORI, hai ca asta e culmea, sa mai si plecati de acasa..mi-ar fi jena in locul rudelor astora sa vin pe capul vostru in situatia asta! Bine ca e Robertel mai bine! Si Fifi? E pe baricade, nu?
GABRIELA, da, Infanrix hexa se face la 2 luni.
MIMO, medicul kineto la are merg eu nu prea vine la domiciliu. Intreaba la ursuleti, am vz ca acolo vorbeau fetele mai demult de masaj la domiciliu.
TUNDE, ntz ntz ntz, iar ai captusit raceala, off, ai si tu grija cand e rece afara nu mai iesi in maneca scurta ca domnisoara are nevoie de o mami sanatoasa! Pup sa treaca repede!
CARMEN, si noi adormim in 80% din cazuri doar la tzitzi. Daca e foarte obosita, o mai ia somnul si tinuta in brate pur si simplu sau pe umar, dar asta se intampla rar de tot. Dar de ce iti faci probleme?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
bb_yasmi spune:
tunde eu nu am avut nimc pana acum 3-4 zile. probabilo e altceva atunci imediat cand ai ata.. eu em primit atunci oximed.
o sa incerc si cu betadine...dc nu luni sun dr. multumesc de raspuns.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt