Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Iar mama, venise in prima saptamina cu 3 placi ruginite: 1. mama, pliinge copilul de foame, nu-l chinui, da-i lapte praf. 2. (cind a vazut ca am lapte): mama, e prea gras laptele, plinge copilul, nu-l chinui, da-i lapte praf. 3. mama, plinge copilul, ii e frig,il tii prea dezbracat, nu-l chinui |
as adauga.."nu-l chiuni, da-i lapte praf"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
scuze ca rad, vezi..am avut cam aceeasi noapte (desi eu as fi fost suuper fericita s avina mama si as fi adormit instant) , dar esti haioasa cum povestesti.
Sanatate!!!
ziki sanatate si voua!!
Uof, ce de frati mari muciosi!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
GABI buna dimineata si tie!!! doamne, ce noapte, ce dimineata! ce poveste...
cred ca si eu o sa ma distrez cu tine cand oi veni
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Gabivalceanu, uitai si ce vrusai sa scriu...
Io raportez a patra noapte in care bubu se culca la 10:30-11 si se scoala la 5:30-6. Azi chiar s-a sculat la 6:15 cu o foame de nu nimerea tetina, n-apucam sa i-o bag in gura, se arunca pe ea si urla ca n-o gaseste.
Dupa ce a papat a mai dormit in reprize pana la 9 in pat cu mami. In schimb acuma face show, n-am putut nici sa ma spal pe ochi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
madalina si mie imi curg sanii cand plange bebe. E o reactie a organismului nostru, se produce nush ce hormon care stimuleaza eliberarea laptelui. Eu deobicei presez un pic sfarcul cand vad ca incepe sa curga si se opreste.LP i-am dat si eu in vreeo 2 seri ca aveam sanii goi ma disperase cu mancatul din 2 in 2 ore zi si noapte.Acu vad ca si-a revenit cu papa pe noapte.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
gabivalceanu spune:
Fetili, pupi! ANKA... ce bine ca doarme!!! Sper si eu...
MADALINA, nu iegzista sa n-ai lapte in sini daca curge lapte din sini! Nu iegzista! Nu-i mai da LP decit daca vrei, nu de stres!
ZIKI, si eu doresc sa ne vedem... dar sa n-o intrebi pe Ioana de ma-sa, ca-ti va turui fara sa respire numai de BINE de mine...
Pup,
Gabi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Gabi..tare haios povestesti
iar Ioana e simpatica rau
Ziki..daca te vezi cu Gabi,iti trebe cateva ore bune,nu te mai saturi de ea
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
LA MULTI ANI IRINUKA!!!
LA MULTI ANI BEBELINELOR!!! Gabi, ce noapte, ce dimineata!
Carmen, ai venit de la vacin?
Lucia azi cum e Eva?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
ptiii..interesanta viata la bloc nene acu inteleg de ce nu se plictisesc pensionarele afara pe banca.
am iesit pe balcon sa tin omuletul la aer si fara sa vreau mi-au cazut ochii pe blocul de vizavi..am vazut ca vecina de la 3 isi scutura plapuma de zor in capul celui de la 2..cel de la 2 nu riposteaza..e ocupat cu bronzatul..tot ala de la 2 are chiloti cu bulinute..nu pe sarma ci pe el..nu observam eu bulinele,dar altceva nu avea pe el
deliciul il face ala de la mansarda,care face gratar si afuma si plapumele lu duduia si bulinele nebunului..
mi-am sunat si sotu sa ii povestesc printre sedinte ce chiloti am vazut..el nu era mirat,a zis ca ce,nu stiu ca asa e la bloc..iete ca nu..ca nu ma uit la altii de obicei
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui roxx26 LUCIA, parerea mea e ca bebelina nu dormea atat de mult daca avea stomacelul gol. Nu a vrut LP pt ca nu ii era foame, altfel ar fi ras biberonul. Daca se agita la san, nu inseamna neaparat ca nu mai curge nimic. Catalina mea face asa cand e obosita - nedormita de cateva ore bune sau agitata de musafiri. Cum ai tras concluzia ca plangea de foame?A vomitat tocmai pt ca mancase destul. Eu zic ca ea a tot papat laptic in timp ce tu aveai impresia ca trage in gol. Nu incepe sa te agiti si sa te stresezi ca nu mai ai laptic. Repet: un bebe cu burtica goala NU ARE CUM SA DOARMA ATAT! S-ar fi trezit de nshpe ori peste noapte. Nu mai sari asa repede cu LP, tu inca ai laptic si e pacat! ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Lucia, singura data cand am calcat stramb cu LP, exact la fel a facut ca bebe al tau. il durea burtica de fapt, nu ii era foame, ca a adormit fara sa manance...
Deci zic ca e posibil sa aiba dreptate Roxx.
![](pupic.gif)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui roxx26 SIMO, eu is mai puturoasa..n-am terminat ![]() Nu m-am apucat de cura, sunt varza, m-am indopat de prajituri de la Cofetaria Maria duminica ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Roxx, unde vrei sa mergi la Zumba? as vrea sa incerc si eu...
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)