Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

SIMO, eu is mai puturoasa..n-am terminat (mai am un pic, promit sa ma ocup, ca m-am si lenevit recunosc!)
Nu m-am apucat de cura, sunt varza, m-am indopat de prajituri de la Cofetaria Maria duminica Azi luam lefurile si am zis ca imi comand vestitul relax & tone, ma apuc de treaba (iar...). Deocamdata fac si io acolo cate 50 de abdomene pe zi, 100 in zilele bune in care mi-aduc aminte si de a doua tura. Si mai vreau sa merg si la Zumba Fitness, dar dupa ce termin mersul cu mandra la kinetoterapie, ca ne-a cam uscat de bani sportul asta...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

roxx eu m-am ingrozit cand mi-a zis ca poate sa dureze o luna dar si 6 luni. Si intr-adevar am citit pe net de cazuri care au facut si un an de zile pt problema asta kineto.Vom vedea..ei sa fie sanatosi

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

al meu copil a luat prostul obicei sa suga degetul. Inainte il sugea doar cand ii era foame , acum toate ziua cu el in gurita. Nu stiu ce sa-i mai fac. Si suzeta nu o vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ziki..eu dupa 3 sapt am inceput sa folosesc relax&tone..dar exercitii acu de curand..2 sapt. diferenta e ca la mine e operatie..la tine e mai usor. sunt chiar recomandate anumite exercitii,inclusiv abdomene pentru retragerea uterului. de preferat ar fi sa astepti alea 6 sapt..apoi faci in functie de cum te simti.
fac abdomene..cam 300 in total..in mai multe reprize pe zi..da parca degeaba..eu nu vad efecte macar mi s-au mai ''adunat'' soldurile,in sarcina cu Eduard m-am latit rau fata de Camelia..dar na,era si alta varsta.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

300?
this-is-Spartaaaa!

multumesc pt sfaturi, SIMO !

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

300?
this-is-Spartaaaa!

multumesc pt sfaturi, SIMO !

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

pai fac ture de cate 50..da nu din alea nasoale in care te ridici cu totul..ciuciu,ca nu ma tine fundul sa ma ridic
din alea pana la jumate cu genunchii indoiti,iar palmele sa atinga genunchii cand te ridici..de fapt cica ar fi mai eficiente pentru ca antreneaza strict muschii abdominali. si mai am un stepper care a devenit deja piesa veritabila de mobilier..nu am chef deloc sa ma sui pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZIKI, da, dupa 6 sapt m-am apucat de ceva exercitii, asa mi-a zis dr, asa am facut, eu sunt ascultatoare

ZUMZU, eu am insistat ieri sa smulg un termen si mi-a spus ca estimeaza cam inca o luna...sper sa fie asa.
Si mandra mea isi suge degetele (minim trei o data...), dar o las linistita. Face asta destul de rar oricum. Prefer asa decat suzeta.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

al meu copil a luat prostul obicei sa suga degetul. Inainte il sugea doar cand ii era foame , acum toate ziua cu el in gurita. Nu stiu ce sa-i mai fac. Si suzeta nu o vrea...

Edi baga tot pumnul..pe unul il baga si cu celalalt impinge...sa fie sigur. tine si suzeta,dar tot degeaba. dimineata tasu il pupa..si el ii cauta nasu sa il manance..
nu stiu ce jucarii sa iau..ce sa mai fac cu ele..orice prinde baga in gura si imi e teama de scame,puf si alte alea. am incercat cu chestii din alea pentru dentitie..dar nu isi coordoneaza mainile deocamdata sa le prinda...le scapa si tot pumnul ii ramane prietenul cel mai fidel care nu fuge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!

LUCIA , ti-au raspuns fetele. Fata era full de lapte. A mea plinge la sin cind o doare burta.

DOLORESS, deci nu dormi. E bine.

Sa va zic noaptea mea: dupa 5 saptamini de batosenie, am chemat-o pe mama (eu sunt ciufuta care isi creste singura copii, ma rog, cu un sot. Pai mama e crunta si soacra-mea daca vine, nu vine sa ma ajute, vine in vizita, se aseaza pe canapea si eu cu unul de fusta si unul in brate ii prepar Campari Orange. Sa stea acas` la ea!). Iar mama, venise in prima saptamina cu 3 placi ruginite: 1. mama, pliinge copilul de foame, nu-l chinui, da-i lapte praf. 2. (cind a vazut ca am lapte): mama, e prea gras laptele, plinge copilul, nu-l chinui, da-i lapte praf. 3. mama, plinge copilul, ii e frig,il tii prea dezbracat, nu-l chinui (ca am ris cind povestea Monika ca mama ei s-a prin prin tel ca plinge de frig). Drept urmare am trimis-o atunci pe mama acasa la ea si sa nu mai vina deloc.
BUUUN. Ieri: mama, vii? Mama a venit, s-o culce pe Ioana, ca deh, racita, eu nu voiam sa tin copii laolalta... Eu intr-o camera cu Ilinca, Ioana intr-o camera, tati d ela munca in final intr-o camera. Mama zice: mama, daca tot am venit, dormi si tu putin (era ora 10), c-o tin eu p-asta mica. Fie, zic eu (adevarul e ca eram zombi). Ma culc si mama ramine in camera cu mine cu Ilinca (of, carantina). Evident ca nu reusesc sa adorm (ca si sufaaaaar rau de tot de insomnii) si evident ca ma apuca nervii pe mama: ma enervezi, ii strig, te foiesti, te misti, nu pot dormi, da-mi-o pe Ilinca si pleaca! Era 1 noaptea. De la strigatele mele, se trezeste Ioana care facuse febra si se pune pe plins, o dau la tac-so in camera si...mi s efac emila de mama si-i zic: culca-te si tu la Ioana in camera, nu mai pleca.
In finer, Ilinca isi face spectacolul de noapte, in care sunt inclusi 5 caca mereu, deci tzitzi, pampers, leagana, tzitzi, pampers si pe la 6 jumate adormim amindoua....
........
Pe la sapte jumate , aud urlete, usi trintite, Ioana intra ca vijelia urlind: Scriboasa asta de Bica (bica e Bunica, adica mama) a dormit in cearsafurile mele!!! Gata, eu plec de acasa! (eu am invatat-o asa cu sila, e drept). Ilinca se sperie de urlete si se pune pe urletele ei, mama statea teapana in hol incercind ss se faca stana de piatra sau sa se evapore cumva,Ioana deschide usa si asa, in camasuta de noapte si desculta, la sapte dimineata pleaca de acasa... Eu strig la tac-so sa se duca dupa ea... ista buimac incepe sa se imbrace...Du-te ba, urlam eu, ca face aia pneumonie (trecusera vreo 10 minute de cind plecase). In fine...
Buna dimineata si voua!

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:

la mine tremura cand se intinde sau cateodata cand e nervos. tremuratul e ca un zbatut ,..*NU* e din ala cum le tremura mana la omenii batrani, este mai degraba ca atunci cand ti se zbate ochiul

la mine tot asa parca tremura din descrierea ta
Am ramas nelamurita cu urmatoarele lucruri: de ce m a intrebat daca tremura si cu celalalt picior, daca tremura mainile, barbia?
la barbie am vazut o singura data, iar la maini n am bagat de seama ca am avut manusele mai tot timpul. Asa mi trebuie daca n am stiut sa intreb atunci, de ce ma intreaba.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Loutzy saru'mana de raspuns. In timpul zilei ii dau tzitzi dar de o sapt nu ii ajunge neam si de fiexare data ii dau si completare. Noaptea insa ii dau o masa LP una tzitzi. Oricum, efectul e acelasi, tot la 2 ore vrea mancare.
Roxx si eu m-am saturat de tampoanele de sani ... Am si niste sani idioti care chiar daca nu au lapte incep sa curga, de obicei cand incepe bebe sa planga. Am vazut ca sunt la Avent tampoane refolosibile din material textil care se spala, dar mi s-au parut scumpe - nu mai stiu exact dar parca erau 60 ron 6 tampoane.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput