Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

'
Vasilasanita, Zumzu, am vazut ca vorbeati de tremur de picior. Si lui
Edi ii tremura piciorul drept, de regula cand il dezbrac, insa nu mi-am facut probleme pana acum. Ii tremura de sus din sold.. Cum e mai exact tremuratul asta la voi? Eu il puneam pe baza faptului ca-i mai rece cand il schimb.. Stiu ca deja ati discutat, dar fie-va mila de o biata mamica nestiutoare si lamuriti-ma si pe mine..

Eu nu stiu prea multe despre tremurul de picior., de abia de acum incep sa ma informez, n am fost nici eu pe faza cand s a discutat, poate isi face ZUMZU mila si ne explica mai multe. Dr mi a dat calciu si sa vedem cum evoluam. Eu parca ma blocasem cand mi a spus de neurolog si n am mai pus intrebari, referitoare la acest aspect.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LOUTZY si ROXX,
multumesc pt info cu puseele!

ROXX ce haioasa faza cu tati! de fapt, mie mi s-a parut emotionanta, cum a sarit el sa fie pe faza...
linkul cu tanti mei-taista e aici: http://www.meitai.webclick.ro/
mie mi-a raspuns imediat la doua intrebari amarate al caror raspuns era de fapt pe site si mi s-a parut simpatica, asa.
iar pretul e super, la cum arata si daca te uiti bine, abia a inceput "afacerea", cica pe la inceputul lui februarie...

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LUCIA, parerea mea e ca bebelina nu dormea atat de mult daca avea stomacelul gol. Nu a vrut LP pt ca nu ii era foame, altfel ar fi ras biberonul. Daca se agita la san, nu inseamna neaparat ca nu mai curge nimic. Catalina mea face asa cand e obosita - nedormita de cateva ore bune sau agitata de musafiri. Cum ai tras concluzia ca plangea de foame?A vomitat tocmai pt ca mancase destul. Eu zic ca ea a tot papat laptic in timp ce tu aveai impresia ca trage in gol. Nu incepe sa te agiti si sa te stresezi ca nu mai ai laptic. Repet: un bebe cu burtica goala NU ARE CUM SA DOARMA ATAT! S-ar fi trezit de nshpe ori peste noapte. Nu mai sari asa repede cu LP, tu inca ai laptic si e pacat!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, eu is mai puturoasa..n-am terminat (mai am un pic, promit sa ma ocup, ca m-am si lenevit recunosc!)
Nu m-am apucat de cura, sunt varza, m-am indopat de prajituri de la Cofetaria Maria duminica Azi luam lefurile si am zis ca imi comand vestitul relax & tone, ma apuc de treaba (iar...). Deocamdata fac si io acolo cate 50 de abdomene pe zi, 100 in zilele bune in care mi-aduc aminte si de a doua tura. Si mai vreau sa merg si la Zumba Fitness, dar dupa ce termin mersul cu mandra la kinetoterapie, ca ne-a cam uscat de bani sportul asta...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lucia ti-a raspuns Roxx. Eu am ramas vreo 2-3 zile seara fara laptic, iar cand i-am dat biberonul la infulecat repede. Bebe meu in schimb s-a obisnuit sa papa putin si des i jur de 70-80 ml(el papa ziua la 2 ore). Daca e obosit seara nu-i arde sa suga prefera sa adoarma cu stoacul gol si see trezeste in 2 ore ca sa pape si atunci papa f bine ca nu mai face ochi vreo 3 ore juma.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am plecat la vaccin...sa ne tineti pumnii !
O zi frumoasa tuturor !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

La multi ani Irinuka!!Sanatate maxima si bucurii multe alaturi de baietii tai!!

La multe lunite ELENA, MARIA SOFIA, ALEXIA si CATALINA
/

Eu sunt.... nici nu mai stiu cum sunt
Robert a facut febra toata noaptea, de unde ieri era f bine, aseara a dat-o in laringita (dupa ce am decis - aiurea- sa nu-l duc la pediatra ca stiamc e are si am zis sa nu ami mergem sa culegem ceva de acolo).
Pe la 3 a inceput sa planga, m-am dus la el, i-a trecut supararea, s-a pus pe vorbarie, apoi a inceput sa ardaaaa...i-am pus supozitor cu nurofen...in final pe la 4,30 a adormit.

Acum e cu mucii in barba la propriu, ca daca ratez momentul sa-l sterg chiar in barba ii ajung, tuseste si stranuta...in continuare mi-e groaza pt. Ana.
Ea e ok, dar vad ca nu mai vrea sa doarma singurica, ca ieri, cand mi-a fost de mare ajutor lucrul asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna,

Si noi avem pb asta cu tremuratul din picior, am scris mai in urma. Unii dr. au zis ca e ceva normal (de la imaturitatea sistemului nervos) si altii ne-au dat calciu (jumate de fiole, 10 zile pe luna timp de 3 luni). Sa vedem...Il simteai si in burtica cum i se zbate piciorusul?
Multa santate

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

ZUMZU , acu daca ma gandesc bine cred ca da. E de bine sau de rau, ca m a intrebat de cat timp face asa? DE la nastere sau pe parcurs? Cum e mai bine sa fie?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
[/quote]

habar n-am sincer Eram curioasa, pt ca eu de atunci din burtica mi-am dat seama ca e ceva ok. In afara de loviturile alea obisnuite mai erau si aceste tremuraturi ale burticii.Oricum mie mi se pare ca s-au mai rarit acum cu trecerea timpului. Sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

'Na seara!
Nu mai e nici o mamica fara somn? Eu as fi sforait la ora asta, dar am o mama super care m-a fazut adormita asa ca a luat copilul de la 5 la 8, iar eu am dormit de taiai lemne langa pat si eu n-as fi auzit
Vasilasanita, Zumzu, am vazut ca vorbeati de tremur de picior. Si lui
Edi ii tremura piciorul drept, de regula cand il dezbrac, insa nu mi-am facut probleme pana acum. Ii tremura de sus din sold.. Cum e mai exact tremuratul asta la voi? Eu il puneam pe baza faptului ca-i mai rece cand il schimb.. Stiu ca deja ati discutat, dar fie-va mila de o biata mamica nestiutoare si lamuriti-ma si pe mine..

Ca vorbeati de alaptat in public, eu nu alaptez la san cu toate ca mi-as dori enorm (tzitzi la noi e doar de alin si alint), iar sa vad o mama care face asta mi se pare doar frumos si sunt sigura ca-s multe persone ca mine..asa ca fara complexe va rog!

Simo eu sunt rabdatoare si astept sa ne spui ca e minunat dupa 3 luni ca dispar colicii si se doarme mult

Noapte buna all

la mine tremura cand se intinde sau cateodata cand e nervos. tremuratul e ca un zbatut ,..*NU* e din ala cum le tremura mana la omenii batrani, este mai degraba ca atunci cand ti se zbate ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LORICH multa sanatate si succes cu amandoi!
sper sa va treaca repede!

am si eu o intrebare (a mia) pentru voi mamicile la cura :
cand ati inceput exercitiile? dupa faimoasele 6 saptamani? eu asa am citit, dar.. AMR_ul meu ma preseaza si ma intristeaza

mai am un link pt voi. la mine a fost MAGIC!!!
i l-am pus cand era marait, asa, si a tacut BRUSC. a inceput sa analizeze peretii, bara de la cosulet, si i l-am pus de 4 ori la rand, ca era super-oferta
http://www.youtube.com/watch?v=oJk3Oo7gPMM&feature=related

si mai aveam ceva sa va zic, dar am uitat. azi am libarnita...

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput