Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ziua a inceput la fel de tragic ca ieri. Dar s-a imbunatatit pe parcurs. Nu stiu daca a ajuns la concluzia ca nu merita efortul si pentru azi, sau s-a speriat de ce i-am facut, ca doarme baiatul meeeu... (dezbracat la peleul gol, facut masaj cu ulei, facut baie, pantenuit, pus pampers, introdus 100 ml lm si bagat la carucior cu suzeta in botic).

zumzu, eu il tot gasesc cu mana in gura... am avut impresia ca isi roade pumnu, dar cand sa i-l scot din gura am constatat ca avea un deget infipt pana in gat. Nici lui nu-i place suzeta. Am la profil 4 poze-instantanee in care se chinuie s-o prinda si s-o bage in gura, tocmai pentru ca nu prea ma intalnesc cu astfel de momente.

ziki - Sparta ? Ma omori!

roxx - e cazul sa va mai odihniti Am vazut asta si la noi... Am plecat cu copilul sa-l schimb si al meu a ramas sa ia biberonul si sa faca lapticul. Cand m-am intors peste 5 minute in camera a sarit ca ars, speriat nevoie mare. A adormit in timp ce se intindea dupa biberon Somn cu vise... Deci daca nu recuperam, nu ne vad bine.

shines te invidiez... cata actiune la tine la bloc... Privelistea mea da in bulevard si in curte la "Grivita Rosie"... Ba mint, e putintica si la mine - o vecina s-a mutat cu scunelul pe holul blocului (deh, plictiseala in casa)... Si mai e ceva... cand plange copilul fug intr-un suflet. Numai ca nu de fiecare data e al meu, mai ma tzepuiesc. Uneori e copilul vecinilor de deasupra, alte ori al vecinilor de dedesupt...

Gata pauza, ma intorc la spalat vase. O zi cu bucurii la maxim va doresc!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, cunosc...si eu am gustat din deliciile vietii la bloc de cand stau acasa! Mai ales ca aici la mine sunt preponderent pensionari. Cea mai tare faza a fost intr-o zi cand eram in bucatarie pe la aragaz, care este fix langa geam, si amestecam de zor in mancare. Sub geamul meu doua babutze isi povesteau reciproc despre tinutele cumparate pt inmormantare...dar in detaliu asa, cu descrieri in cele mai mici amanunte (croieli, chestii...)
De cand stau acasa mi-am cunoscut si eu vecinii, am vazut si cum arata postasul ...Mai nou de cand ies cu caruciorul incep sa cunosc si cartierul (m-am mutat aici acum 5 ani, cand eram deja disperata cu munca - devenisem un pui de carierista asa...- iar de atunci am vazut doar serviciu si venit acasa seara tarziu...habar n-am ce si cum pe aici!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

[quote]citat din mesajul lui Shines

Gabi..tare haios povestesti
iar Ioana e simpatica rau

Ziki..daca te vezi cu Gabi,iti trebe cateva ore bune,nu te mai saturi de ea

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

SHINES, draga mea... Ioana are motive sa-si ia lumea in cap... ca deh, pina acum era bine, acum e haos... ma-sa etern in trantze si-n pijamale ca o matracuca... Pai sa vezi: serbare la gradi de 8 Martie. Ioana ma roaga muult, muult sa vin la serbare. Eu promit sa vin. Stabilesc cu tac-so sa plece de la munca o ora sa stea cu Ilinca si cind eram pe drum spre ea , ma suna Ioana de la gradi disperata: MAMI!, zice. DA, MAMI, ma stresez eu deja ca vocea ei imi spunea multe. SA NU VII LA SERBARE IN PIJAMALE!, continua ea cu vocea sugrumata... Deci, iti imaginezi cam ce-i cu mine... (de la camasute si costum obligatoriu zilnic la serviciu). Ei, de dimineataa plecat de acasa pina la poarta care era incuiata si pe care, cu toate eforturile, n-a reusit s-o sara...

Am ris cu vecinii tai... misto! Si cu babele lui ROXX!

LORICH, ma incapatinez sa cred ca tie ti-e mult mai greu, ca Robertel e mai mic... Ioana e cirlanca si semiabandonata acum... Imi dai mereu forta, tu emani energie, se simte.

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Roxx, unde vrei sa mergi la Zumba? as vrea sa incerc si eu...

Am gasit o oferta buna la o sala prin zona Aviatorilor, e 120 lei pe luna si sunt ore si sambata si duminica. Ceea ce pt mine e super. Uite aici

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ah, ma tot tin sa intreb... Stiti ceva de absente? Bebelusi, Codruta, Kitzy (ce-o mai face puiutul?), Lili_g, Numeioana si celelalte fugare?

Sper ca totul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am pus la incarcat un filmulet pe FB cu Edi in colac..cel vechi,cu asta nou i-am facut doar poze deocamdata.
l-am lasat sa doarma cu geamul deschis..o avea ceva ? sa ii pun caciula ? e geamul deschis pe verticala,bate soarele rau si nu bate vantul..dar stau ca pe ghimpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Ah, ma tot tin sa intreb... Stiti ceva de absente? Bebelusi, Codruta, Kitzy (ce-o mai face puiutul?), Lili_g, Numeioana si celelalte fugare?

Sper ca totul e ok

Patricia e ok (bebelusi) ..am vb cu ea pe mess. ne pierduse,nu mai gasea forumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Nu stiu nici eu de absente... Dar sigur sunt bine!

SHINES, nu-i pune caciulita, e cald!

ZUMZU, si fetele care se streseaza cu bebeii care tremura, voiam d emult sa va zic: luati-va inima in dinti si mergeti la neurolog cu bebelusii si gata! Scapati de-un stres. Pe mine m-a macinat rau la Ioana o faza asemanatoare si am ajuns usor dar crunt la depresie. Plus ca pediatrul alimenta fricile mele... Faceti o eco prin fontanela (cit mai e deschisa! ca apoi dr nu mai vad decit cu tomograf si mi s epare ca nu se face la asa virsta) si va linistiti.
Barbia oricum tremura la toti bebeii la un moment dat... PUP!

Mergi la inceput

Apropo de caciula - ia ziceti, cum imbracati bebeii cand iesiti afara pe vremea asta?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Apropo de caciula - ia ziceti, cum imbracati bebeii cand iesiti afara pe vremea asta?

_

Roxana

asta vroiam sa va intreb si eu, ca nu mai stiu cum sa-l imbrac. Ieri am venit acasa in fuga mare, ca s-a pus pe plans... ma gandesc ca i-o fi fost frig...

deci nu mai stiu

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput