Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
eu ieri l-am imbracat in body cu maneca scurta..bluza subtire deasupra..dres si pantalonasi subtiri..pana la masina l-am tinut cu caciula si cu o geaca..pe urma l-am lasat fara. aaa..si cu tenisi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
luciact spune:
roxx loutzy, gabiv multumesc de raspunsuri
ieri nu dormise de la ora 1, si musafiri n am avut s o streseze sau ceva
nush ce sa zic, da intrasem in panik oarecum,
beau zilnic cateva cani de ceai pt stimularea l de la fares
iar noaptea am lapte muuuult, am mai zis , parca ar fi stropitori,de multe ori o fac varza si pe ea daca scapa sanul din gurita, sau pur si simplu il da ea afara ca mi vine foarte mult
noaptea manaca de 2 ori la minim 3 ore, dar ziua.... n avem niciun program
adryy, eva doarme acum...de la 11, a mancat bine bine si am pus o in leagan....cred ca i ametita deja , oricum trebuie sa se trezeasca de acum
am facut si eu in timpul asta curat , m a ajutat si sotul...
gabiv ce noapte...esti super funny, si simo la fel imi place cum povestiti
de ziki nu mai spun
lorich imi pare rau pt robertzel
missmj, cred ca deja ai plecat la vaccin, da sper sa fie bine, si noi mergem saptamana viitoare, am emotii...pe mine ma oripileaza numai cand vad ca i baga ustensilul ala sa se uite in gatul ei, d apai sa vad ca mi o inteapa
am uitat gata
sunt p aici, ma duc sa vad filmuletul cu edy pe fb plus poze
aaa, bebelu ce face natalia? cum mai e?
luciact spune:
da, exact asta aveam in gand sa va intreb azi,...voi cu ce imbracati bebeii?? simo am vazut raspunsul tau..restul fetelor?
danina spune:
LA MULTE LUNI FRUMOASELOR SARBATORITE ASTAZI SI LA MULTI ANI IRINUKA.
Roxana am ras de numa...imi amintesc de ceva asemanator in prim sapt acasa. De bine ce mi-am ludat-o de Rebi ..... de la 4 la 6 a cantat si uitat pe pereti de nu stiam cum sa o mai pacalesc. Asta ca moa a papat tort cu multa cioco aseara....
Blue-night despre ce colacei vb voi??
Lorich off cu racelile astea , pupam bolnaviorul, sper sa se faca bine mai repede.
Gabi...wow, da ai avut o noapte superba. Noi o vrem pe Maia langa noi, chiar daca Diana se cearta non stop cu ea. Nu ii place ca mama o atentioneaza ca e dezordonata si uneori ii zice :...ca ce stii tu Maia, asa era in vremea ta acum e altfel...si i-a mai zis ca tu erai saraca, nu aveai asa multe haine si le asezai mai repede....mi-a venit sa ii dau una. Incerc sa fiu mai ferma cu ea,sa nu fie o rasfatata mi-a luat-o un pic razna de vreo luna, are o colega tare rea la gradi si mai imi vine cu replici de la aia.
Missmj bafta la vaccin, sa treaca repede. Rebi nu a facut febra nimik, chiar nici o schimbare. Eu am facut doar Infarix si atat.
Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Diana si strengarita familiei in primele luni
Poze DIANA SI REBECCA - POZE
Lorich spune:
La mine sunt tot timpul geamurile deschise oscilo.
Daca va zic ca aseara se facusera 28 grade???Tampitii de la RADET nu tin cont de sutele de grade de afara. Si mai avea si Robert febra, a dormit si el cu geamul deschis.
la maternitate mi-a spus sa-i pun caciulita doar daca e geamul deschis si tocmai i-am facut baie...nu va zic ca facuse Ana acolo o criza de plans mare, era uda learca la par, o asistenta a sarmalit-o bine intr-o patura si a deschis geamul!!! Asa cu capul ala gol si traspirat..ma luase ameteala, dar nimic n-a avut.
Gabi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
La multi ani draga noastra IRINUCA!Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
La multe lunite dragi cupilasi
Maria Sofia
Alexia Maria
Catalina Ioana
Suntem afara...vin mai tarziu la povesti
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
luciact spune:
apropos de soacre..
si a mea vine tot asa numai duminik{desi lucreaza o zi da ,una nu}...gatita pruna tot timpul, si efectiv si la propriu sta cu mainile in san....se uita la Eva si vorbeste intr una....cat 3 Tv uri deodata, ma enerveaza pe mine,dar saracul copil ce sa zik?
nici nu intraba daca avem nevoie de ceva si nici nu se ofera vreodata sa faca ceva
dar de 2 saptamani n a mai venit..e suparata pe mine cred ca i am zis ca fi sa e o mincinoasa, in fine , sa nu intelegeti ca i simt lipsa
vad ca sunteti toate afara, la 4 iesim si noi cand vine tati
poop
madalina_m spune:
Gabi, asa am zis si eu, dar pentru ca nu stiam de ce nu se satura bebe, cand a inceput unul sa curga am pus pompa pe el si am scos mareata cantitate de 20 ml. Acu eu perseverez cu bebe la tzitzi poate s-o inmultii.
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Fetili, pupi! ANKA... ce bine ca doarme!!! Sper si eu... MADALINA, nu iegzista sa n-ai lapte in sini daca curge lapte din sini! Nu iegzista! Nu-i mai da LP decit daca vrei, nu de stres! ZIKI, si eu doresc sa ne vedem... dar sa n-o intrebi pe Ioana de ma-sa, ca-ti va turui fara sa respire numai de BINE de mine... Pup, Gabi |
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Gabi, Roxx, Simo - foarte funny, m-am dixtrat!
Mai fetelor, cand se intorc neuronii ca eu tot cu ala de gravida am ramas. Am reusit sa fac coPie dupa o cheie de 3 ori si nici macar nu era cea care imi trebuia. Azi chiar m-am concentrat, m-am uitat atenta la chei si am ales-o tot pe cea pe care o facusem data trecuta. Bine macar ca m-am prins pana sa plec de acolo si nu mi-am dat seama in fata usii cand am vazut ca nu se potriveste, ca saptamana trecuta.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Noi ieri ne-am copt de cald si azi vreau sa il imbrac cu body maneca scurta + pulover mai gros si fara geaca sau cosmonaut si o pereche de pantaloni mai grosuti, sosete si tenesi desigur.