Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina, imi pare rau, sper sa si revina productia de lapte la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Va pup scumpelor!
Tot citesc zilnic cateva pagini si nu apuc sa scriu. Imi e tare dor de voi, de discutiie noastre...
Puiul meu doarme din ce in ce mai putin si nu prea am timp de nimic de facut prin casa. Seara numai patul il vad. Stiti voi cum e, nu trebuie sa va descriu mai multe.
Colac peste pupaza cred ca trecem si printr-un puseu...
De-abia azi am putut viziona si sorta putin pozele de la botez.

Abramburika felicitari din suflet! Sa fie intr-un ceas bun. Sa ai o sarcina uoara!!!

Noapte buna fara prea multe treziri!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Abramburika felicitari ! Sa ai o sarcina uoara!!!

De vreo 2 zile copilu plange in reprize de cate jumate de ora intruna. Pur si simplu nu mi dau seama ce poate sa aiba.Voua vi s a intamplat asa? Sa planga asa mult fara sa stiti de ce?
Cumnata mea spune ca, cand incepe sa vada mai bine plange asa inexplicabil si e f agitat. Parca nu pot sa cred ca asta e cauza.

Sper sa ma primeasca dr luni ca trebuuie sa ne faca si vacinul. Pana acu ii dau doar vitamina D, care am inteles ca e tot una cu Vigantol, cate 2 picaturi. Sa vedem poate ne da si calciu.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

M-a topit feciorul meu! S-a apucat el cu manutele de biberon, parca vroia sa-l tina singur...
Mai pe la pranz s-a agatat de servetel... si cand a scapat biberonul, a inceput sa agite servetelul

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna... dimineata?

Incerc sa tin pasul, dar e greu tare, desi bebelush a fost tare linistit azi; pe FB mai e cum mai e, un comment, un Like, da' aici se scrie in goana mare!

Mayane, that's sooo sweet!

Voiam sa va intreb si eu de Cadoul Cora, eu stau chiar vis-a-vis de Cora Lujerul (btw, mai sta cineva prin zona? Poate dam o tura cu buburuzeii), da' problema e ca mi-am pierdut cardul de vreun an si ceva si mai am o carteluta de-aia gen breloc... Da' trebuie sa aiba ei o baza de date, ceva... Nu? Mai e o problema, ca nu mai stiu daca e a mea sau a fostului prieten , o scaneaza, ceva?

Am vazut si eu ce stie sa faca Ana lui Lorich in bazin, wow!!! Nu m-a inspaimantat deloc, vreau si eeeeu! Cum se face, ne inveti si pe noi? De cand era Conrad bb voiam sa il duc la spa-ul Getei Sultana, numai ca stateam in chirie si stiu ca in primele 4 luni vin ei acasa la tine, si mi-era aiurea. Mai tarziu nu am mai avut bani Da' cu Aaron vreau sa procedez altfel - fac eu tot posibilul sa il invat, ca eu nici acum nu stiu sa inot si am un mic complex cu asta... Aaa, si inca ceva, Lorich, ai scris tu ceva de sangele sub pielea din zona gatului, in caz de ridicat bb de cap.. Bb mic are si el niste pete rosiatice, se vad prin perisorul de la ceafa, initial am crezut ca e o iritatie ca transpira in locul ala, am incercat sa il tin cat mai "aerisit" acolo, cateodata mi se pareau ca dispar, dar cred ca pur si simplu se aranja parul altfel.. Tatal lui mi-a atras atentia de vreo 2 ori si am inceput sa fiu mai atenta si vad ca nu se duc De la ce ar putea fi?! De cand era nou-nascut am observat... I-or fi facut ceva in spital? Oare mai trec?!

Am uitat sa va spun ca in seara cu ridicatul colacelului am vazut o bucatica mica minunata cu ochisori maaaari, Diana de blue night; m-a uimit mimica fetisoarei ei, a schimbat cateva mutrite in cele cateva minute cat am stat de vorba cu parintii... Hihi! Btw, ma bate si pe mine gandul cu scutecele ecologice, mi se pare foarte tare! Nu stiam de ele... Da' eu sunt cam plimbareata de fel, ii car pe bebei peste tot cu mine, cum facem in public?! Unde bag scutecul murdar, sa zicem, de kk?! Si nu trebuie un spatiu mai mare de desfasurare cand schimb bb ca sa pliez materialul? Voi cum va descurcati? La cresa/ gradi cum o sa faceti?

RaluKara, l-am tinut sub 10 minute, ca mi-am dat seama ca era apa cam fierbinte.. Bb se inrosise tot da' tacea malc

Simona, si al meu imi pare ca e chinuit putin in colacel, parca ii impinge falcutele in sus, da'... sa zica daca nu-i convine!

Ziki, iti spun si eu multam de link. Nici eu nu l-as pune la 2 saptamani in colacel, solicita zona aia cu gatul. Noi am facut fix in ziua aia 6 saptamani si am inteles ca e ok. Un sirop de tuse foarte bun este Grintuss, facut numai din plante, putin mai scumput (eu l-am luat cu 38 de lei acum vreo 6 luni, cand am avut nevoie), este si pentru tuse seaca si productiva, pe mine m-a ajutat foarte mult, aveam tuse seaca magareasca! Tuseam pana ma durea abdomenul, crize naspa in toiul noptii de imi trezeam copilul. I-am dat si lui, desi au si pentru copii cu alta compozitie, dar i-am dat doza miica si a functionat si la el super-rapid (i-a trecut dupa 2 - 3 zile).

madalina_m, , merci! Am luat de la Fares pana la urma, ca m-am enervat.

missmj, sunteti numai buni de pus in colacel!

mirela, cred si eu ca e o mandrie pentru un barbat.. Doi dintr-o lovitura... si baieti

roxx, de mult ma tin sa iti spun! Eu pe Conrad l-am alaptat pe unde am apucat, cand avea pragurile de crestere stateam cu el doua zile de gat, nu reuseam sa gatesc, mergeam cu el la san sugand pana in Plaza sa imi cumpar de mancare... Sugea si cat mancam eu, in fine, ideea e ca la mine alaptatul in public era o necesitate. Asa ca am descoperit un mod elegant de a nu "deranja" privitorii - imi acopar umarul din dreptul sanului la care suge bb cu ceva, depinde de cum sunt imbracata - daca-s mai sporty, prind un scutec de finet la gulerul bluzei/ sub breteaua de la sutien pe umar si il las sa cada peste bb ca o perdea, daca ma imbrac la palton, tocuri, etc. imi iau o esarfa mai trendy-flendy Sper sa indraznesti si tu! Si lasa pudoarea la o parte, e dreptul lui bb sa manance "in oras", ce, noi cand mancam la KFC ne ascundem sub masa?

Acu' ma bag si eu ca musca'n lapte, eu inca nu am ales data botezului, din lipsa de... bani. Da' o sa il facem si pe ala. La botezul lui Conrad am ales muzica mai soft, mai 70's, 80's, 90's, Abba (my fav! ), Boney M, The Beattles, etc. si melodii consacrate din "tineretile" mele.. Iar invitatii i-am receptionat la restaurant pe melodia www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU" target="_blank">asta, mi s-a parut foarte potrivita dupa "trauma" de la biserica, plus ca imi aduce aminte de o perioada foarte dulce din copilaria mea!

Alta problema.. Spuneati ceva de greutatea mare/crescut in lungime rapid... Astea ar aduce dupa ele carenta de vitamine. Mie doc nu mi-a spus nimic de genul si am mare incredere in ea, pana acum a fost foarte "pe faza". Chestia e ca bb a luat 1800 g in prima luna, mai mult de 50% din greutatea de la nastere! Am intrebat daca nu e prea mult, avand in vedere ca e alaptat la san... Si mi-a spus ca daca nu ar fi luat in greutate, mi-as fi facut probleme, acum ca ia, tot nu imi convine? Si am trecut la altceva.. Cred ca trebuia sa insist mai mult. Ne-a dat Calciu natural, btw, e bun si dulce! Si Vitamina C, tot 5 pic/zi, 5 zile. Si Vigantol. Atat. Hm.

Fetele care alapteaza, voi ce pofte aveti? Eu as manca intr-una numai lucruri grase, fainos, dulce... Ma asteptam sa jinduiesc dupa fructe, mai ales acum, ca sunt interzise Dar nu! Adica nu in mod special, in schimb mananc cantitati industriale de unt, salam de Sibiu, cascaval, Philadelphia, toate cu muuulta paine (btw, am facut si eu painica aia de casa minunata, parca de la Simo era reteta, sper sa nu confund , a iesit maricica si am ras-o intr-o dupa-amiaza...), multe produse de patiserie, prajituri la greu, Snickers nu mai zic! A devenit aliment de baza... Uof! Asa e si la voi? Parca data trecuta cand am alaptat papam mai light...

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

week end placut cu vreme frumoasa pt luuungi plimbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!!

si croissante facute de mandea, cu gem de coacaze, dulceata de portocale si gem de prune fara zahar (de topoloveni)-special pt tine shine ca esti la cura
reteta aici:
http://savalaura.blogspot.com/2008/02/cornetti-cu-nutella-si-crema-pasticcera.html

Lavinia deci...cu petele, ai nascut natural? Ca Ana avea cand s-a nascut milioane de punctulete rosii pe cap, cred ca de la "nascut"; au trecut de la sine (ea avea si in ochi o pata mica de sange, care de asemen. s-a resorbit); alta esplicatie nu am.

Cu poftele- daa...eu sunt!!! Nu pot sa-mi pun ca ziki AMR 3 kg la semnatura ca la mine AMR-ul cred ca va creste...as manca dulce, fainos, gras, orice e rau pt suluieta

Cu scufundarea - nu i-am facut eu inca, dar am curaj, zau...cum imi fac curaj sa o bag in cada noastra (mi-e frica de microbei, alta buba in capul meu)...tipa de acolo o lua de picioare si o baga usor asa prin apa...Ana nu zicea nimic!! Statea cu ochii aia ca maslinele!

La multe lunite Yannis, Lukas, Andrei, Stefan, Mihai!
Sa fiti sanatosi barbateilor!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Dragele mele, mi-au dat lacrimile dupa toate mesajele voastre!!
Eu sunt inca eforica, incep sa ma bucur si imi impun sa fiu pozitiva.

M-am programt la dr. pe 6 aprilie, am vb si la lab. de genetica, pregatesc rezultatele de la examenele genetice. Sa ne rugam la D-zeu sa fie bine de-acum!!

bebelu - sanatate multa va dorim!!

Si chiar asa, unde e tunde?

Vad ca vb despre acneea bebelusului ... Silvia a avut la vreo 2 sapt. de la nastere, trece de la sine, nu am dat-o cu nimic. E un pic inestetic, da' nimic grav.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

se anunta zi frumoasa,deja am aerisit toata casa..desi eram in pijamale(la mine pijamale inseamna maiou si pant scurti)..nu am inghetat.

Lavinia..ma bucur ca ti-a iesit painica
Lori ? care cura mami? ieri am fost la birou la tati,i-am prezentat odorul pentru prima oara pe acolo,toti au fost topiti si toata lumea m-a laudat cat am slabit si ce bine arat asa ca am venit acasa si am comandat pizza,am devorat cam jumate pe urma imi venea sa imi dau palmi..dar asta e,a fost buna rau
Lavinia..eu cat am alaptat,aveam pofte mari decat in sarcina,muuult mai mari..si pofta numai de dulciuri,imi era rau daca nu mancam..si acum pot spune ca-s tot asa..nu inteleg de ce,nu mi-au placut niciodata dulciurile.

Andri...azi facem plimbare da ?? asa ai promis. ia sa vezi ce ii mai place buburuzei

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi!!

Lucia, LOri multumim pt micul dejun si cafeluta

Lavi si buba mea are o pata maricica rosie la ceafa. am intrebat medicii si au zis k nu e probl.in timp se duce. intrasem si noi in panica, ne gandeam k e vreoprobl ceva, dar toti au zis k e ok si sa nu ne facem probl.

Petro si fi optimista k totu o sa fie bine

noi tot behaila suntem. dar a inceput sa doarma cat de cat. imi pare asa rau k nu putem sa iesim si noi afara eu una am tampit in casa. vreau la plimbare
sa aveti o zi frumoasa si profitati k a venit caldura si iesiti cu bebeii afara la aer. sa vedeti ce bine le face

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput