Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am revenit si eu. am avut invitati.

* in legatura cu calciul, noua ne-a dat ca cica e prea maricel pentru varsta lui, si sa nu aiba probleme cu oasele. in plus, tati a avut ceva legat de rahitism cand era si el bebe, asa ca mai bine prevenim decat sa tratam...
si da, poate avea legatura si cu ce spunea LCAZANGIU, si Felix are o usoara hernie, se ridica ceva intre muschii abdominali.

* FRAGRANT, scuza-ma daca am strigat in gura mare catalogul, nu stiam daca esti din odiseea noastra sau nu
imi pare bine de cunostinta in cazul asta

* ABRAMBURIKA, vai!!! m-a trecut un fior cand am vazut ce e pe link!!! sa fie intr-un ceas bun! sa ramai alaturi de noi sa ne mai spui cum evolueaza! numai bine iti doresc!!!

* Fragrant ce tare cu mama ta! o pentru ea!

*MELANIES sa treaca durerea de spate

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

DOAMNE ABRAMBURIKA DE VESTE EXTRAORDINARA!!! multi de tot, curaj si ai incredere in Dumnezeu.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Mutumesc fetelor

roxx tati e racit ca si ceilalti tatici de pe aici. In dimineata aia se simtea atat de rau incat nu-si putea face nici macar un ceai fara ajutor.

Ce bine ca la voi a venit primavara! Abia astept sa se incalzeasca si aici sa putem iesi la plimbare cu orele.

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Azi nu am avut lapte aproape de loc. Tot puneam copilul la san si el tot urla si se certa cu tzitzi. Ma gandeam ca are colici si nu poate suge, cand colo el nu avea ce. I-am dat 70 ml completare LP, l-a baut dintr-o suflare si iar a inceput sa planga, i-am mai dat 40 ml si i-a ras si pe aia. 110 ml sunt o masa intreaga, clar nu a supt nimic de la mine. Urmatoarea masa a facut la fel si am zis sa ma mulg sa vad ce se intampla. Stiti cat am muls?? 20 ml! Sunt atat de suparata. Nu aveam eu prea mult, dar ii puteam da 4-5 mese pe zi fara sa aiba nevoie de completare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? noi acum am ajuns acasa...am fost afara, apoi pe la mama...ce frumos a fost, chiar roxx...meteo-dependenta ma simt si eu !
Felicitari abramburica ! Doamne ajuta !
monica eu am avut dureri cam o sapt..mi-am revenit f repede, dar am si facut miscare prin casa...la 5 zile dupa operatie eu dadeam cu mopul prin casa.oricum, fiecare cu organismul ei,unele se refac mai repede,altele mai greu.si noi am avut acnee, dar a trecut in primele 2-3sapt
wudy nici eu nu dau Ca inca..doar vigantol
lorich si noi avem bubite albe in jurul gurii, dar trec de la sine, iar apar...nush care e faza...cica e laptele gras, zic babele
roxx si eu sunt stresata cu alaptarea afara...si pe al meu l-a luat plansul afara azi,a trebuit sa il bag in casa sa ii dau papa. sherbi zicea ca ea statea cu orele in parc vara, si alapta ,isi punea o esarfa si masca sanul.oricum noi suntem stresate..dar nu cred ca se holbeaza nimeni daca esti cat de cat discreta si alegi un loc mai restras.
dedicut si pe mine ma doare spatele de cateva zile...dar din ce in ce mai putin.cred ca s-a marit piticul si ma incordez la masaj si baita, ca stau cat de cat aplecata. sau poate m-a tras curentul.habar nu am.eu m-am dat cu alifie chinezeasca...sper ca nu i-a facut rau lui bebe, nu m-am gandit la asta

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am uitat sa va zic ! am facut kk singuri azi ! de 2 ori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

numai o mama poate sti ce mare lucru e un kk!! D-apoi 2!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bravo bebe Andrei!!!!!!!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui missmj

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen asa si eu azi
daca pana ieri m am rugat de ei sa faca; azi Robi mi a facut kk de 4 ori

am fost afara si noi
daca si maine e asa iesim cu caleasca, ca azi am fost cu masina, dar ał stat cumintei pe bancuta in parc la tineretului, in scoici si am dormit

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tundeeeeeeeeee!!!unde esti?

Mergi la inceput