Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Mayane spune:
Darius are acneea bebelusului. Cel putin asa cred eu... Pediatra a zis prima data ca e eritem alergic, iar a doua oara ca e dermatita seboreeca.
Prima data m-a pius sa-i dau cu o crema cu cortizon (triderm), a doua oara cu apa termala. Si eu ca proasta am dat banii pe amandoua.
Acum nu mai dau cu nimic in mod special (am incercat si crema de galbenele). Trec unele, apar altele... Vor disparea pana la urma.
La multi ani sarbatoritilor de ieri - Rebecca Andreea, Luca, Dragos Zian, Eduard Andrei, Sonia Diana, Ana Elena, Kevin - si de azi - Marc Ioan, Alexandra Gabriela, Ilinca Theodora. Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.
Am vazut poze de printisiori si printese. Sa va traiasca si sa se faca din ce in ce mai frumosi.
Dar nici o poza nu e mai frumoasa decat cea postata de abramburika
Nu stiu cum o sa faca fata colegele tale de odisee cand om veni sa-ti facem galerie. A fost cea mai buna veste pe ziua de azi. Si pe saptamana asta. Nu-ti fie frica. Suntem langa tine.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
Mada misi!!!
Am uitat sa pupacesc sarbatoritii zilei!!
La multe lunite Marc, Alexandra si Ilinca
Mai, Georgiana de pe Fb e Lucia?? Oricum...multam de comentarii pe FB.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
ABRAMBURIKAAA...CE MULT MA BUCUR!!! FELICITARI!! O SA FIE BINE, N-ARE VOIE SA FIE ALTFEL! OPTIMISMUL SI PUTEREA TA INTERIOARA TI-AU FOST SI ITI VOR FI IN CONTINUARE DE MARE AJUTOR! SA TRECI PE AICI MEREU SI SA SPUI TOT-TOT! PUPICI MULTI!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
bebelu86 spune:
Mada nu are nimci dc nu ai ajuns pana acu. nici eu nu am ajuns cand mi-a zis medicu. i-am explicat care e situatia, a zis k nu e probl, doar voria sa imi faca o eco sa vada cum s-a vindecat operatia si cum arata uterul. altceva nu mi-a facut. a ramas k ne vdm la 6 luni pt ex pap si secretie.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
Dedicut spune:
Abramburika, sa va ajute Dumnezeu, e o veste nemaipomenita, sunt sigura ca o sa fie totul bine! Mi-au dat lacrimile....
Eu nu-i dau lui bebe decat Vigantol, doua picaturi direct in gurita.
Am patit una buna azi. Am vrut sa iesim la plimbare pe la ora 14. M-am imbracat, l-am imbracat si pe bebe si cand sa ma aplec sa-l ridic am intepenit de durere de spate. Nu m-am mai putut ridica, abia dupa vreo 10 minute am reusit sa ma descalt. Initial bebe radea la mine dar dupa un timp tipa ca s-a plictisit. Si eu plangeam langa el ca nu mai puteam sa-l mut dintr-un loc in altul. L-am sunat pe tati si a fugit de la servici cand m-a auzit plangand de durere la telefon.
Acum sunt imobilizata, am pus la spate saculetul cu seminte cald dar mare imbunatatire nu e. Am sunat pediatrul si a zis sa nu folosesc nici o crema ca ajunge la bebe, am voie in schimb paracetamol. Asa ca sotul a plecat la farmacie sa cumpere pentru ca avem doar paracetamol sinus si noi am ramas sa ne uitam unul la altul, lipiti de pat.
Aveti idee de vreun tratament pentru durerile de spate permis la alaptare?
Sper ca pana maine sa-mi revin, atat am asteptat sa vina ziua de sambata sa ne plimbam toti trei mai mult....
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011
Mimo spune:
Pentru secretie la ochi i-am facut si eu masaj in coltul ochiului dupa ce in prealabil i-am pus ser fiziologic. Insa, nu prea a avut efect. Vad ca ne ajuta servetelele Iridium Baby. Inca mai avem secretie, dar situatia s-a imbunatatit vizibil.
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
Noi am fost afara la plimbare...a fost asa frumos!! Sunt asa fericita ca a venit primavara, cred ca niciodata nu m-am simtit mai meteo-dependenta ca acum! Partea proasta e ca pe mandra mea o apuca foamea dupa 2-2,5 ore si n-am ce face, tre sa venim acasa. In scurt timp trebuie sa identific o metoda decenta de alaptare in parc...
MONIKA, da noi am avut bubite d-alea, dr mi-a spus sa o dau cu violet de gentiana pe locurile respective. Am dat-o o sg data, dar era asa multe ca pictasem copilul peste tot. Si se ia foarte greu maclavaisul ala, a durat cateva zile pana a disparut de tot culoarea de pe fata. Alea s-au uscat, au aparut altele. pana la urma n-am mai dat cu nimic, am spalat-o cu produsele obisnuite (folosim gama Pediatril de la Avene) si in timpul zili am sters-o cu comprese sterile imbibate in ser fiziologic. Pana la urma au trecut de la sine. Sa nu o dai cu alifii medicamentoase chiar daca iti recomanda vreun destept de medic, mai ales din alea care contin cortizon!
MELANIES, zic si eu ca fetele, bine ca nu aveai pitica in brate. Speram ca si tati se simte mai bine, pana la urma ce a avut? Pupici! sa nu mai treci prin astfel de aventuri...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Dedicut spune:
Si operatia mea are zone mai tari si e amortita, m-am epilat si nu am simtit nimic.
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Mada misi!!! Am uitat sa pupacesc sarbatoritii zilei!! La multe lunite Marc, Alexandra si Ilinca Mai, Georgiana de pe Fb e Lucia?? Oricum...multam de comentarii pe FB. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
da eu suntGeorgiana Lucia ma cheama